Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De 9 beste pennen voor Journaling


We doen er alles aan om de beste producten te onderzoeken, testen en aanbevelen. We kunnen commissies ontvangen van aankopen gedaan na het bezoeken van links binnen onze inhoud. Meer informatie over onze review proces.

De juiste pennen kunnen uw journaalervaring volledig veranderen. Sommige pennen zijn perfect voor het maken van precieze lijnen of schrijven in kleine ruimtes, andere zijn ideaal voor het toevoegen van kleurrijke details aan uw pagina's. Als je een beetje kalligrafie wilt toevoegen aan je dagboekpagina's, zijn borstelpennen essentieel. En natuurlijk hebt u altijd basispennen nodig voor uw dagelijkse journaling.

Hier vindt u de beste journaling-pennen voor verschillende journaling-stijlen, waarmee u spannende pagina-spreads creëert en decoratieve elementen toevoegt aan elk van uw journaalpagina's. De pennen hebben verschillende penpunten (het deel van de pen dat in contact komt met het papier) om lijnen en verfraaiingen van verschillende diktes te maken. Ongeacht uw journaalstijl of voorkeur, u vindt de beste pennen voor uw behoeften in deze lijst.

 • Beste algemeen: Sakura Pigma Micron blister-kaart inkt pen set

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Sakura Micron-pennen zijn perfect voor zowel journaling als voor schrijven en illustreren, en zijn een van de meest betrouwbare en meest populaire tekenpennen. En terecht: de pennen glijden over het papier en laten gladde lijnen achter. Pigma Micron-pennen zijn rijk aan pigment, waterdicht, vervagingsbestendig en laten geen vegen achter op de meeste soorten papier. Inkt blijft op de bovenste laag van het papier in plaats van door te absorberen, wat geen doorbloeding betekent. De Sakura Pigma Micron blister-kaartpenset bevat zes penpunten: 0.20 mm, 0.25 mm, 0.30 mm, 0.35 mm, 0.45 mm en 0.50 mm. De pennen zijn ideaal voor fijn gedetailleerd lijnwerk waarbij precisie belangrijk is. Alle pennen in de set hebben zwarte inkt.

 • Beste voor penseelbelettering: Tombow Dual Brush Pen Set van 10 grijswaarden

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Borstelpennen zijn ideaal voor penseelletters, faux-kalligrafie, illustraties, aquarelillustraties en journaling. De Trumpow Dual Brush Pen Set in grijswaarden bevat 10 pennen in verschillende grijstinten voor een monotoon uiterlijk voor uw journaling. De borstels zijn gemaakt van soepele en veerkrachtige vezels, kunnen druk uitoefenen en hun oorspronkelijke vorm behouden, zelfs na gebruik. De inkt is op waterbasis en mengbaar. Geen zorgen als u kleuren wilt mengen - de tips zijn zelfreinigend, zodat de markeringen niet permanent worden gekleurd als u kleuren mengt. U kunt de tips schoonmaken door ze eenvoudig over een stukje scrappapier te borstelen. De pennen kunnen op normaal papier met normaal schrift worden gebruikt, maar tekenen of schilderen op karton is ideaal om doorbloeding te voorkomen.

 • Beste gelnen: Papermate InkJoy Gel intrekbare pennen, 0.7 mm, verpakking van 14

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Maak gedurfde lijnen in heldere, krachtige, mooie kleuren met de Papermate Inkjoy Gel intrekbare pennen. Omdat de pennen intrekbaar zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw pennen uitdrogen als u ze niet sluit. De inkt droogt drie keer sneller, waardoor het smeren drastisch vermindert. De ergonomische comfortgrip wikkelt zich om de hele cilinder van de pen, waardoor hij gemakkelijker vast te houden is terwijl u notities maakt, uw planning plant of uw journaalsjablonen maakt. Het assortiment kleuren geeft u de mogelijkheid om verschillende kleuren toe te voegen aan uw journaling-pagina's. Penpunten kunnen worden gebruikt om gecontroleerde en fijne lijnen te maken, waardoor de gelpennen ideaal zijn voor kleine of grote journaling-projecten.

  Interesse om meer reviews te lezen? Bekijk onze selectie van de beste gelpennen.

 • Beste voor dagelijks gebruik: Sharpie-pen, fijne punt, 4 zwarte pennen

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Sharpie-pennen zijn de perfecte combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Ontworpen met een fijne punt en een zachte grip, zullen Sharpie-pennen gemakkelijk je go-to worden voor dagelijkse journaling. Niet te verwarren met de markeringen die door hetzelfde bedrijf zijn gemaakt, je schrijven met Sharpie-pennen is vet en soepel, maar loopt niet door naar de andere kant van de pagina. Met het fijne punt kunt u vloeiende, scherpe lijnen maken of duidelijk en leesbaar schrijven in kleinere ruimten. Sneldrogende inkt voorkomt uitsmeren en is water- en lichtbestendig. Sharpie-pennen zijn een hoogwaardig schrijfinstrument voor een geweldige prijs die niet te overtreffen is.

