Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Alternatieve bedrijfsmodellen in onroerend goed

Het traditionele volledige commissiemodel wordt uitgedaagd


Een bedrijf moet zich voortdurend aanpassen aan de behoeften van de consument en onroerend goed is geen uitzondering. Het traditionele percentage-van-verkoop-prijs-commissiemodel wordt uitgedaagd door meerdere andere haalbare bedrijfsstrategieën, dankzij consumenten die geld willen besparen wanneer ze een huis verkopen of kopen. Betalen voor de "volledige bundel" van makelaarsdiensten is langzamerhand een ding van het verleden, vervangen door een verscheidenheid aan andere transactie-opties.

 • 01

  The Traditional Brokerage

  verhoog de verkoopprijs

  Grote Voorraadfoto

  Traditionele brokerages bieden alle diensten op het volledige pad van een transactie, van notering en marketing eigenschappen tot het bijwonen en helpen bij het sluiten. Ze onderhandelen over de verkoop tussen kopers en verkopers. Ze plannen en controleren noodzakelijke inspecties en beoordelen contracten en andere relevante documenten. Ze zorgen voor beoordelingen.

  In ruil voor dit alles ontvangen ze meestal een commissie wanneer de verkoop succesvol wordt afgesloten, meestal in het gebied van 5 tot 6 procent van de prijs van het onroerend goed. Deze commissie wordt gewoonlijk verdeeld tussen makelaars van kopers en verkopers.

  Maar u bent absoluut niet beperkt tot dit bedrijfsmodel en dit tijdrovende proces als een vastgoedprofessional.

 • 02

  Discount vastgoedcommissies

  Disconteringsprovisies brengen het traditionele percentage van het verkoopprijsmodel met zich mee en verlagen het provisiepercentage onder de geldende lokale tarieven. Rechte kortingen van een procentpunt of meer zijn vrij gebruikelijk. Sommige hebben een beperkte service, maar andere bieden volledige service met korting.

  Je moet het echter alleen van de kant van de aanbieding halen, als je echter van een provisie van 6 procent naar een commissie van 5 procent of minder verdisconteert, tenminste als je niet wilt dat agenten voorbijgaan met het tonen van je aanbieding omdat hun commissie is lager dan het lokale tarief.

 • 03

  Real Estate-kortingen

  Een deel van de vastgoedcommissie aan de verkoper of koper vergoeden is een levensvatbare marketing- en zakelijke praktijk, maar het is niet wettelijk in alle staten en staten controleren de wettigheid van modellen voor vastgoedcompensatie. Er is ook een grijs gebied over de vraag of u bij de transactie aan de andere partij moet onthullen dat u dit doet.

  Deze contante kortingen zijn meestal een deel van de commissie van de makelaar en worden meestal aangeboden aan kopers, waardoor ze letterlijk duizenden dollars kunnen besparen op een aankoop van een eigendom. Ze kunnen de vorm aannemen van het betalen van sluitingskosten, het betalen van inspecties of zelfs cadeaubonnen. Kortingen die worden afgeleverd als onderdeel van het sluiten, vereisen soms een OK van de kredietgever.

 • 04

  Kosten voor Service Real Estate

  Een groeiend aantal makelaardijen in onroerend goed zijn traditionele full-service pakketten van diensten "unbundling" en aanbieden om sommige individuele diensten tegen een vast tarief te verrichten. Ze kunnen ook mini-bundels met services ontwikkelen in pakketten en deze tegen een vaste prijs aanbieden.

  Het aanbieden van verschillende niveaus van marketing is een benadering. Een makelaardij zou een lagere commissie kunnen bieden zonder gedrukte of media-reclame vanwege de kosten van dergelijke advertenties. U kunt niet alle services naar kopers knippen, maar consumenten hebben de neiging dit model te bevoordelen. Het stelt hen in staat om alleen die diensten te betalen die ze willen of nodig hebben.

 • 05

  MLS-Only Real Estate Advertenties

  Deze fel bediscussieerde praktijk houdt in dat een woning voor een verkoper op de MLS wordt aangeboden tegen een lage prijs, maar dat er weinig of geen andere services zijn als het gaat om het tonen van het onroerend goed, het onderhandelen van contracten of het helpen met transacties. Deze diensten duiken veel op.

  Meer dan 80 procent van alle woningen wordt verkocht via MLS-vermeldingen, dus dit lijkt misschien een goede benadering voor sommige verkopers. Maar sommige makelaars weigeren deze huizen te tonen, dus deze methode is niet altijd effectief.

  Aangezien consumenten echter alternatieven voor hoge commissies verlangen, ziet u wellicht dat dergelijke concepten van kracht worden.

 • 06

  Real Estate Consulting - een nieuwe manier van denken

  Bent u een deskundige vastgoedprofessional met veel waarde voor uw klanten? Misschien wilt u een geheel nieuwe manier bedenken om uzelf te presenteren en uw diensten te waarderen - advies voor onroerend goed.

  U kunt bij dit model voor sommige services per uur kosten of een vast tarief in rekening brengen in plaats van een percentage van de verkoopprijs. Natuurlijk zal uw tussenpersoon het erover eens moeten zijn.

 • Je kunt modellen combineren

  Veel van deze suggesties kunnen u niet bellen of misschien wel meerdere. Niets zegt dat je er niet meer dan één kunt combineren, en in feite zou je significant succes kunnen behalen als je dat doet.

  Video Van De Auteur: The Crisis of Civilization - Full Length Documentary Movie HD

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Financiering van uw franchise door investeerders: fiscale grondbeginselen

  ✔ - Becoming Being Event Planner

  ✔ - Proces voor het verkrijgen van huurdersverzekering


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!