Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De 9 beste bouwmanagementboeken voor 2019

Beklim de ladder in je bouwcarrière


We doen er alles aan om de beste producten te onderzoeken, testen en aanbevelen. We kunnen commissies ontvangen van aankopen gedaan na het bezoeken van links binnen onze inhoud. Meer informatie over onze review proces.

Constructiemanagement, of CM, is een ingewikkeld en constant evoluerend veld. Om de best mogelijke bouwmanager te zijn en concurrerend te blijven, moet je een goed begrip hebben van alles, van bouwfundamentals tot leiderschap en projectmanagement, evenals een grondige kennis van lokale wetten en bouwcodes. U moet bij elke stap van het proces georganiseerd en ijverig zijn. Op de hoogte blijven van zowel nieuwe als oude constructiemanagementstrategieën is van cruciaal belang om innovatief te blijven en aan de top van je spel te staan. Wil je een voorsprong nemen op de concurrentie en meer inzicht krijgen om je op weg te helpen naar succes? Blijf lezen om de beste bouwbeheersboeken te vinden die je vandaag nog kunt ophalen.

 • Beste voor Aan de slag: Jumpstart voor bouwbeheer

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Als je je carrière in het bouwmanagement wilt versnellen, dan is dit het boek voor jou. Je leert niet alleen de fundamenten van de industrie, maar het boek bevat ook stapsgewijze instructies voor het uitvoeren van projecten van begin tot einde. Het is geschreven vanuit het perspectief van de Barbara J. Jackson, directeur van het California Center for Construction Education en professor bouwmanagement aan de California Polytechnic State University, die tientallen jaren heeft gewerkt als zowel een erkend aannemer als een ontwerp-bouwer en ook adviserend is. individuen in hun carrière.

  Je leert basisprincipes die de industrie motiveren en maakt je vertrouwd met technologische ontwikkelingen zoals het Building Information Modeling (BIM) -systeem en hoe het het beroep verandert. U leert ook hoe u de projectprestaties kunt evalueren en de risico's kunt inschatten.

 • Beste technische handboek: bouwprojectbeheer

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De CPM-methode, of Critical Path-methode, is een gouden standaard voor serieuze professionals in het bouwmanagement. Dit handboek begeleidt u door alle noodzakelijke stappen, met behulp van een voorbeeld van een bouwproject voor een snelwegbrug en aanvullende casestudy's, en leert u hoe u de methode zowel binnen als buiten kunt begrijpen. Dit boek is zeer technisch, maar ook ongelooflijk uitgebreid en benadrukt een breed scala aan planningsprocessen, waaronder Work Breakdown Structures (WBS) en het Earned Value Management System (EVMS). Visuele studenten zullen de uitvouwbare kleurenillustraties binnen waarderen.

 • Beste uitgebreide industriegids: bouwconstructie

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De ondertitel van dit boek door Gang Chen geeft je een voorproefje van hoe uitgebreid het is: het belooft 'projectmanagement, bouwbeheer, tekeningen, specificaties, detailleringstips, schema's, controlelijsten en geheimen die anderen niet vertellen' te bevatten. Denk aan dit boek als de ultieme overlevingsgids voor bouwconstructies.

  Elk architectenbureau zou hiervan kunnen profiteren door het als een checklist te gebruiken. Vink elke taak af totdat deze is voltooid en blijf op tijd en met geld op de goede weg. Ontdek ook hoe u uw bedrijf kunt ontwikkelen, hoe u met overheidsinstanties kunt werken, hoe u uw eigen checklists kunt maken en gebruiken en hoe u allerlei logboeken kunt gebruiken. Dit boek is perfect voor zowel ambitieuze architecten als professionals met een lange werkgeschiedenis in de bouwsector.

 • Beste naslagwerk: Bouwveldgids

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Dit 504-pagina tellende monster van een boek zit boordevol essentiële informatie. Je zult versteld staan ​​van de breedte en diepgang die het kan bieden over verschillende onderwerpen. Je leert niet alleen hoe je projecten plant en plant, maar je leert ook over arbeidsrelaties en vakbonden, veiligheidsmaatregelen en bouwcodes, kwaliteitscontrole en inspecties, verzekeringen en financiering, en natuurlijk best practices voor projectmanagement die worden gebruikt in een verscheidenheid van industrieën en gebieden.

  Als u belangrijke juridische details wilt weten, zoals het opstellen van nuttige en afdwingbare contracten of het oplossen van juridische geschillen, vindt u de informatie die u nodig hebt, evenals tips om ervoor te zorgen dat juridische kwesties een productieve oplossing bereiken. De gids is oorspronkelijk geschreven voor algemene aannemers, maar gaat dieper in op veelgebruikte bouwmaterialen en planningsmethoden die nuttig zijn voor iedereen die een goed inzicht wil krijgen in elke stap van het proces.

  Je leert waardevolle informatie uit verschillende niches, zoals engineering, en krijgt een vitaal overzicht van gecompliceerde onderwerpen zoals bodemonderzoek en glasmaken.

