Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Affidavits: What They Are en Why Sweepstakes Winnaars hebben ze nodig


Wat is een beëdigde verklaring?

Een beëdigde verklaring is een juridisch document dat een verklaring bevat, die schriftelijk wordt beëdigd en waarin bepaalde feiten worden bevestigd. Als het gaat om sweepstakes, zijn beëdigde verklaringen gewend aan de persoonlijke informatie van zeer potentiële winnaars, zoals hun naam, leeftijd en sofinummer. Affidavits moeten vaak worden gezien door iemand die bevoegd is om op te treden als een neutrale derde partij om die informatie te verifiëren, zoals een notaris.

Waarom hebben winnaars van sweepstakes beëdigde verklaringen nodig?

Voordat prijzen aan hun winnaars kunnen worden toegekend, moeten sponsors van sweepstakes verifiëren dat die winnaars in aanmerking komen om deel te nemen. Affidavits helpen de sponsors verifiëren dat de deelnemer zijn of haar wettelijke naam gebruikte en kwamen niet in aanmerking vanwege kwesties zoals leeftijd of woonstaat, zodat de prijs eerlijk wordt toegekend.

Totdat de beëdigde verklaring is ontvangen en gecontroleerd, bent u slechts een potentiële winnaar. Pas nadat het verificatieproces is voltooid, wordt u een officiële winnaar.

Een beëdigde verklaring verifieert dat:

  • De informatie die u op het startscherm van de sweepstakes heeft ingevoerd, is waar en nauwkeurig.
  • U bent volgens de regels ingeschreven.
  • U komt in aanmerking om de prijs te winnen en bent niet verbonden aan de sponsor van de sweepstakes.
  • U gaat akkoord met de voorwaarden en beperkingen van het claimen van de prijs, indien van toepassing.

In de meeste gevallen zal de beëdigde verklaring u vragen om te bevestigen dat de informatie die u op uw inschrijvingsformulier hebt verstrekt juist is, en om te zweren dat u akkoord gaat met de regels van de sweepstakes.

Mogelijk wordt u gevraagd om te bevestigen dat de sponsors uw naam als winnaar van de sweepstakes kunnen publiceren voor publicitaire doeleinden en dat u niet voor de sponsor of het jurerende bureau werkt. Niet instemmen met deze voorwaarden kan reden zijn voor diskwalificatie.

U kunt ook om aanvullende informatie worden gevraagd, zoals uw sofinummer voor belastingdoeleinden.

U moet uw sofinummer opgeven om elke legitieme prijs ter waarde van meer dan $ 600 te claimen, en veel sponsors vereisen deze ook voor prijzen ter waarde van minder dan $ 600.

Waarom moeten beëdigde verklaringen genoteerd worden?

Een notaris biedt een extra beveiligingsniveau voor een beëdigde verklaring, door op te treden als een onpartijdige derde partij die bevoegd is om te verifiëren dat u echt bent wie u zegt dat u bent.

Een notaris kan geen juridisch advies geven over het document dat u ondertekent, maar zij kunnen uw identificatie controleren om er zeker van te zijn dat uw naam, adres en andere informatie juist zijn.

Omdat ze u persoonlijk ontmoeten en uw identiteitsbewijs verifiëren, is het moeilijker voor iemand om op frauduleuze wijze uw prijzen te claimen.

Voordat u een verklaring ondertekent...

Wanneer u zojuist op de hoogte bent gebracht dat u een potentiële winnaar bent en u wordt overspoeld met opwinding, komt u mogelijk in de verleiding om een ​​juridisch document te ondertekenen dat u wordt voorgelegd.

Maar lees voordat u uw beëdigde verklaring ondertekent het zorgvuldig door. Zorg ervoor dat u begrijpt waar u het mee eens bent en dat u alle voorwaarden kunt accepteren die de sponsor opeist voor uw prijs.

Als u bijvoorbeeld niet wilt dat uw naam en foto online worden gepubliceerd en in de kranten als de winnaar, wilt u geen beëdigde verklaring ondertekenen waarvoor media-optredens nodig zijn.

Als u iets niet begrijpt waarvan u wordt gevraagd akkoord te gaan, verduidelijk dan de voorwaarden met de sponsor of huur een advocaat in om u te helpen bij het vaststellen van uw rechten.

Als er omstandigheden zijn waarmee u niet kunt leven, neem dan contact op met de sponsor; ze hebben misschien wat speelruimte om de vereisten te veranderen. Anders moet u beslissen of u de voorwaarden accepteert of de prijs weigert. In sommige gevallen kan het afwijzen van een prijs de juiste beslissing voor u zijn.


Video Van De Auteur: Senators, Governors, Businessmen, Socialist Philosopher (1950s Interviews)

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Sirius XM - Paniek! At The Disco in Londen Sweepstakes (Verlopen)

✔ - Instant Win Sweepstakes - Voer sweepstakes in om directe prijzen te winnen

✔ - Pepsi - Brisk Summer Sweepstakes (Verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!