 • Beste Vulpen: Pilot Metropolitan Collection Vulpen

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Als uw journaling veel schrijft, is een vulpen een must-have voor uw verzameling. Vulpennen bieden een gemakkelijkere schrijfervaring en u kunt niet beter worden dan de vulpen van de Pilot Metropolitan Collection. De pennen zijn gemaakt met een duurzame koperen vat, premium matte afwerking en hebben gepolijste accenten die een beetje verfijning toevoegen aan uw journalistieke ervaring. De pen wordt geleverd met een cartridge, een converter en een draagtas. Als u een vulpen prefereert, moet u koppelen aan een dagboek dat is gemaakt met vulpenvriendelijk papier om doorbloeding te voorkomen.

  Wilt u een aantal andere opties bekijken? Zie onze gids voor de beste vulpennen.

 • Beste voor dramatische belettering: COPIC Markers Gasenfude Nylon borstel Penblack

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De Gasenfude Nylon-borstelpen heeft een smalle en flexibele synthetische borstel die u kunt gebruiken om dramatische letters te maken. De penpunt heeft een super fijn punt om dunne lijnen en details te creëren. Of, als u op de penseel drukt, kunt u de brede, krachtige lijnen maken die een dramatische belettering vormen. De penseelpen is perfect voor het maken van pagina- en sectiekoppen en andere dramatische effecten in uw dagboek. De rijke, effen zwarte inkt is ook perfect voor het maken van arceringseffecten en voor het weergeven van lijnen op lijnen die op uw pagina's worden getekend. De inkt is bleed- en smeerbestendig en kan worden gebruikt met andere COPIC-markers om leven en creativiteit bij uw journaalposten te brengen.

 • Beste voor kleurcodering: Staedtler Triplus Fineliner-pennen, 20-pack

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Als u op zoek bent naar een reeks kleurrijke lijntjes om toe te voegen aan uw verzameling journaling-pennen, is het 20-pack Staedtler Triplus Fineliners een perfecte keuze. Het pakket bevat een reeks kleuren, waaronder geel, oranje, roze, violet, zelfs bruin en grijs. Met de tipgrootte van 0,3 mm kunt u fijne lijnen schrijven en tekenen met verbazingwekkende precisie. De inkt heeft een geweldige, levendige kleurkwaliteit die bijna van de pagina komt. Er is geen overslaan als u schrijft en de inkt droogt snel, zonder enige vegen achter te laten. U zult geen doorbloeden hebben op kopieergewichtspapier, hoewel u de kleuren aan de andere kant van de pagina's op dunnere papiersoorten kunt zien. Staedtler Triplus Fineliners zijn ideaal voor het schrijven, tekenen en snijden van pagina's.

 • Beste voor glittersjournaling: Caliart Glitter Pen 48 Glitter gelpennen

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Caliart's set van 48 glitter-gelpennen is perfect voor het toevoegen van wat sprankeling aan uw dagboekpagina's. De set bevat een mooie reeks levendige kleuren, waaronder 34 unieke glitterkleuren pennen en 24 neon glitter gel pennen, allemaal met een 1.0 mm balpenpunt. De inkt vloeit soepel en gelijkmatig van de punt van de pen naar uw papier, zonder samen te voegen, te bloeden of te vervagen. De pennen kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan journalingtechnieken, waaronder schetsen, krabbelen, kleuren, schetsen en verfraaien.

 • Beste voor Bijbel Journaling: Pigma Micron Inductive Bible Study Kit

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De Pigma Micron Bible Study Kit is een perfecte set pennen voor diegenen die graag een frisse en creatieve benadering van Bijbelstudie bijwonen met bijbeljournaals. De set bevat in totaal acht pennen: Sakura's 05 Pigma Microns en 01 Pigma Micron. De Micron 05-kleuren omvatten blauw, lichtgroen, oranje, roze, violet en geel; en de Micron 01-kleuren van schrijfpennen zijn zwart en rood. De kleuren bieden een groot contrast, waardoor u de meest betekenisvolle passages in de bijbeltekst kunt markeren. De pennen zijn ideaal voor gedetailleerde belettering en bieden een minimale tot geen doorbloeding, zelfs op lichtgewicht bijbelpagina's.


 • Video Van De Auteur: The 9 Best Bullet Journal Pens & Markers

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Uw gids voor het starten van een succesvolle MLM-onderneming

  ✔ - Canadese factuur: btw-tarieven voor GST, HST en PST

  ✔ - 5 Manier om geld te verdienen terwijl je slaapt


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!