 • Beste voor beheer met vertrouwen: beheer van de winstgevende bouwsector

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Leer hoe u met vertrouwen kunt omgaan met een goed doordacht boek over het beheer van een bouwonderneming. Na het lezen van dit boek zul je in staat zijn om serval-harde aspecten van het zijn van een constructiemanager te doorlopen. Leer hoe je tekenen van potentiële problemen kunt herkennen. Krijg een duidelijk beeld van de verschillen tussen een eigenaar en het topmanagement. Meer informatie over het disciplineren van waardeloze prestaties van werknemers. Ontdek hoe u omgaat met veranderingen in sleutelpersoneel en wijzigingen in de projectgrootte. Maak kennis met boekhoudsystemen en evalueer de winstgevendheid van contracten.

  Dit is het boek om u te helpen vertrouwen op te bouwen en dure fouten te voorkomen. De auteurs vormen een onhoudbaar team dat hun kennis combineert om iedereen te helpen die worstelt in de bouwsector. Dit boek bevat 288 pagina's en is gevuld met casestudy's die u zullen helpen bij het overwinnen van veel van de obstakels waarmee bouwbedrijven vandaag worden geconfronteerd.

 • Beste manier om te bieden Hoe te bieden: defensief schatten: bescherming van uw winst

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Als u bouwmanager bent in een concurrerende markt, is de kans groot dat u hebt moeten deelnemen aan een biedingsoorlog. Als u zich in een minder competitieve omgeving bevindt, wordt van u verwacht dat u klanten en potentiële klanten een inschatting geeft van hoeveel uw diensten hen kosten. Als je een te laag cijfer geeft, kun je uiteindelijk veel geld verliezen of boze klanten hebben die zich misleid voelen wanneer ze de laatste factuur zien. Als u te hoog biedt, krijgt u misschien niet meteen het contract.

  In dit boek neemt auteur William Asdal u mee door de grondbeginselen van het maken van schattingen die passen bij de doelen en behoeften van zowel uw bedrijf als uw klanten. Hij is een bekroonde custom builder die in 2000 Remodeler of the Year werd genoemd.

 • Beste voor het runnen van uw eigen bedrijf: het runnen van een succesvol bouwbedrijf

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De titel vertelt je vrijwel alles wat je in dit boek kunt verwachten. Bouwmanagers zijn experts op het gebied van constructie en planning, maar niet noodzakelijkerwijs in de gebieden die nodig zijn om hun eigen bedrijf te runnen, zoals boekhouding of wetgeving. Gelukkig is dit boek geschreven door iemand die vanaf de grond een eigen, zeer succesvol klein bedrijf heeft gebouwd met eenvoudig advies, maar ook veel kleurenfoto's en planningshulpmiddelen.

  Zoals The Master Builder News het verwoordde, auteur "David Gerstel heeft de ultieme Amerikaanse droom bereikt: jarenlang heeft hij voor zichzelf gewerkt om iets te doen waar hij van houdt... hij weet uit de eerste hand wat het voor een klein volume bouwbedrijf nodig heeft om te overleven en te gedijen in eender welke economisch klimaat."

 • Beste voor projectplanning: constructieplanning: principes en werkwijzen

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Een van de belangrijkste aspecten om een ​​succesvolle bouwmanager te worden, is leren hoe je een project van begin tot einde kunt plannen. Dit boek leidt je door de vaardigheden die je nodig hebt om dit te beheersen, en ook hoe je de meest gebruikte software hiervoor gebruikt, inclusief Microsoft Project, Primavera Project Planner (P3), SureTrak, P6 Project Manager en Contractor.

  Omdat de softwaregidsen en -principes in één tekst zijn geïntegreerd, leert u hoe u gecompliceerde hulpmiddelen gebruikt terwijl u tegelijkertijd de beste werkwijzen uit de industrie leert. En aangezien er zoveel oefeningsproblemen zijn, zul je tegen de tijd dat je dit boek hebt doorgenomen goed kunnen begrijpen hoe de filosofische onderbouwing in lijn is met de realiteit in de industrie.

 • Beste voor Britse professionals: Pocketboek van de projectmanager van de bouw

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Op 296 pagina's past dit boek niet per se in je letterlijke zak, maar het is niettemin een onmisbare gids. Van leiderschapsvaardigheden en teambuilding tot technische expertise, dit boek bespreekt alles wat je moet weten om de beste bouwmanager ooit te zijn. Omdat het is ontworpen voor een Britse lezer, is het boek georganiseerd volgens de procedures die u moet volgen in het RIBA werkplan en OGC Gateway-proces, maar het boek heeft veel te bieden aan auteurs van elke nationaliteit.

  Auteur Duncan Cartlidge is een ervaren expert, voormalig lid van de RICS Quantity Surveyying and Construction UK World Regional Professional Group Board en een Fellow van de Royal Institution of Chartered Surveyors.


 • Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - 5 Manieren om meer conversies te krijgen op uw donatiepagina

  ✔ - Typen huiswraps en installatietips

  ✔ - Contractsjabloon voor freelancers-NDA


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!