Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De 8 beste presentatie-clickers om te kopen in 2019

Breng je toespraak of presentatie naar een hoger niveau


We doen er alles aan om de beste producten te onderzoeken, testen en aanbevelen. We kunnen commissies ontvangen van aankopen gedaan na het bezoeken van links binnen onze inhoud. Meer informatie over onze review proces.

Of je nu in het bedrijfsleven bent of een student, het is waarschijnlijk dat je op een gegeven moment een presentatie moet geven aan je klas of professor. Als u merkt dat u regelmatig een PowerPoint-dia of een Google-diatekst maakt, wilt u misschien investeren in een presentatie-clicker om uw professionele game op te zetten. Kleine en lichte presentatiekloppers zijn er in verschillende soorten en maten en geven sprekers of docenten de vrijheid en flexibiliteit om zich van het scherm af te keren om met het publiek in contact te komen. Heb je hulp nodig bij het vinden van een die voor jou werkt? We hebben de beste presentatie-clickers afgerond om vandaag te kopen.

 • Beste algemeen: Logitech Wireless R400

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Bekijk voor de perfecte presentatie de Logitech R400 voor een eersteklas ervaring. Met een reeks gebruiksvriendelijke aanraaktoetsen voor het eenvoudig regelen van de stroom van een PowerPoint-diavoorstelling, biedt de volledig draadloze R400 een bereik van maximaal 50 voet, waardoor u meer dan voldoende vrijheid hebt om door een kamer te bewegen. De miniatuur USB-ontvanger kan worden aangesloten op een compatibele computer die zich dan wegbergt in een opbergvak aan de onderzijde van de R400 voor snelle toegang.

  De meegeleverde laserpointer is slechts een muisklik verwijderd en helpt om opvallende punten van een presentatie gemakkelijk te herkennen. De R400, met 2,4 GHz draadloze RF-technologie, maakt verbinding met elk draadloos netwerk zonder de noodzaak om software te installeren. Met een batterijduur van meer dan 20 uur op 2 AAA-batterijen is de R400 compatibel met elk Windows-systeem na Vista, inclusief Windows 10.

 • Beste ontwerp: Amerteer Wireless Presenter Flip Pen

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De Amerteer draadloze presentatie-clicker is uniek vormgegeven en mooi om vast te houden. Met maximaal 39 feet bereik voegt de Amerteer voldoende mobiliteit toe om zich in een grote ruimte te verplaatsen om met uw publiek in contact te komen. Het vierknopsbesturingsschema maakt eenvoudige bediening van tabbladen, pagina omlaag en pagina omhoog mogelijk, evenals volledig scherm. Het activeert ook de laserpointer voor het snel markeren van de presentatie-inhoud. Het plug-and-play-ontwerp kan worden aangesloten op elke Windows- of Mac-computer zonder software te installeren. Het unibody-ontwerp bevat een docking bay voor de USB-ontvanger, terwijl het in zijn dunne stijl betekent dat het eenvoudig in een zak of tas kan worden opgeslagen in seconden. Het vereist één AAA-batterij.

 • Beste budget: Beboncool Wireless Presenter

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Gemaakt van milieuvriendelijke ABS-materialen, de Beboncool draadloze presentatie-clicker met ingebouwde laserpointer is een opvallende keuze met een budgetprijskaartje. Het is een plug-and-play-optie, dus er is geen software om te installeren met de Beboncool en het is compatibel met Microsoft en Apple's softwarepakket, evenals met Windows- en Mac-systemen. Met een draadloos bereik tot 39 voet biedt de Beboncool genoeg ruimte om rond te lopen tijdens het presenteren. Knopopties omvatten het in- en uitschakelen van de laserpointer, volledig scherm, vorige en volgende knoppen, evenals omhoog- en omlaagtoetsen om snel door pagina's in Microsoft Word of Apple-pagina's, internetsites of PDF-bestanden te bladeren. De levensduur van de batterij varieert, hoewel gebruikersbeoordelingen de AAA-batterij vasthouden als langdurig bij regelmatig gebruik.

 • Beste compatibiliteit: Canon PR10-G draadloze presentatie op afstand

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De Canon PR10-G heeft een heldergroene laser die acht keer krachtiger is dan de standaard rode laser die te vinden is op de meeste concurrenten. Zonder ingewikkelde instellingen op de Canon kunt u direct naar de presentatiemodus gaan (deze heeft een bereik van 100 voet). Het LCD-scherm biedt snelle toegang tot signaalsterkte, evenals een timer, zodat je precies weet hoe lang je op het podium bent geweest.

  U kunt op vooraf bepaalde tijden ook vooraf ingestelde waarschuwingen toevoegen om uw speeltijd onder controle te houden. De ontvanger werkt met zowel Microsoft- als Apple-systemen, inclusief alle gerelateerde productiviteitssuites. De ergonomische bouw is lichtgewicht en comfortabel om in de hand te houden.

