Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

8 Bronnen voor kleine bedrijven die groen willen gaan


Milieubewustzijn is iets dat voor de consument overal belangrijk is, en het niveau van milieuvriendelijkheid van een bedrijf kan vaak de beslissende factor zijn bij het kiezen van een product of dienst boven een ander.

Middelen om uw kleine onderneming milieuvriendelijker te maken

Als u overweegt uw bedrijf groen te maken, bieden de onderstaande bronnen u de informatie die u nodig hebt om stappen te ondernemen om uw bedrijf milieuvriendelijk te maken.

Newsweek Green Rankings

Leer van 10 groene bedrijven in de Verenigde Staten die het goed doen. Deze lijst, die jaarlijks door Newsweek wordt bijgewerkt, rangschikt 's werelds grootste bedrijven op het gebied van bedrijfsduurzaamheid en milieu-impact. En we kunnen veel leren van deze 10 winnaars.

Houd Amerika mooi

Keep America Beautiful is een non-profit organisatie die mensen en bedrijven samenbrengt om levendige gemeenschappen op te bouwen en te ondersteunen. Deze website bevat een "Recycling Explorer" waarin wordt uitgelegd wat kan worden gerecycled en hoe dit moet worden gedaan.

ENERGY STAR voor bedrijven

ENERGY STAR is een vrijwillig programma van de Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) waarmee bedrijven en particulieren geld besparen en het klimaat beschermen door energie-efficiëntie.

Sinds 1992 werkt EPA ook samen met organisaties om hen te helpen geld te besparen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen door hun gebouwen en fabrieken energiezuiniger te maken. Deze bedrijfsgerichte site biedt tips en middelen voor het maken en onderhouden van energieprogramma's in uw bedrijf.

CNET's Light Bulb Buying Guide

Sinds de Energy Independence and Security Act van 2007 zijn gloeilampen ten goede veranderd. Maar met zoveel opties kan het moeilijk zijn om het type lamp te kiezen dat het beste werkt voor uw bedrijf.

Deze site biedt een overzicht van alle soorten gloeilampen, geschatte kosten en voorbeelden van welk type verlichting het beste werkt voor verschillende situaties.

SBA's Green Business Guide

Deze groene bedrijfsgids biedt een uitgebreide verzameling hulpbronnen om kleine bedrijven te helpen milieubewuster te worden.

Bronnen omvatten groene marketingtips, groene business case-studies en best practices, subsidies en leningen voor het milieu, en groene woon-werkverkeerstips.

EPA Small Business Resources

De EPA heeft deze site speciaal gemaakt om kleine bedrijven te helpen milieuvriendelijker te worden.

Middelen zijn onder meer certificeringen, beurzen en financieringsmogelijkheden, sociaal-economische programma's en ondersteuning bij compliance.

De betere gebouwen van Energy.gov

De website Better Buildings is bedoeld om commerciële, openbare, industriële en residentiële gebouwen in het volgende decennium 20% energie-efficiënter te maken. Dit betekent honderden miljarden dollars besparen op energierekeningen, de uitstoot van broeikasgassen verminderen en duizenden banen creëren. Via Better Buildings werken publieke en private organisaties in het hele land samen om positieve winsten in energie-efficiëntie te delen en te repliceren.

Het Green Power Network

Het Green Power Network (GPN) - beheerd en onderhouden door het National Renewable Energy Laboratory voor het Amerikaanse ministerie van energie - biedt up-to-date informatie over groene stroomleveranciers, productaanbiedingen, consumentenbescherming en beleid met betrekking tot groene stroom markten.


Video Van De Auteur: HAIDAKHAN BABAJI - Om Nama Shivay (Har Govinda)

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe u tijdens de zomer geld kunt verdienen

✔ - Hoeveel is uw tijd waard in het bedrijfsleven?

✔ - Home Office Essentials


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!