Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

All-in-One printerscanner Kopieermachines voor onroerend goed


Denk bij het overwegen van een printer eerst aan de soorten documenten en materialen die u regelmatig afdrukt. Kijk ook wat u misschien uitbesteedt dat u intern efficiënter kunt produceren als u over de juiste printhardware beschikt.

Als u veel in zowel hoge resolutie kleuren en contracten en andere documenten in zwart-wit afdrukt, moet u misschien twee verschillende machines overwegen. Wanneer u zowel afdruksnelheid als inktkosten overweegt, zijn er soms twee minder duur dan één.

Krijg een 'duty cycle' die groeit met uw kantoorbehoeften

Wanneer u de verschillende merken en modellen van alles-in-één scanner-kopieerapparaten voor printers vergelijkt, ziet u verwijzingen naar de werkcyclus van de printer. Dit is meestal het aantal pagina's per maand (of een andere tijdspanne) waarvoor de printer geschikt is.

Als u te weinig koopt, wat betekent dat u een printer koopt met een rating van 2.000 pagina's per maand en 5.000 produceert, dan is deze zeer snel versleten en onderhoudt u hoofdpijn totdat u hem kwijtraakt. Wat u ook vandaag afdrukt, vul het met ongeveer 20 procent en ontvang een printer die geschikt is voor de verwachte werkbelasting als u groeit.

Weet wat 'dekkingsgebied' betekent

Dit item dwazen gebruikers elke dag. De meeste gedetailleerde technische specificaties geven u een soort van verwachte productiecapaciteit voor de inkt- of tonercartridges. Er wordt gesteld dat bij een "30 procent dekking" (of een ander percentage) de inkt- of tonercartridge een bepaald aantal pagina's produceert.

Wat u moet weten, is dat 30 procent niet veel dekkingsgebied op een pagina bevat, vooral als u kleurmarketingartikelen of andere inhoud met veel afbeeldingen gebruikt. Het is erg moeilijk om dit te schatten door naar een pagina te kijken, maar ga er gewoon vanuit dat je een aanzienlijk groter gebied gebruikt dan in de meeste gevallen wordt vermeld.

Dubbelzijdig afdrukken is bijna een slok-dunk in de wereld van vandaag

Dubbelzijdig afdrukken is de mogelijkheid van de printer om dubbelzijdige documenten automatisch te printen. Het voegt over het algemeen genoeg toe aan de kosten dat velen deze eis om geld te besparen zullen laten vallen. Als u nooit beide zijden afdrukt, zoals in een marketingartikel of een nieuwsbrief, is het waarschijnlijk OK om zonder te doen.

Als u echter dubbelzijdig afdrukmateriaal gebruikt, is dit over het algemeen minder duur op de lange termijn om dubbelzijdig afdrukken te krijgen. Dat komt omdat de fouten die zijn gemaakt door de eerste documenten op de verkeerde manier te plaatsen om de tweede zijde correct af te drukken ertoe leiden dat de inkt- en papierkosten in de loop van de tijd stijgen.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Franchise middelen en advies

✔ - Uw huisdier huisdiervriendelijk maken

✔ - Easy Trade Show Aanwezigheidstips


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!