 • Beste ergonomie: Amerteer Finger Ring Wireless Presenter

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Deze ergonomisch vriendelijke optie werkt net zo goed als de concurrentie. Het ontwerp met de vingerring is antislip en helpt bij het voorkomen van gênante ongelukken en het aanpasbare ontwerp kan worden aangepast aan een groot aantal vingergroottes. Het bedienen van de presentatie rechtstreeks vanaf de ringvinger is nog nooit zo eenvoudig geweest met toegang tot vijf knoppen, waaronder vorige en volgende dia, zwart scherm en het starten en beëindigen van een diavoorstelling. De mini-USB-ontvanger kan rechtstreeks op elke Mac- of Windows-machine worden aangesloten zonder dat stuurprogramma's of software nodig zijn en biedt onmiddellijk een bereik van maximaal 36 feet (draadloos bereik). Naast draadloze controle, maakt een rode laserpointer het een makkie om de belangrijkste gebieden van een dia te markeren, terwijl een ingebouwde oplaadbare lithium-polymeerbatterij uren aan de levensduur van de presentatiebatterij toevoegt.

 • Als u meer nodig hebt dan alleen een standaardsliker, is de SMK-Link RemotePoint Jade een geweldige optie. Ontworpen met professionals en leidinggevenden in gedachten, zit de clicker vol met extra functies. De hoogtepunt van zijn functieset is vier door de gebruiker toewijsbare knoppen. De afstandsbediening heeft traditionele bedieningselementen zoals pagina vooruit en achteruit, maar het zijn de programmeerbare knoppen die er echt uitspringen. Elk van deze vier knoppen kan worden ingesteld om het beste bij uw workflow te passen, zoals het openen van een nieuwe app of het opnieuw starten van de presentatie.

  Vergis je echter niet: de Jade is veel meer dan alleen maar de programmeerbare knoppen. Deze krachtige afstandsbediening voegt een felgroene laser toe die tot 150 voet reikt. Het ronde richtingspad maakt het gemakkelijk om snel van pagina naar pagina te gaan in een presentatie. De Jade maakt zelfs unieke handbewegingen mogelijk om door een PowerPoint- of Keynote-presentatie te navigeren. De installatie duurt slechts enkele momenten; sluit gewoon aan op een USB-poort en synchroniseer de afstandsbediening met een individuele Windows- of Apple-computer.

 • Beste professional: Logitech R800 Wireless Presenter

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Voor professionals die behoefte hebben aan de ultieme betrouwbaarheid, is de Logitech R800 met laserpointer een fantastische keuze met een uitstekende levensduur van de batterij. De groene laser kan gemakkelijk worden weergegeven op elk presentatiescherm en werkt goed, ongeacht de hoeveelheid omgevingslicht in een kamer. Naast de laserpointers is het echte hoogtepunt van de R800 de opmerkelijke levensduur van de batterij, aangezien de meegeleverde 2 AAA-batterijen tot 20 uur maximale levensduur van de batterij kunnen verbruiken in de laserpointerstand of 1050 uur in de presentatiemodus. Het bijhouden van de levensduur van de batterij is eenvoudig op het LCD-scherm, dat ook een timer en stille trilsignalen toevoegt om u te laten weten of u overloopt. Het 100 voet draadloze bereik voegt vrijheid toe om in een kamer rond te lopen, terwijl de plug & play USB-ontvanger op elke Windows 7 of latere Windows-pc werkt.

 • Best Minimal: Kensington Wireless Presenter

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Als u alleen de basis nodig heeft, hoeft u niet verder te kijken dan de Kensington Wireless-presentator (deze wordt ook geleverd met een laserpointer). De Kensington is compact en ergonomisch en meet een zeer comfortabele afmeting van 4 x 1,8 x 0,8 inch, terwijl de ontwerpcurven zich precies in de palm van uw hand bevinden. De vierknopsinterface maakt besturing van knoppen vooruit en achteruit mogelijk, evenals afspelen en stoppen.

  De Kensington werkt op 2,4 GHz draadloze connectiviteit en kan via de meegeleverde USB-ontvanger rechtstreeks op zowel Mac- als Windows-systemen worden aangesloten en werkt zonder extra software met PowerPoint. Het bereik van 6 meter biedt voldoende ruimte om tijdens een presentatie te blijven bewegen, terwijl de rode laseraanwijzer het gemakkelijk maakt om elk deel van een dia waar u de aandacht op wilt vestigen te markeren.


 • Video Van De Auteur: Pro Series 63153 60" x 24" Hitch Mounted Cargo Carrier

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Leverancierslijst plastic palletleverancier

  ✔ - Het maximaliseren van uw magazijnruimtebenutting

  ✔ - Hoe bereid ik mijn belastingadvies over het thuiskantoor voor?


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!