Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De 8 beste geldentellers om te kopen in 2019

Het item dat u zelf moet hebben als u een klein detailhandelbedrijf of restaurant runt


We doen er alles aan om de beste producten te onderzoeken, testen en aanbevelen. We kunnen commissies ontvangen van aankopen gedaan na het bezoeken van links binnen onze inhoud. Meer informatie over onze review proces.

Iedereen die vaak grote hoeveelheden contant geld of munten behandelt, moet de beste geldtelmachine hebben om rekeningen of munten snel en nauwkeurig te tellen of te sorteren. Wanneer u op zoek bent naar de beste geldtellers, overweeg dan of u een machine nodig heeft om geld of munten te tellen. Beperk uw opties vervolgens op basis van uw budget en de capaciteit, snelheid en vaardigheid van de machine om valse facturen te detecteren. Onze lijst hieronder bevat de beste geldtellers, waaronder machines die bankbiljetten tellen en machines die munten tellen en sorteren.

 • Beste algemeen: G-Star Technology Money Counter

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De G-Star Technology Money Counter kan maximaal twee achtereenvolgende uren werken en telt 1000 biljetten per minuut. En het werkt stil door ultraviolette en magnetische sensoren te gebruiken om de geluidsniveaus te minimaliseren. U kunt de facturen vanaf de achterkant van de machine in elke richting laden.

  De teller heeft een vervalst biljet detectie percentage van 1/100000, wat u een grotere nauwkeurigheid en een betrouwbare uiteindelijke telling geeft. De machine stopt wanneer deze een vals biljet bereikt, dus die rekeningen zijn niet inbegrepen in het totaal. Met het gemakkelijk af te lezen LED-display kunt u snel het totale aantal rekeningen in de stapel lezen. Let op: het apparaat berekent niet het totale geldbedrag van de rekeningen die u hebt geladen.

 • Tweede plaats, beste overall: Kolibri-geldenteller met UV-detectie

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De Kolibri-geldteller telt efficiënt 1000 biljetten per minuut met behulp van UV-detectie om halve, ketting-, dubbele en valse facturen te detecteren. Het rechte factureringspad betekent dat u minder papierstoringen hebt zolang u de facturen correct hebt geladen, waardoor u tijd en moeite bespaart. Het apparaat beschikt over automatische start-, stop- en foutoplossingsfuncties. U kunt de batchmodus gebruiken om rekeningen te tellen in eenheden van 10, 20, 25, 50 of 100 biljetten. Houd er rekening mee dat de Kolibri-geldenteller de hoeveelheid niet de geldwaarde van facturen telt.

  De geldenteller wordt geleverd met een garantie van een jaar, wat handig zal zijn in het geval u problemen heeft met uw machine binnen de eerste 12 maanden na aankoop. De garantie geeft u een beetje gemoedsrust, wetende dat uw machine kan worden gerepareerd of vervangen als er iets fout gaat kort nadat u het hebt gekocht.

 • Beste budget: Domens Portable Money Counter

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Eenvoudig en betaalbaar doet de Domens Portable Money Counter precies wat hij belooft, zonder toegevoegde flits: hij kan tot 600 biljetten per minuut tellen. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken en is met 0,86 pond compact en draagbaar. Dit maakt het ideaal voor kleine bedrijven of individuen die op zoek zijn naar een handige, minder tijdrovende optie voor pokeravond. Met een "add" -functie kunt u indien nodig aan de telling toevoegen en de machine werkt met de meerderheid van de papieren valuta's van de wereld. Voor de beste prestaties en nauwkeurigheid moeten rekeningen netjes worden ingevoerd en plat worden gedrukt.

  Deze teller kan worden aangesloten op een elektrische bron of worden aangedreven door vier AA-batterijen als u onderweg bent. In tegenstelling tot zijn duurdere broers en zussen, kan deze geldenteller echter alleen het aantal rekeningen tellen dat wordt ingevoegd en kan hij geen waarde of verschillende soorten rekeningen ontdekken.

 • Beste waarde: HFS Bill Money Counter Currency Currency Cash Counting Machine

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De HFS Bill Money Counter kan de meeste soorten valuta tot 900 biljetten per minuut tellen en het LED-display toont het aantal facturen. Het bevat UV- en MG-detectie van vals geld en waarschuwt u wanneer een valse factuur wordt gedetecteerd. De machine omvat automatische start-, stop- en wisfuncties, evenals functies voor toevoegen, batchen en zelfonderzoek. De HFS Bill Money Counter is bedoeld om het aantal rekeningen te tellen dat door de machine is gesorteerd. Het voegt geen rekeningen toe of detecteert de coupure van rekeningen die aan de machine zijn toegevoegd.

