Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

9 Winteronderhoudstips voor verhuurders

Prepress uw woning voor de kou


In de winter beschermen we ons tegen de kou met zware jassen en handschoenen. Uw huurwoning moet ook worden beschermd tegen deze extreme temperaturen. Er zijn bepaalde preventieve maatregelen die u kunt nemen om uw huurders tevreden te houden en uw eigendom in de winter soepel te laten werken.

Leer deze 9 onderhoudstips die elke verhuurder moet volgen.

1. Servicestookketels / oven

U moet ervoor zorgen dat de verwarmingseenheid bij uw huurwoning voor de winter wordt onderhouden, zodat deze aan het begin van het stookseizoen in goede staat is. U kunt zich op uw gemak voelen bij het zelf onderhouden van de ketel of u kunt een van de vele servicebedrijven inhuren die uw ketel of oven zullen onderhouden. Sommige gemeenten laten u registreren wie verantwoordelijk is voor het onderhoud van de ketel, of u nu als verhuurder of een bepaald bedrijf bent.

Elke gemeente bepaalt de exacte datum waarop de warmte voor huurders moet zijn, dus u moet contact opnemen met uw lokale overheid om de datum van uw huur te bepalen. Toegang hebben tot warmte in de winter is een basisrecht van alle huurders op grond van het recht van huurders en huurders, dus je kunt een boete krijgen als de eenheden niet werken.

2. Controleer afdichtingen op Windows en deuren

Sluwe ramen en deuren kunnen de verwarmingskosten verhogen, iets wat u noch uw huurders willen. U zult zowel het interieur als de buitenkant van alle ramen en deuren willen inspecteren. Als u de accommodatie op een winderige dag bezoekt, kan het gemakkelijker worden om luchtlekken te detecteren. Dit lijkt een goed idee, totdat je telefoontjes ontvangt dat er een ontwerp is in het appartement van je huurder en erachter komt dat er een open raam is. Vooral in oudere ramen is het niet ongebruikelijk dat het bovenste gedeelte van het venster naar beneden kruipt, waardoor er een kleine opening ontstaat voor lucht.

U hoeft alleen maar het venster te ontgrendelen en het bovenste gedeelte van het venster omhoog te duwen en het onderste gedeelte van het venster naar beneden om te controleren of het goed is gesloten. U kunt het venster vervolgens opnieuw vergrendelen.

U zult naar elk frame willen kijken voor eventuele voor de hand liggende gaten of verslechterende breeuwen. Zoek naar los of beschadigd weerstrippen. U zult elke verslechterende breeuwing opnieuw moeten nat maken en eventuele beschadigde weersomstandigheden vervangen.

U kunt overwegen om deurveegbewegingen toe te voegen aan de onderkant van toegangsdeuren. Je kunt tijdelijke degenen krijgen die je op de bodem van de deur kunt schuiven of meer permanente degenen die je in de bodem van de deuren kunt schroeven.

Als uw vakantiewoning oudere, enkelvoudige vensters heeft, kunt u overwegen ze in een plasticfolie te wikkelen die u kunt kopen in winkels zoals Home Depot of Lowes. Deze omslag helpt om tocht buiten te houden.

Als investering op langere termijn kunt u overwegen een upgrade uit te voeren naar dubbele vensters. Als u verantwoordelijk bent voor het betalen van de verwarmingskosten als verhuurder, kan dit u geld besparen, omdat de huurders de verwarming niet zo hoog hoeven te zetten omdat de warmte niet zal ontsnappen. Zelfs als huurders de verwarmingsrekening betalen, als de verwarmingskosten te hoog worden, heeft u meer huurdersvernieuwingen en dan is het nog steeds uw probleem als verhuurder om te proberen deze vacatures in te vullen.

Door deze luchtlekken te stabiliseren, blijft de woning in de winter warm. Het zal ook hopelijk klachten van huurders over koude, tochtige appartementen tot een minimum beperken.

3. Controleer op scheuren en openingen

Een ander onderhoudsprobleem waar u op moet letten voordat de temperatuur daalt, is op zoek naar scheuren, spleten of gaten rond de omtrek van uw eigendom. Het doel hiervan is om te voorkomen dat beestjes die op zoek zijn naar een huis in de winter uw woning betreden.

