Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Voordelen van het kopen van een mobiele telefoon op eBay


Bijna iedereen heeft vandaag een smartphone, of op zijn minst een mobiele telefoon. Online elektronische artikelen kopen kan riskant zijn omdat je het ongezien koopt en de verkoper moet vertrouwen. eBay heeft een garantie die je kan helpen als je wordt opgelicht, maar het is beter om niet door het hele geschilproces te hoeven gaan als dat niet nodig is.

Vergrendelde versus ontgrendeld telefoons

Het typische protocol voor het kopen van een smartphone is naar je lokale mobiele telefoonwinkel gaan. Handig omdat kopers verschillende opties kunnen bekijken, maar het kan onhandig zijn als u niet in een contract wilt vastlopen. De meeste grote maatschappijen, zoals Verizon, houden je vast aan een contract van twee jaar. Het kan duur en beperkend zijn, want als er een andere deal komt, moet je mogelijk een boete betalen om uit je huidige contract te komen.

Dit wordt het kopen van een vergrendelde telefoon genoemd, een telefoon waarvan de SIM-kaart zodanig is geprogrammeerd dat deze alleen met een specifieke aanbieder werkt. Het netwerk, zoals Verizon, AT & T of Sprint, wordt geleverd met een contract dat de klant verbindt met dat specifieke netwerk. Meestal is het tijdsbestek twee jaar. Het is hoe het netwerk zijn geld verdient, via het onzichtbare product van gsm-service.

Een ontgrendelde telefoon is er een die in feite een gratis agent is. Het is niet verbonden met of gebonden aan een specifieke provider. Ontgrendelde telefoons kunnen met de meeste providers worden gebruikt. Daarom worden ontgrendelde mobiele telefoons op eBay verkocht. Een ontgrendelde telefoon werkt net hetzelfde als een vergrendelde telefoon. Je kunt bellen, sms'en, apps gebruiken en surfen op internet. Het komt niet met een contract, dus je kunt kiezen welke compatibele telefoonmaatschappij je wilt gebruiken.

Voordelen van het kopen van ontgrendeld mobiele telefoons op eBay

Enorme selectie

eBay heeft duizenden modellen om uit te kiezen, waaronder de nieuwste technologie en mobiele telefoons die verouderd zijn, maar goed voor mensen die gewoon iets goedkoops willen. Geloof het of niet, er zijn mensen die gewoon willen dat een telefoon een telefoon is en geen apps, sms of YouTube op hun telefoon nodig heeft. De lokale mobiele telefoonwinkel heeft slechts een beperkte selectie.

Betere compatibiliteit

Als u een telefoon heeft met bijvoorbeeld de Verizon-service en u reist buiten het netwerk, kunt u extra kosten in rekening brengen voor communicatie, of heeft u helemaal geen service - geen ideale optie als u op zakenreis bent en behoefte hebt aan om te kunnen communiceren met collega's of klanten. Ontgrendelde telefoons werken met elk netwerk. Gebruikers kunnen GSM-netwerken wijzigen indien gewenst. Mensen die vaak reizen, zijn dol op deze optie, omdat ze kunnen overschakelen naar een ander netwerk als de dekking in het huidige gebied ontbreekt.

Meer economisch

De kosten vooraf lijken misschien duurder voor een ontgrendeld mobieltje, want in de wereld van vandaag met alle promoties lijkt een gloednieuwe telefoon als onderdeel van een plan zo goedkoop. Maar vergeet niet, de belangrijkste providers zijn in staat om telefoons zo goedkoop aan te bieden, omdat ze de kosten zullen terugkrijgen door middel van het tweejarig contract. Ontgrendelde telefoons zijn goedkoper gedurende de levensduur van de telefoon. Er is geen langetermijncontract en de gebruiker kan dragers veranderen wanneer hij maar wil. Of, als het geld krap is, kunt u de ontgrendelde telefoon gebruiken met prepaid-abonnementen, die vaak veel lagere tarieven hebben.

Hogere verkoopprijzen

Als u een nauwgezette persoon bent die voor de zaken zorgt, kunt u uw geld terughalen uit een ontgrendelde telefoon. Veel mensen kopen ontgrendelde telefoons juist omdat ze weten dat ze een upgrade nodig hebben wanneer het volgende nieuwe model wordt uitgebracht, zodat ze het gewoon kunnen doorverkopen. Ontgrendelde telefoons kunnen ongeveer 30 procent meer verkopen dan een vergrendelde telefoon. Als u bijvoorbeeld een iPhone 6 verkoopt die is vergrendeld voor Verizon, zijn de enige kopers die daarin geïnteresseerd zijn, Verizon-abonnees. Maar als u een ontgrendelde iPhone 6 heeft, kunt u deze verkopen aan iedereen met een abonnement en zelfs in andere landen.

Dus, de verkoop van een ontgrendelde telefoon geeft je een veel groter kooppubliek.

eBay-garantie

eBay staat achter alles wat op de site is verkocht. Als je niet krijgt wat je hebt besteld, of problemen hebt met je verkoper, aarzel dan niet om een ​​zaak op eBay te openen en vraag ze om in te loggen.

Bijgewerkt door Suzanne Wells.


Video Van De Auteur: AllCall RIO (Review) - Hoe slecht is een 50 euro smartphone?

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Manieren om beton te recyclen en opnieuw te gebruiken

✔ - Sectie 8 Inspecteurs geven echt om deze normen

✔ - Tips om uw Craigslist appartement te maken Ad Stand Out


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!