Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Alternatieve valkuilen voor de financiering van bedrijfseigenaren

Verkrijg de financiering van uw bedrijfsbehoeften zonder uw bedrijf in gevaar te brengen


Ondernemerschap is een van de leidende manieren om zelfstandigheid, financiële stabiliteit en uitbreiding van uw investeringen te bereiken. Voordat het succes is bereikt, kunnen er echter financiële uitdagingen zijn die u moet overwinnen, vooral tijdens de opstartfase. Deze fase is de moeilijkste en veel succesvolle ondernemers zijn er doorheen gegaan, veroverd en nu lees je over hen in zakelijke succesjournaals.

De grootste uitdaging voor bijna elke ondernemer is financiering. Dit is de levenslijn waar elk bedrijf goed in gedijt. Als je in het begin veel financiële kracht hebt, kun je jezelf gelukkig prijzen omdat de meeste startups moeilijk toegang hebben tot kapitaal. Het idee kan er zijn, maar het idee duwen zonder bedrijfsfinanciering wordt een uitdaging en je moet het overwinnen.

Er zijn verschillende bronnen van zakelijk kapitaal op de markt, in tegenstelling tot vroeger, toen de enige bron voor bedrijfsfinanciering traditionele bankleningen was. De zakelijke kredietruimte is geëvolueerd.
en bracht veel verschillende programma's tot stand om de kredietmogelijkheden te maximaliseren. Afgezien van traditionele bankleningen, is er crowdfunding, aandelenfinanciering, engelinvesteerders, voorschotten voor contant geld, risicokapitaalfinanciering, online leningen, leasebedrijven, schuldfinanciering en factoring om er maar een paar te noemen.

Al deze opties voor alternatieve zakelijke financiering kunnen bedrijfseigenaren helpen hun bestemming te bereiken. Ze hebben echter ook nadelen die uw beleggingsinspanningen kunnen afzwakken en u op het einde niets meer kunnen doen. Daarom moet u zeer voorzichtig zijn met deze financieringsbronnen voor bedrijven. Hieronder vindt u een overzicht van alternatieve financieringskwesties die elke ondernemer voorzichtig moet zijn voordat hij een keuze maakt.

De controle over uw bedrijf verliezen

Hoe zou u zich voelen wanneer iemand kapitaal voor uw bedrijf levert en uiteindelijk elke operatie die in het bedrijf doorgaat, beheerst? Het is iets dat de meeste startups tegenkomen bij het nastreven van hun dromen over ondernemerschap. Als een engeleninvesteerder bijvoorbeeld investeert in uw bedrijf door kapitaal aan te bieden, wat hij of zij verwacht, is een enorm rendement op de investering. Dit is de belangrijkste reden waarom beleggers geld opofferen en uw idee in de praktijk brengen. Echter, de hogere verwachting op rendement werkt mogelijk niet, wat tot een harde realiteit voor de ondernemer kan leiden.

Het punt is dat een engelinvesteerder zijn of haar geld terug wil, en dat u de controle over de werking van het bedrijf kunt verliezen.

Het is ook goed om op te merken dat risicokapitaalfinanciering ook een groot risico inhoudt om het eigenaarschap van uw bedrijf te verliezen. Als u engelinvesteerders en risicokapitaalfinanciering ziet als een manier om uw bedrijfsidee te realiseren, kunt u er beter voor zorgen dat het bedrijf lucratief genoeg is om mogelijk verlies van controle over uw bedrijf te voorkomen.

Geen toekomstige ondersteuning voor uw bedrijf

Als ondernemers moet u een bedrijfsondersteunende bron van inkomsten hebben voor het geval de cashflow in de nabije toekomst een crisis wordt. Het is het beste om toegang tot krediet te creëren bij het opstarten en door te gaan met het laten groeien van die financieringsmogelijkheden waar je altijd op kunt vertrouwen wanneer je contant geld nodig hebt. Daarom is het erg belangrijk voor u om te zoeken naar een financieringsbron die er altijd voor u zal zijn voor het geval er iets gebeurt. Het rapport dat is opgebouwd tussen u en uw uitleenbron is essentieel. Het niet instellen hiervan is de fout die veel startups begaan bij het ondernemen van ondernemerschap.

De meeste engeleninvesteerders en risicokapitaalfinanciers nemen een groot risico bij het financieren van startende bedrijven. Zodra ze hun geld hebben teruggekregen, is er weinig kans dat ze een vervolg zullen geven aan verdere investeringen in uw bedrijf, tenzij er een groot potentieel is om het meeste rendement voor hen te genereren. Als dat niet het geval is, is het goed als ze eenmaal hun kapitaal terugkrijgen. Dit betekent dat het omgaan met angel-investeerders en venture capitalists een win-winsituatie is voor zowel de ondernemer als voor de belegger, hoewel de toekomst in hoge mate afhankelijk zal zijn van de uitkomst van de allereerste investering.

Weg te veel van uw bedrijf

Als startup ondernemer is de financiële hindernis die je moet overwinnen de grootste hindernis. Zodra u in staat bent om bedrijfsfinanciering te verkrijgen, kunt u nu doorgaan en pushen voor groei en uitbreiding van de onderneming. Te veel nieuwe ondernemers, waar ze aan denken is dat als ze maar enige bron van kapitaal zouden kunnen krijgen, maar voor enkelen, alles wat ze willen de juiste bron van kapitaal is. De juiste bron is om jezelf te financieren en aan het einde van de periode van de belegger blijft je bedrijf booming en levert het een enorm rendement op.

