Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De voordelen van huren bij Sectie 8 Huurders


Sommige verhuurders maken zich zorgen over huur aan huurders van sectie 8. Ze maken zich zorgen dat deze huurders hun eigendom vernietigen en andere, kwalitatieve huurders ervan weerhouden om van hen te huren. Veel huisbazen hebben ook horrorverhalen gehoord over constante Sectie 8-inspecties. Hoewel er negatieven kunnen zijn bij het behandelen van sectie 8, ook wel het Housing Choice Voucher-programma genoemd, zijn er ook veel voordelen. Hier zijn vier redenen om huren aan deze huurderspool te overwegen.

4Belangrijkste voordelen van hoofdstuk 8 Huurders

  1. Consistente huurbetaling door de overheid
  2. Gerichte marketing
  3. Consistente huurdersbasis
  4. Vooraf gescreende huurders

Consistente huurbetaling door de overheid

Sectie 8 is een overheidsprogramma dat huurbijstand biedt. Huurders vragen het programma aan en als ze aan bepaalde eisen voldoen, krijgen ze een huisvestingsvoucher van de overheid. Met deze tegoedbon kan de huurder binnen een bepaalde prijsklasse naar woningen zoeken.

Nadat de huurunit is goedgekeurd en geïnspecteerd door de lokale instantie voor openbare huisvesting, kunt u een huurovereenkomst ondertekenen met de huurder. De Housing Housing Authority is verantwoordelijk voor het maandelijks rechtstreeks aan de verhuurder betalen van de woonvoucher van de huurder.

Verhuur aan een huurder van sectie 8 biedt daarom het voordeel dat de huur elke maand consistent wordt uitbetaald. De Public Housing Authority stuurt u een cheque of ze storten het bedrag rechtstreeks op uw rekening.

Soms is een huurder nog steeds verantwoordelijk voor een klein percentage van de huur en moet hij dit deel rechtstreeks aan u betalen. Sectie 8-huurders weten dat elke schending van de voorwaarden van de huurovereenkomst, inclusief het betalen van huur, kan resulteren in het verlies van hun coupon van sectie 8. Daarom hebben ze een sterke prikkel om hun deel van de huur elke maand te betalen.

Gerichte marketing

Als u besluit om uw eigendom sectie 8 vriendelijk te maken, is een tweede voordeel dat u moet overwegen de unieke marketingmogelijkheden die voor u beschikbaar zijn. Er zijn marketingmogelijkheden zowel online als persoonlijk.

  • Online: Als u ervoor kiest om online uw advertenties te adverteren, kunt u niet alleen adverteren op traditionele sites zoals Trulia en Craigslist, maar sectie 8 heeft een website die specifiek is bedoeld voor Sectie 8-huurders. Het heet Socialserve.com. U moet zich eerst online of telefonisch registreren. Eenmaal geregistreerd, staat het u vrij om sectie 8 vriendelijke vermeldingen die u op de site hebt te plaatsen. Het is een geweldige hulpbron omdat het u in staat stelt specifiek de sectie 8-markt te targeten. Raadpleeg ook uw lokale instantie voor openbare huisvesting. Veel lokale kantoren hebben hun eigen online sites waar u ook uw verhuur kunt vermelden.

  • Persoonlijk: Wanneer u marketingt naar Sectie 8-huurders, beschikt u niet alleen over de traditionele marketingopties, zoals supermarkten en community-prikborden, maar u kunt ook flyers plaatsen bij uw plaatselijke kantoor van de Public Housing Authority. Er is ook een hoofdlijst met beschikbare sectie 8-eenheden waaraan u uw property kunt toevoegen. Deze lijst kan online of direct op kantoor worden bekeken als een papieren versie. Deze marketingmethode is een geweldige manier om mensen te bereiken die mogelijk geen toegang tot internet hebben en om nog meer op uw lokale Sectie 8-markt te investeren. Het kost niets.

Consistente huurdersbasis

Een derde voordeel van het toestaan ​​van Sectie 8-huurders in uw woning is dat u zich openstelt voor een eerder onaangesproken huurdersbasis. U verruimt niet alleen uw huurdersbasis, maar u opent ook uw eigendom voor een consistente huurdersbasis.

Er is veel vraag naar coupons van afdeling 8 in het hele land. Veel gebieden hebben wachtlijsten waar duizenden mensen op het programma staan. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken dat er een tekort zal zijn aan Sectie 8-huurders. Zelfs als uw markt niet over een groot aantal huurders beschikt in sectie 8, door deze huurders te accepteren, vertrouwt u er niet op als de enige manier om uw vacature te vervullen, maar verhoogt u gewoon uw toekomstige huurderspool.

Vooraf gescreende huurders

Het laatste voordeel van huren aan Sectie 8-huurders is dat ze vooraf zijn gescreend. Om in aanmerking te komen voor een woning van afdeling 8, moeten huurders aan bepaalde eisen voldoen. Het kantoor van afdeling 8 richt hun screening op het inkomensniveau van de huurder. Ze leggen echter vaak andere problemen aan het licht tijdens het uitvoeren van deze screening op inkomen, zoals een criminele geschiedenis. Publieke huisvestingsinstanties zullen geen huisvestingskeusvouchers verstrekken aan personen die in de afgelopen drie jaar zijn uitgezet wegens drugsgerelateerde activiteiten.

De Public Housing Authority is verplicht om de verhuurder de volgende informatie te verstrekken:

  1. Het type screening dat zij hebben uitgevoerd op de huurder.
  2. Het huidige en vorige adres van de huurder.
  3. De naam en het adres van de huidige en vorige verhuurders van de huurder.

Sectie 8 voert deze basisscreening wel uit, maar u moet alleen op hun screening vertrouwen. U dient grondig tenants te screenen op al uw huurders, inclusief Sectie 8-huurders. Dit moet een kredietcontrole en achtergrondcontrole omvatten. Door de tijd te nemen om huurders goed te screenen, kunt u dure uitzetting en schade aan eigendommen voorkomen.


Video Van De Auteur: Koken en wonen - opruiming

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Vier soorten betonnen vibrators

✔ - Voors en tegens van het overslaan van een eigendom

✔ - Termen gebruikt in de achterkant van het huis


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!