U wilt gaten zoeken rond leidingen die de woning betreden. U moet ook controleren op eventuele openingen onder toegangsdeuren of garagedeuren. Een volwassen muis kan door een gat van slechts een kwart inch glijden en een babymuis kan door nog kleinere gaatjes heen.

4. Controleer de isolatie

Een manier om de stookkosten te verlagen, is door ervoor te zorgen dat de woning goed geïsoleerd is. U kunt isolatie op zolders, kelders of kruipruimtes laten blazen om te helpen bij het vasthouden van warmte. Een goede isolatie rond leidingen zal ook helpen voorkomen dat ze in de winter bevriezen.

5. Stel sneeuwruimingsplan op

U wilt weten hoe u met sneeuw of ijs om zult gaan voordat de winter begint. Verzamel aan het begin van het seizoen zout, om ervoor te zorgen dat je genoeg zout hebt voor het hele seizoen. U kunt het zich niet veroorloven om geen zout meer te hebben en ijsvorming op uw eigendom te krijgen, omdat het een aansprakelijkheidsprobleem is voor vallen en vallen.

Vervolgens moet u beslissen wie de sneeuw in uw woning daadwerkelijk zal verwijderen. Gaat het om uw verantwoordelijkheid, de verantwoordelijkheid van de huurder of gaat u een derde inhuren? Neem contact op met je stad om te bepalen hoe lang je nog hebt nadat de sneeuwval is geëindigd om je trottoirs schoon te maken. Sommige steden geven je twaalf uur, anderen geven je meer dan een dag.

6. Digitale thermostaten

Zorg dat alle batterijgevoede thermostaten aan het begin van het seizoen een nieuwe batterij hebben. Als de batterij doodgaat als het koud is, hebben de huurders geen warmte en kunnen de leidingen bevriezen. Een goede vuistregel is om alle batterijen te vervangen wanneer de tijd verandert van of naar zomertijd.

7. Inspecteer bomen

Sneeuw en ijs hebben de potentie om takken te verwijderen of hele bomen te laten vallen. Voor de veiligheid van uw eigendom en van uw huurders, moet u alle bomen rondom uw eigendom inspecteren of een professional inhuren om dit te doen. U wilt op zoek naar takken die mogelijk op uw eigendom kunnen vallen, op het terrein van uw buren of op geparkeerde auto's. Eén kubieke voet sneeuw weegt tussen de 15 en 20 pond. Een vierkante vierkante meter ijs weegt ongeveer 5 kilo. Met dit gewicht kunt u zien waarom het zo gewoon is dat takken en bomen tijdens winterstormen vallen.

Bomen die verrot zijn kunnen gemakkelijk naar beneden komen tijdens een winterstorm. Deze bomen moeten onmiddellijk worden verwijderd.

8. Maak dakgoten schoon

Zorg ervoor dat de goten op uw terrein niet verstopt zijn met bladeren, eikels of ander vuil. Deze verstopte dakgoten kunnen voorkomen dat smeltende sneeuw goed kan weglopen. Dit kan daklekkages veroorzaken, omdat het water ergens naar toe kan zoeken of ijs kan opstapelen waardoor een dak kan instorten.

9. Adviseer huurders om de warmte aan te houden

Zodra de temperaturen het vriespunt bereiken, kunnen de leidingen bevriezen. Daarom moeten uw huurders hun warmte in de winter nooit volledig afzetten, zelfs als ze weg zijn (en als ze weggaan, vraag hen dan om de kranen lichtjes te laten druipen). Het instellen van de temperatuur voor vier tot acht graden lager dan ze normaal zouden houden, zou voldoende moeten zijn om de leidingen warm te houden zonder de ketel te hard te laten werken.


Video Van De Auteur: Wolfgarten-tuinmachines.mp4

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe u uw eerste evenementtaak kunt vinden

✔ - Waarom lokale voedseltrends belangrijk zijn voor restaurants

✔ - Lees het verhaal van de ergste Black Friday ooit


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!