Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

9 Redenen waarom u geen prijzen in Sweepstakes wint


Heb je je afgevraagd waarom je geen prijsvraag wint? Als je door een droge vloed bent of als je nog nooit een prijs hebt gewonnen, heb je misschien het gevoel dat je gewoon pech hebt. De reden waarom uw naam niet als winnaar wordt getrokken, kan echter ook zijn dat u dingen doet die uw kansen schaden. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom mensen geen prijsvragen winnen en hoe u ze kunt vermijden.

 • 01

  Je wint niet omdat je de regels van de Sweepstakes niet leest

  Afbeelding van een foutmelding

  Als je niet zo veel prijzen voor prijsvragen wint als je had gehoopt, kun je het beste de regels van de sweepstakes overslaan. Het lezen van al die legalese kan vervelend zijn, maar het loont vaak met meer prijzen.

  Als u bijvoorbeeld de regels leest, kunt u voorkomen dat u wordt gediskwalificeerd omdat u te vaak incheckt, een essaywedstrijdinvoer indient met te veel tekens of niet voldoet aan andere geschiktheidscriteria.

  Bovendien kan het lezen van de regels u op weg helpen naar manieren om bonusinvoer te krijgen, waardoor uw kansen op het winnen van uw naam als winnaar toenemen.

  Dus in plaats van de regels de volgende keer over te slaan, neem je een paar minuten de tijd om door ze te bladeren en je losing streak te verbreken.

 • 02

  Je wint niet omdat sponsors niet in contact met jou kunnen komen

  Heb je er ooit over nagedacht dat je misschien giveaways hebt gewonnen, maar de sponsors hebben je dit niet kunnen laten weten omdat je het moeilijk hebt gemaakt om contact met je op te nemen?

  Het is gemakkelijk om uw winkansen te verkleinen door eenvoudige typefouten in uw e-mailadres, straatadres of telefoonnummer in te voeren wanneer u een deelnameformulier invult. Om dit te voorkomen, moet u uw informatie zorgvuldig bekijken voordat u op de knop "Verzenden" klikt. Het gebruik van een automatische formuliervuller zoals Roboform kan typefouten helpen voorkomen, maar u moet nog steeds controleren of al uw invoerinformatie in het juiste veld staat en correct wordt ingevoerd voordat u uw formulier verzendt.

  Zorg er vervolgens voor dat sponsors je telefonisch kunnen bereiken. Velen zullen geen antwoordapparaatbericht achterlaten als u niet thuis bent wanneer ze bellen. U kunt uw mobiele telefoonnummer gebruiken om het u gemakkelijker te maken om u te bereiken wanneer u onderweg bent, of u kunt profiteren van oproepdoorschakeling om te voorkomen dat u win-meldingen mist.

  Het is ook een goed idee om Google Alerts in te stellen om prijsmeldingen te ontvangen die je mogelijk hebt gemist. Google Alerts kan u helpen te zien of uw naam is gepost als een winnaar op websites.

 • 03

  Niet winnen omdat je niet vaak genoeg binnenkomt

  Regelmatig binnenkomen is een van de sleutels tot het winnen van prijsvragen. Als je elke dag slechts 15 minuten binnenkomt, is het nog steeds beter dan alleen af ​​en toe in te voeren. Als u dagelijks binnenkomt, krijgt u een breed scala aan inzendingen en kunt u ook regelmatiger winnen.

  Het is natuurlijk slim om te proberen om zoveel mogelijk inzendingen te krijgen op elk moment dat je beschikbaar bent. Het maken van een winnende strategie voor het maken van sweepstakes en sneller leren hoe je sweepstakes kunt invoeren, helpt.

 • 04

  Je wint niet omdat je kansen verandert

  Sommige sweepstakes geven u meer manieren om te winnen dan alleen het invullen van deelnameformulieren. Misschien kun je meer dan eens per dag spelen, of misschien kun je extra items krijgen om je vrienden te vertellen over de weggeefactie of om een ​​video online te bekijken.

  Elk van deze methoden voor het invoeren van bonussen vergroot uw kansen om als winnaar te worden getrokken, dus passeer ze niet. Ze kunnen je de winnende voorsprong geven op alle andere mensen die binnenkomen.

