Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

8 Best Retail Management Books voor 2019

Leer hoe u zowel klanten als werknemers tevreden kunt houden


We doen er alles aan om de beste producten te onderzoeken, testen en aanbevelen. We kunnen commissies ontvangen van aankopen gedaan na het bezoeken van links binnen onze inhoud. Meer informatie over onze review proces.

Het internet heeft een revolutie teweeggebracht in de moderne winkels, maar de detailhandel is nog steeds koning. Om de beste retailmanager te zijn, kan dat ook, je moet humor en gevoel voor humor hebben, zowel voor het omgaan met ontevreden klanten en klanten als voor het omgaan met alledaagse uitdagingen op het werk. Je moet basisontwerpprincipes en grondbeginselen van de psychologie kennen, inclusief wat mensen motiveert en hoe je mensen loyaal aan je kunt houden.

Klinkt als een heel gecompliceerde klus, toch? Het leren van veel nieuwe tips en het inwinnen van deskundig advies van leiders in de industrie zal het proces gemakkelijker maken. Concurreren met online retailers is mogelijk door de verschillende aspecten van klantcultuur en hun gedrag te bestuderen. Deze boeken bieden allemaal verschillende invalshoeken voor detailhandelbeheer, zodat u uw bedrijf kunt laten groeien.

 • Best Psychology Book: Why We Buy: The Science of Shopping

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Waarom kopen we de dingen die we kopen? Onze consumentencultuur is altijd aan het veranderen. Als je de beste retailmanager in de buurt wilt zijn, is dit een cruciaal belangrijk iets om te begrijpen. Door tientallen jaren van gegevensanalyse laat het veelgeprezen boek van Paco Underhill je een kijkje nemen in het winkelgedrag van klanten in winkelcentra, warenhuizen en zelfs supermarkten over de hele wereld.

  Door de manier waarop beeldschermen zijn georganiseerd, kunt u veel controle uitoefenen over de manier waarop consumenten omgaan met uw handelswaar - en leert u hoe u in dit boek kunt profiteren van dat feit. Je leert ook de gebruikelijke uitschakelingen en turn-ins die casual "just browsers" kunnen omzetten in loyale klanten die steeds weer terugkomen.

  Paco Underhill heeft gewerkt met Microsoft, McDonald's, Adidas en meer. Zijn kennis van klantgedrag is van onschatbare waarde. Hij biedt meerdere voorbeelden van manieren om de verkoop van uw winkel te vergroten, waardoor dit de moeite van het lezen waard is als u een winkelbedrijf bezit.

 • Beste voor begrip Motivatie: 'Drive' door Daniel H. Pink

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Om een ​​succesvolle retailmanager te zijn, moet je klanten en klanten motiveren om items te kopen en keer op keer terug te komen - maar dat is veel gemakkelijker gezegd dan gedaan. Om klanten aan te trekken en te behouden, moet u begrijpen wat hen in de eerste plaats motiveert. In plaats van simpelweg de prijs van een artikel, zijn er zoveel factoren die bepalen of een individu besluit een item te kopen - en dankzij vier decennia onderzoek naar menselijke motivatie, helpt Daniel H. Pink je bij het aanboren van deze factoren. Het gevoel van zelfbeschikking is voor ons allemaal essentieel, en dat heeft ook invloed op aankoopkeuzes.

 • Beste klantenservice: de Nordstrom-weg naar klantervaring

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Hoewel we zeker weten dat je een aangename persoonlijkheid hebt, hopen de meeste mensen een manager te spreken, maar hopen ze op resultaten en niet op een goed gesprek. Maar als u contact kunt hebben met klanten voordat het het punt bereikt waarop u een situatie de-escaleert, bent u goed op weg om de beste retailmanager te worden die ze ooit hebben ontmoet. Een bedrijf dat deze benadering tot een goed einde heeft gebracht, is Nordstrom, en dit boek helpt ons allemaal te begrijpen waarom.

  Nordstrom hecht veel waarde aan het leveren van uitstekende klantenservice, en dat is iets waar retailmanagers in elke branche van kunnen leren. Maar dat is niet het enige wat Nordstrom goed krijgt: ze hebben ook bedacht hoe ze hun werknemers uitstekend moeten behandelen, iets wat elke retailmanager moet leren hoe te doen. Gevuld met interviews met vooraanstaande Nordstrom-veteranen, zult u veel plezier beleven en leren van deze uitstekende case study.

 • Beste leerboek: Silent Selling

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Dit boek is duur - maar vergelijkbaar met een goede zijden blouse is het de moeite waard. Als u niet voor een klant staat of vragen beantwoordt, zullen de visuele ontwerpen die u als retailmanager maakt voor zichzelf moeten spreken - en dat doen ze, of u het nu leuk vindt of niet. Het beheersen van de kunst van visuele merchandising helpt je een meer innovatieve denker te worden en nieuwe en terugkerende klanten aan te trekken zonder het te proberen.

