Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Affiliate Marketing Traffic Generation Strategies


In alle opwinding over het starten van uw affiliate marketing bedrijf, onderschatten beginners vaak het belang van verzenden gericht websiteverkeer naar de sites van hun verkopers.

Vreemd, gezien het feit dat het genereren van doelgericht websiteverkeer echt uw belangrijkste taak is als een partner en de enige manier waarop u op een consistente basis geld kunt verdienen als een online ondernemer. De verkoper heeft echt al het zware werk gedaan als je erover nadenkt: de producten hebt gemaakt, een backoffice voor marketingondersteuningstools hebt opgezet en je aantrekkelijke commissies hebt aangeboden. Nu is het aan jou om je publiek te vinden en genoeg ervan om te zetten in betalende klanten.

Op dit punt vraag je je waarschijnlijk af wat de stappen zijn om ervoor te zorgen dat mensen je opmerken en op je gelieerde links klikken, en of je het echt kunt doen. Gelukkig, ongeacht uw achtergrond, werkt de formule voor het succesvol genereren van verkeer, en we leggen het eerste deel hieronder uit.

Kanttekening: Nieuw bij affiliate marketing en niet zeker wat het is? Eenvoudigweg affiliate marketing is een makkelijke manier om geld te verdienen met het promoten van andermans producten. Meer informatie over het starten van een affiliate marketing bedrijf hier.

Bepaal en onderzoek uw doelgroep

U moet uw doelgroep identificeren. Anders verspilt u tijd en energie aan het besturen van de verkeerde soorten mensen (verkeer) naar de verkeerde soorten producten en zullen uw verkoopafspraken van uw partner dienovereenkomstig lijden.

Zoek daarom uit welke producten uw abonnees en websitebezoekers de meeste waarde zouden geven, of elimineer hun grootste pijn en problemen. Stel jezelf de volgende vragen om het identificatieproces van het publiek te versnellen:

  • Wie zijn je ideale klanten?
  • Wat zijn hun fysieke en emotionele kenmerken?
  • Welke "taal" gebruiken ze, d.w.z. zijn ze meer intellectueel (analytisch) of informeel (informeel) van aard?
  • Waar praten ze graag over en wie bewonderen ze?
  • Zijn de productmerken en persoonlijkheden waarmee ze zich identificeren nauw?

Hoe beter je deze vragen kunt beantwoorden en echt begrijpt wie jouw markt is en wat ze willen, hoe groter de kans die je hebt om ze te matchen met producten en diensten die ze willen kopen.

Heeft u nog niet besloten op welke markt u zich wilt richten? Dit artikel over het kiezen van een winstgevende niche voor uw online bedrijf kan helpen.

Geef mensen een reden om te komen en naar jou te luisteren

Zelfs de kleinste niches zullen wat concurrentie hebben, dus het is aan jou om mensen dwingende redenen aan te bieden om tijd te besteden aan wat je te zeggen hebt. Wat onderscheidt u van de honderden (duizenden?) Andere filialen die in essentie dezelfde producten aanbieden? Misschien is het jouw manier van bezorgen die anderen aanspreekt. Veel gelieerde bedrijven bouwen een benijdenswaardige reputatie op door op een manier die hen vertrouwt en sympathiseert, een conversatie en empathie met hun publiek te hebben.

Voor anderen is een meer informatie- en kennisbenadering misschien meer aangewezen. Dit type strategie werkt in Health en Fitness, Nutrition, Sports en verschillende science-based niches. Vaker wel dan niet, echter, een combinatie van sociale en intellectuele interactie met het publiek krijgt uw voet tussen de deur. Een van de beste manieren om dit te doen, is door uw eigen blog te starten als een plek voor u om waardevolle inhoud te bieden en om partneraanbiedingen te promoten.

Een andere krachtige marketingstrategie is om u te concentreren op het bouwen van uw e-maillijst. Door uw e-maillijst samen te stellen, kunt u contact opnemen met de mensen die uw website of blog bezoeken, zodat u een relatie met hen kunt opbouwen, zodat zij u kunnen 'kennen, leuk vinden en vertrouwen'. Hiermee kunt u ook meerdere producten volgen en promoten die relevant zijn voor uw doelmarkt; uw winst per bezoeker aanzienlijk verhogen.

De meeste beginners zullen beginnen als filialen voor kleinere producten waar het moeilijker is om zich van de massa te onderscheiden. Wanneer u echter begint met het promoten van duurdere producten, worden kansen om waarde toe te voegen met speciale bonussen die u kunt maken (bijvoorbeeld e-books, dvd's, speciale trainingssessies, enz.) Steeds belangrijker en noodzakelijker.

Op een gegeven moment kunt u zelfs overwegen om uw eigen digitale informatieproducten te maken, zoals het online verkopen van uw eigen e-boeken.

Lever geweldige inhoud die resultaten oplevert voor uw publiek

Goede content marketing is de basis van succesvolle affiliate marketing bedrijven omdat het uw persoonlijkheid en kennis van de gekozen niche benadrukt. Bovendien isoleert het u tegen beschuldigingen van grof, "hard" verkopen.

Om het te laten werken, moet je echter voorkomen dat standaard platitudes worden hergebruikt die het internet continu overspoelen. Met dat in gedachten, volgen hier enkele belangrijke tips over inhoud en presentatie:

  • Wees eerlijk. Reputatie is van cruciaal belang voor langdurig succes bij partners, dus vermijd overmatige hype en overdrijving. Promoot alleen producten en diensten die uw publiek echt zullen helpen.
  • Zorg ervoor dat uw inhoud waarde toevoegt aan uw publiek in plaats van tijd te verspillen.
  • Wees niet bang om meer details uit te geven over producteigenschappen en -voordelen en om welke persoonlijke redenen dan ook die u een product aanbeveelt. Goede copywriting is vooral belangrijk als een partner.

Affiliate marketing is een geweldige manier om geld te verdienen op het internet. Hoewel sommige mensen zich uitsluitend richten op affiliate marketing, gebruiken anderen affiliate marketing als slechts een van de vele manieren om inkomsten te genereren op internet.


Video Van De Auteur: THE BEST PAID Traffic Strategy for Affiliate Marketing 2017 (Step by Step)

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Een succesvol eBay-bedrijf starten

✔ - Promotie van gelieerde marketingproducten naar uw e-maillijst

✔ - Accrual Basis Accounting versus Cash Basis Accounting


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!