Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

8 Manieren waarop een afgewerkte kelder waarde toevoegt aan uw eigendom

Belangrijke voordelen om te overwegen


Kelders hebben het potentieel om de waarde van uw eigendom aanzienlijk te verhogen. Door deze ruimte af te werken, kunt u een aanzienlijke hoeveelheid bruikbare woonruimte aan uw woning toevoegen. Leer acht voordelen van een kelderrenovatie.

1. Extra slaapkamer

Door een kelder te voltooien, kunt u de grootte van de woning vergroten. U kunt misschien één of zelfs twee extra slaapkamers toevoegen door de kelderruimte te voltooien.

In de meeste steden, opdat de ruimte als een echte slaapkamer kan worden beschouwd, moet deze twee vormen van uittreding hebben. Een vorm van uitstap is een manier om het eigendom te verlaten. Om een ​​venster als een vorm van uitstap te beschouwen, moet een brandweerman in uniform er doorheen kunnen passen. Het moet ook een kast hebben om als een slaapkamer te worden beschouwd.

Het toevoegen van de vorm van uittreden vereist wat werk. Het gaat vaak om inbraak in de funderingsmuren van het pand om bestaande openingen te creëren of te verbreden. De toevoeging van de slaapkamers kan echter de waarde van uw eigendom verhogen en u helpen een groter aantal kopers aan te trekken.

2. Extra badkamer

Als u uw kelderruimte voltooit, kunt u ook een extra badkamer toevoegen. Het kan een grote aantrekkingskracht hebben om een ​​huis met twee badkamers te hebben in plaats van een huis met één badkamer. Het toevoegen van een badkamer is duurder dan eenvoudigweg het plaatsen van gipsplaat om andere kamers te verdelen.

Je moet geld uitgeven aan een loodgieter als je het werk niet zelf kunt doen, en ook niet op de verschillende sanitaire voorzieningen. Het betegelen van de badkamer kost ook geld. Hoewel de initiële kosten bij het toevoegen van een badkamer groter kunnen zijn, kan de functionaliteit die deze biedt aan de huiseigenaren een investering van onschatbare waarde zijn en u daarom helpen het huis snel verkocht te krijgen.

3. Groot rendement op investering

Hoewel het door de MLS misschien niet als "bewoonbare vierkante meters" wordt beschouwd, biedt een afgewerkte kelder wel een geweldig rendement. In de Verenigde Staten levert een afwerking van een kelder gemiddeld 70 tot 75% van uw investering op.

Als u bijvoorbeeld $ 1.000 besteedt aan verbeteringen, verhoogt dit de waarde van het onroerend goed met ongeveer $ 700. Als u $ 10.000 aan verbeteringen besteedt, zou dit de waarde van het onroerend goed met ongeveer $ 7000 verhogen.

4. Manier om ruimte toe te voegen als bestemmingscodes andere toevoegingen niet toelaten

Op basis van de partijgrootte kunnen er bestemmingsbeperkingen zijn voor uw eigendom waardoor u bepaalde toevoegingen aan de woning niet kunt doen. Vaak kun je niet uitbreiden omdat het je eigendom te dicht bij de buren brengt. Je kunt ook niet naar boven uitbreiden, vooral als het huis al twee verdiepingen telt.

Daarom wordt deze kelderruimte erg waardevol. Hiermee kunt u functionele ruimte toevoegen aan het huis zonder te interfereren met zoneringbeperkingen.

5. Inkomen Eigendom

Of u nu snel een investeringseigenschap probeert te spiegelen of deze zelf als een meergezinswoning wilt behouden, het afwerken van een kelderruimte kan u toestaan ​​een huureenheid toe te voegen. Natuurlijk moet deze eenheid worden goedgekeurd door de bestemmingsafdeling in uw stad.

Elke leefruimte zou moeten voldoen aan de lokale brandcode. Dit betekent meestal tenminste één vorm van toegang en twee vormen van uittreding. Sommige steden hebben zelfs minimaal één speciale parkeerplaats nodig voor elke verhuureenheid, dus zorg ervoor dat u bekend raakt met uw lokale code.

Eigendom verkopen:

Deze verhuureenheid kan een beroep doen op potentiële kopers die de last van hun hypotheek willen verlichten. De maandelijkse huur van de huurder zou in wezen alle of een deel van hun maandelijkse hypotheek betalen.

Eigendom houden:

Als u de huureenheid toevoegt voor een woning waaraan u vasthoudt, zal het afronden van de kelder de kasstroom van het pand aanzienlijk verhogen. Hoewel kelderunits niet zoveel eenheden als bovenstaande eenheden besturen, kunt u nog steeds een aanzienlijk inkomen ontvangen van een ruimte die anders leeg zou zijn geweest.

6. Voeg recreatie / opslag / gastruimte toe aan Home

Hoewel afgewerkte kelders meestal niet meetellen bij het berekenen van de vierkante meters van het huis voor wederverkoopdoeleinden, zien potentiële kopers graag een afgewerkte kelder. Het afwerken van een kelder voegt bruikbare ruimte toe aan het huis.

Een anders donkere en sombere ruimte kan worden omgetoverd tot een recreatiegebied, speeltuin voor kinderen, georganiseerde opslagruimte of een klein toevluchtsoord voor bezoekende gasten. Het is een onverwachte aangename bonus voor kopers en ze houden van de opties die een afgewerkte kelder hen biedt.

7. Zweetgelijkheid

Als u handig bent, kunt u mogelijk een aanzienlijk bedrag besparen door alle, of de meeste, kelder zelf te verlaten. Zelfs als u ingewikkeldere problemen, zoals elektrische werkzaamheden of sanitair, moet uitbesteden, als u in staat bent zelf vloeren te leggen, muren uit te graven, gipsplaat op te zetten of zelfs te verven, kunt u toch een aanzienlijke hoeveelheid geld besparen.

8. Gebruik High End-materialen niet

Mensen verwachten niet de hoogste afwerking in een kelder. Hardhout is zelfs een vreselijke keuze voor een kelder, omdat vochtproblemen ertoe kunnen leiden dat het kromtrekt. Daarom kunt u geld besparen op het kaliber van materialen die u gebruikt in vergelijking met de afwerking voor de rest van het huis. Mensen zijn gewoon blij om een ​​afgewerkte functionele kelder te hebben met warmte, licht en vloeren.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Rechten van huurders in New Mexico

✔ - Real Estate Farming in de internetwereld

✔ - Break-even ratio voor beleggers in onroerend goed


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!