  Binnenin zie je grote en nuttige kleurenfoto's die je kunt gebruiken om je eigen weergave te informeren, en oefen je problemen om technieken te leren beheersen, zoals de displays van Bergdorf Goodman, Tory Burch, Dolce & Gabbana en Printemps, onder andere. Je zult ook een "Look-Compare-Innovate" -model beheersen dat je in staat stelt om van anderen te leren terwijl je je eigen werk verbetert.

 • Beste op concurrentievoordeel: de shoppingrevolutie

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  In het tijdperk van Amazon en Alibaba concurreren jullie niet alleen met winkels in de straat, maar winkels over de hele wereld. We bevinden ons niet alleen in een tijdperk van toenemende concurrentie, maar ook in een tijdperk van winkelrevoluties. Om de aandacht van uw klant als retailmanager te houden, zult u moeten leren van degenen die de kunst onder de knie hebben. Gelukkig heeft prof. Barbara E. Kahn van de Wharton Business School veel voorbeelden.

  Natuurlijk onderzoekt het boek de opkomst van Amazon, maar ook de groei van Sephora, Walmart, Warby Parker en anderen die een ruimte voor zichzelf hebben uitgesneden uit een bestaande en competitieve markt - en alle verwachtingen hebben weten te overtreffen. Als u een uitgebreide strategie wilt ontwikkelen om klanten aan te trekken, is dit boek iets voor u.

 • Beste casestudy van Amazon: de Amazone-weg

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Hoewel Amazon (voorlopig) geen fysieke winkels heeft, kunnen retailmanagers veel van het bedrijf leren. Geschreven door een insider van Amazon, breekt zijn boek de verbluffende opkomst van Amazon in veertien eenvoudig te begrijpen stappen die je vanaf de eerste dag daadwerkelijk kunt gebruiken. Leiderschap, in plaats van marktdominantie, is de focus van dit boek - en dat is zeker iets dat managers kunnen toepassen om hun bedrijf te laten stijgen.

  Amazon dringt aan op het aannemen van de beste. Ze werken sober en de leiders weten hoe ze vertrouwen kunnen verdienen. Dit zijn slechts enkele van de principes waar ze voor staan. De auteur van dit boek lanceerde het wild succesvolle derde-partij verkopersprogramma van Amazon en wist hoe hij een winkelomgeving beter kon bouwen dan de meesten. Dit boek is uitstekend als u nieuwsgierig bent naar hoe Amazon werkt, als u in concurrentie bent met Amazon of solliciteert bij Amazon.

 • Beste verhaallijn: mijn vaders bedrijf

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Amazon is misschien de industriegigant van vandaag, maar er valt zoveel te leren van de succesverhalen uit het kleine stadje van weleer. Hoewel u Dollar General misschien niet gelijkstelt aan uitmuntendheid in retailmanagement, zou de CEO-directeur Cal Turner Jr. Verschillen. Het bedrijf is al meer dan 100 jaar uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een Fortune 300-bedrijf - en, zoals de auteur zal beweren, allemaal vanwege de kleinstedelijke waarden van het leiderschap die drie generaties omvatten.

  Door de jaren heen moesten moeilijke beslissingen worden genomen. Ze verminderden reclame om hun prijzen laag te houden. Ze hebben de mogelijkheid om sigaretten en bier te verkopen afgewezen omdat ze niet in het belang van de klant waren. Ze hadden de belangen van hun klanten het belangrijkst bij elke stap van de weg. Turner vertelt een interessant verhaal, en je zult veel leren over leiderschap en retail management - en ook over de algemene familie van de Dollar - door het te lezen.

 • Beste overzicht: zo ongeveer alles wat een retailmanager moet weten

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Dit vaak bijgewerkte boek is niet voor niets een klassieker en is trouw aan de titel. John Stanley was decennia lang een internationaal retailconsulent, en u zult zeker een hoop leren van dit boek vol informatie. Als je te weinig tijd hebt en ooit nog eens moet nakijken, is het ook superschimmig. Zoek snel het onderwerp op waar je hulp bij nodig hebt om de duidelijkheid te krijgen die je nodig hebt. Het is geschreven in een aanpasbare how-to-stijl die drukke managers overal zullen waarderen. U leert hoe u klanten kunt behouden, kunt verkopen aan alle leeftijden en demografische gegevens, uw team kunt trainen, geweldige bewegwijzering en weergave kunt maken, uw winkel kunt beheren en zelfs hoe u kleuren optimaal kunt gebruiken.


 • Video Van De Auteur: Top 10 Marketing Books for Entrepreneurs

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Typen dakwaterafvoer en maatvoering

  ✔ - Tips voor het promoten van je eBay-winkel met Pinterest

  ✔ - Amerikaanse winkelketens lopen risico op faillissement


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!