 • Beste voor hoog volume: Bank Grade Mixed Denominatie Teller / Sorteerder CR1500

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De CR1500 sorteert bankbiljetten op denominatie en oriëntatie en heeft een uitwerpzak voor vermoedelijke valse facturen. Met de uitwerpzak kan de machine geld blijven tellen zelfs wanneer een valse factuur is gedetecteerd - veel andere machines stoppen met tellen bij het detecteren van een valse factuur. Het past gemakkelijk op een aanrecht, bureau of tafel voor eenvoudige toegang en gebruik.

  De CR1500 kan out-of-the-box bankbiljetten tellen in vier verschillende valuta's: Amerikaanse dollar, Canadese dollar, Euro en Britse pond. De CR1500 kan zelfs het serienummer van elk bankbiljet dat het telt bepalen. De informatie kan worden opgeslagen en afgedrukt of geëxporteerd naar een CSV- of Excel-bestand voor het bijhouden van gegevens. Het omvat functies voor toevoegen, batchen, rapporteren en afdrukken. U kunt de software zelfs bijwerken via SD-kaart of USB-slot wanneer er updates beschikbaar zijn.

  Vanwege de hoge waarde van deze geldenteller, moet u bij de levering tekenen.

 • Beste voor kleine bedrijven: Cassiva 6600 Business Grade valutateller

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De Cassiva 6600 Business Grade Valutateller die bovenaan wordt geladen, telt tot 1.400 biljetten per minuut. De machine kan maximaal 400 facturen bevatten, kan ze factureren in batch-modus en omvat en voegt modus toe voor een cumulatief totaal, dat wordt weergegeven op een Dual LED-display. Ultraviolette en magnetische sensoren worden gebruikt om rekeningen te verifiëren en ervoor te zorgen dat er geen vals geld in het totaal zit. Als een vals biljet wordt gedetecteerd, stopt het apparaat met tellen, laat een pieptoon horen en geeft een fout op het scherm weer. Nadat u de vals geworden factuur hebt verwijderd en de machine opnieuw hebt gestart, verwijdert het apparaat automatisch de valse factuur van het algehele totaal, zodat u zeker weet dat u een juiste factuur hebt.

  Selecteer de enkele denominatie van de facturen die u hebt geladen en de ValuCount-functie berekent de totale dollarwaarde van de rekeningen die zijn gesorteerd. Zorg er wel voor dat u slechts één coupure hebt geladen om de nauwkeurigheid van uw totaal te garanderen - het apparaat zal geen gemengde coupures detecteren.

  De Cassida 6600 heeft een compact formaat en een intrekbare handgreep die het transport gemakkelijk maakt. Dit is een geweldige functie voor eigenaren van kleine bedrijven met geldtelbehoeften op meerdere locaties.

 • Runner-up, het beste voor kleine bedrijven: Cassiva 5520UV Bill Counter

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De Cassiva 5520UV Bill Counter versnelt 1.300 biljetten per minuut, waardoor u minder tijd kwijt bent aan het tellen van uw geld. De machine maakt gebruik van ultraviolette technologie om binnen elke factuur naar veiligheidsmarkeringen te zoeken om valse facturen op uw stapel te detecteren. Dankzij de ValuCount-functie toont het LCD-scherm met hoge resolutie zowel de totale dollarwaarde als het aantal facturen. U moet de enige denominatie selecteren van de facturen die u hebt geladen en zeker weten dat u niet bent gemengd in een andere coupure voor een correcte telling.

 • 08

  Best Counterfeit Detection Rate: Teraputics Money Counter Elite w / Fast Count

  Teraputics Money Counter Elite

  eBay

  De Teraputics Money Counter Elite kan tot zes aaneengesloten uren werken en 1.200 Amerikaanse rekeningen per minuut tellen. De machine heeft een vals detectiebereik van 1/800000. Let op, terwijl het apparaat valse facturen detecteert, zal het u niet waarschuwen als u een andere coupurewaarde in uw stapel heeft. Op het LCD-scherm wordt het aantal rekeningen weergegeven dat is geteld. Helaas, het vertelt je niet de geldwaarde van de rekeningen. Door de machine in de energiebesparende modus te schakelen, kunt u besparen op elektriciteit. Geniet van een 45-dagen niet-goed-geld-terug-garantie - u kunt de machine binnen 45 dagen op elk gewenst moment retourneren, ongeacht de reden.


 • Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Hoe professioneel te zijn

  ✔ - Hoe de 5 grootste hindernissen voor het starten van een bedrijf te doorbreken

  ✔ - De beste motiverende citeerboeken van 2019


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!