 • 05

  Je bent tijd aan het verspillen aan het betreden van de verkeerde sweepstakes

  Iedereen wil de grote prijzen winnen, maar als dat de enige sweepstakes zijn die je binnenkomt, is het niet verrassend dat je gefrustreerd bent. De sweepstakes met de grootste prijzen hebben de grootste kansen om te winnen. Bijvoorbeeld, de PCH SuperPrize Sweepstakes heeft veel, veel slechtere kansen om te winnen dan de Powerball-loterij, maar mensen zijn nog steeds verbaasd als ze jaren binnenkomen maar niet winnen.

  Het is een goed idee om een ​​mix van sweepstakes in te voeren met spannende prijzen en de sweepstakes met de beste winkansen. Het is een goed idee om prijsvragen in te vullen met veel prijzen, creatieve wedstrijden en win-win-acties met directe winsten om ervoor te zorgen dat de prijzen blijven doorkomen terwijl u wacht op uw Dream Home of een prijs van meerdere miljoenen dollars.

 • 06

  Je wint, maar beantwoordt je telefoontjes niet

  Een andere manier om te winnen en het nooit te weten, is als u uw winnende telefoontje mist. Veel sponsors zullen geen berichten achterlaten als ze je niet kunnen bereiken, en ze zullen slechts een bepaald aantal keren proberen voordat ze doorgaan naar de volgende potentiële winnaar. Volg deze tips om ervoor te zorgen dat uw winnende telefoongesprekken u daadwerkelijk bereiken. Als je nerveus bent over het gebruik van je privételefoonnummer om sweepstakes in te voeren, zijn hier enkele alternatieven.

 • 07

  U wint niet omdat u uw e-mail niet regelmatig controleert

  Je zou er versteld van staan ​​hoeveel mensen wel winnen, maar ontvang nooit hun win-meldingen of beantwoord ze niet omdat ze denken dat ze oplichting zijn.

  Vergroot uw kans om te winnen door een aparte sweepstakes-e-mail te gebruiken en deze regelmatig te controleren. Zorg ervoor dat je inbox nooit te vol is om nieuwe e-mails te ontvangen.

  Het is ook een goed idee om het verschil te leren tussen de waarschuwingssignalen van scams op sweepstakes en de normale dingen die sponsoren nodig hebben als je wint, zodat je geen legitieme winmeldingen kunt uitgeven.

 • 08

  Winnende meldingen verzonden naar spam

  Een ander probleem als het gaat om het controleren van sweepstakes e-mail is dat sommige winnende meldingen door uw e-mailprovider kunnen worden aangezien als spam. Om er zeker van te zijn dat u echt uw winsten ontvangt, stelt u uw spamfilter zo laag mogelijk in en controleert u regelmatig uw spam-mappen. Bekijk hoe u zich kunt afmelden voor e-mails met sweepstakes om het aantal e-mails dat u van bedrijf met sweepstakes ontvangt op een beheersbaar niveau te houden.

 • 09

  Je bent gewoon niet geduldig genoeg

  Dit is waarschijnlijk het moeilijkste advies van allemaal, maar soms win je niet omdat je gewoon niet lang genoeg hebt gewacht om je prijzen te ontvangen. Sommige mensen winnen na hun eerste week van deelname aan de loterijen, maar voor de meeste mensen duurt het veel langer. Iedereen doorloopt droge periodes en het is belangrijk dat je niet opgeeft. Blijf bij je strategie en blijf binnengaan, en de winsten zullen vroeg of laat volgen. Als de frustratie te veel voelt, lees dan deze tips over wat u moet doen voordat u het winnen van sweepstakes opgeeft.


 • Video Van De Auteur: SCHATZOEKEN BIJ TK MAXX | SJOPPEN MET SJERENA

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Coca-Cola - AMC Theaters Instant Win Game (Verlopen)

  ✔ - Powerade - Power Your School Video / Essay Contest (Verlopen)

  ✔ - Origin PC - Neuron Giveaway (verlopen)


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!