Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

8 Redenen om een ​​Small Business Credit Card te krijgen


Vandaag leven we in een geldloze maatschappij waar creditcards letterlijk de ruggengraat van het bedrijfsleven zijn geworden. Mensen hoeven niet langer grote hoeveelheden geld bij zich te hebben om aankopen te doen of zelfs in geval van nood. Er zijn veel gerenommeerde bedrijven die creditcardopties aanbieden waarmee u aankopen kunt doen en leveranciers kunt betalen zonder contant geld bij u te hebben terwijl u veel meer voordelen krijgt. Hieronder staan ​​de 8 belangrijkste redenen om een ​​creditcard voor kleine bedrijven te krijgen.

Gemak

Het beste ding over een creditcard is dat u in staat bent om gemakkelijk toegang tot fondsen ongeacht waar je bent. Een bedrijfseigenaar hoeft geen chequeboekjes of grote hoeveelheden geld te hebben, omdat het gemakkelijker en handiger is om geld op te nemen of om online aankopen te doen.

Financiële bescherming

Soms kan een bedrijf perioden meemaken waarin de omzet laag is en het bedrijf wordt vastgebonden voor geld. Als de bedrijfseigenaar een zakelijke creditcard heeft, kan hij toegang krijgen tot fondsen om het bedrijf te runnen en dit kan fungeren als een tijdelijk financieel buffer voor het bedrijf. Zakelijke creditcards geven u meer koopkracht en stellen u in staat om uw bedrijf zelfs in moeilijke economische tijden ononderbroken te runnen.

Gemakkelijkere kwalificatie voor leningen

Elke zakelijke persoon die geprobeerd heeft om een ​​lening zonder onderpand bij een bank aan te vragen, kan u vertellen hoe inspannend dit kan zijn, vooral wanneer u geen gevestigde kredietreputatie heeft. Creditcards kunnen een beter alternatief zijn voor bedrijfseigenaren in vergelijking met traditionele financiers, ze vereisen geen onderpand voordat ze je krediet geven. U kunt zich gemakkelijk kwalificeren voor fondsen, zelfs als u geen sterke kredietgeschiedenis heeft. Dit is een van de beste redenen waarom u een creditcard voor kleine bedrijven voor uw bedrijf nodig heeft.

Het helpt afzonderlijke persoonlijke en zakelijke uitgaven

Het is erg belangrijk om persoonlijke en zakelijke uitgaven te beheren om een ​​duidelijk beeld te hebben van hoe het bedrijf echt werkt. Dit is niet alleen een voorzichtige zakelijke praktijk, maar het is ook van cruciaal belang om fiscale en boekhoudkundige redenen. Het bedrijf moet zijn boekhoudkundige en financiële administratie altijd recht houden om te groeien en ook in geval van audits.

Een manier om kredietreputatie op te bouwen

Of u nu gewoon een goede kredietreputatie wilt opbouwen of een beschadigde kredietgeschiedenis wilt herstellen, zakelijke creditcards helpen u hierbij. Zakelijke creditcards staan ​​los van persoonlijke creditcards en de rentetarieven die u van financiers krijgt, zijn afhankelijk van hoe kredietwaardig u bent op basis van uw zakelijke kredietgeschiedenis. Als u leningen hebt aangevraagd en ze consequent zonder gebreken hebt terugbetaald, bouwt u een goede kredietwaardigheid op. U krijgt dan toegang tot fondsen tegen lagere rentetarieven wanneer u in de toekomst grote leningen aanvraagt.

Verzekering en aankoopbescherming

Het aanvragen van een zakelijke creditcard die verzekerd is, biedt u gratis bescherming gedurende een bepaalde periode. Dit betekent dat je gecompenseerd moet worden voor het geval het item dat je koopt wordt gestolen of verloren gaat binnen de gespecificeerde periode. Hoewel deze bescherming en verzekeringen niet erg hoog zijn, beschermt het u en uw bedrijf nog steeds tegen fraude bij aankopen.

Geniet van bonussen en kortingen

Wanneer u een creditcard voor kleine bedrijven ontvangt, kunt u ook genieten van bonussen en kortingen wanneer u aankopen doet. Dit is echter afhankelijk van het type zakelijke creditcard dat u kiest. Er zijn veel soorten van deze creditcards beschikbaar, maar u moet er ook voor zorgen dat u er een krijgt die geschikt is voor uw bedrijf en een die waarschijnlijk u op lange termijn meer geld bespaart.

Het kan de enige manier zijn om te betalen

Sommige bedrijven zijn volledig cashloos en accepteren alleen creditcards voor betalingen. Met een zakelijke creditcard kunt u gemakkelijk aankopen doen of diensten van dergelijke bedrijven verkrijgen als u een creditcard hebt.


Video Van De Auteur: Social Security Cards Explained

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Commercial Real Estate Lease Documents Explained

✔ - Het indienen van uw eerste belastingaangifte

✔ - IRS standaard kilometerrating tot 2018


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!