Helaas gebeurt dit niet met alle alternatieve financieringsbronnen.

Voor Instance, als u crowdfunding moet gebruiken, is er het aspect van het teruggeven van beloningen en beloningen aan uw financiers. Het verkeerd uitvoeren van deze beloningsberekeningen kan schadelijk blijken te zijn en u uiteindelijk niets nalaten in uw bedrijf. Je zou uiteindelijk teveel kunnen geven in plaats van het te behouden in het bedrijf. Hetzelfde is van toepassing op het type cash-advance van de handelaar waarbij u mogelijk ook minder van de verkopen ontvangt, aangezien het meeste ervan direct wordt weggenomen door de handelaar in contanten.

Om deze situatie te voorkomen, moet u een zakelijke overeenkomst sluiten die duidelijk aangeeft hoe de belegger zijn geld terugkrijgt, zelfs als het langer dan normaal zou duren voordat ze het terug zouden krijgen.

Slechte reputatie voor uw bedrijf

Het runnen van een succesvol bedrijf is niet alleen afhankelijk van de interne omgeving, maar ook van de externe. Dit laatste verwijst naar hoe het bedrijf zich verhoudt tot de verkopers, investeerders, klanten en zelfs de wet. Dit is wat de reputatie van uw bedrijf vormt. Als een ondernemer niet voorzichtig is, kan de reputatie van het bedrijf worden verwoest voordat het zelfs maar begint. Dit kan gebeuren, hoewel het sterk afhankelijk is van de methode die men heeft gekozen om naar kapitaal te zoeken om het bedrijfsidee te materialiseren.

Als u ervoor kiest om crowdfunding te gebruiken als een manier om uw financiering voor uw onderneming te krijgen, dan kunt u zichzelf beter goed verpakken! Dit komt omdat crowdfunding uw zakelijke reputatie kan schaden of breken. Het uitvoeren van een crowdfunding-campagne die uiteindelijk niet succesvol blijkt te zijn, kan echt schadelijk zijn voor de reputatie van uw bedrijf. Mensen die zich aan je hebben verpand nadat ze hebben gehoord dat het project is mislukt, nemen automatisch hun geld terug. Niemand zal vertrouwen op je hebben op dat platform tenzij je je tactiek verandert en naar een ander platform verhuist.

Al met al kan de reputatie niet hetzelfde blijven. Dit betekent dat als je crowdfunding moet gebruiken, je gewoon moet plannen voor een succesvolle crowdfunding-campagne.

Operationele beperkingen

De meeste financiers van kleine bedrijven hebben de neiging om ondernemers te beperken als het gaat om het runnen van het bedrijf zelf. Ze stellen eerst hun belang, dat is om hun geld te recupereren in plaats van zich te concentreren op het uitbreiden van het bedrijf. Dit kan zo beperkend zijn voor de financier, omdat ze niet in staat zijn om uit te voeren wat volgens hen het bedrijf kan verbeteren. Als u bijvoorbeeld besluit om een ​​voorschot voor contant geld te gebruiken, kan het bedrijf u beperken om contante betalingen uit de verkoop te ontvangen. Dit is een beperking die het bedrijf negatief negatief kan beïnvloeden.

De meeste klanten die liever contant geld gebruiken, kunnen worden uitgesloten, wat op de lange termijn kan leiden tot een verlies van inkomsten, wat het bedrijf zou hebben verbeterd.

Een van de belangrijkste beperkende financieringsbronnen voor een bedrijf is een handelaarskasvoorschot (MCA). Meestal beperken MCA's ondernemers niet om andere soorten verkopen te gebruiken, behalve creditcards. Dit is een enorme beperking voor een bedrijfseigenaar, omdat deze mogelijk het grootste deel van het inkomen verliest dat zou zijn binnengehaald uit andere bronnen. Daarom is het raadzaam voor elke ondernemer om te onderzoeken wat de MCA inhoudt en probeert opnieuw te onderhandelen zodat beide partijen tevreden zijn en het bedrijfsevenwicht in evenwicht is.

Beperking van de zakelijke vooruitgang

Over het algemeen klinken alternatieve financieringsbronnen voor bedrijven zoals aandelenfinanciering, angel-investeerders en schuldfinanciering zo goed in de oren voor iemand die op zoek is naar een bron van kapitaal. Ze kunnen je dromen daadwerkelijk realiseerbaar maken, maar ze hebben hun eigen tegenslagen die men moet begrijpen voordat ze de sprong wagen. Met aandelenfinanciering zal de financier een deel van het bedrijf hebben terwijl het in schuldfinanciering, geld of liever gezegd kapitaal is dat u wordt gegeven en een overeenkomst wordt bereikt over wanneer de schuld zal worden betaald.

Een promesse wordt gebruikt in de laatste.

Het ergste dat geen ondernemer in zijn onderneming wil, is de kwestie van altijd iemand raadplegen als er een beslissing over het bedrijf moet worden genomen. Dit komt omdat meestal het hele proces lang duurt en soms een bepaalde beslissing meteen moet worden genomen. Geen enkele zakelijke mogelijkheid wacht op een man. Dit gebeurt vooral bij aandelenfinanciering en engelbeleggingen waarbij de financier een aandeel in de onderneming heeft. De trage besluitvorming vertraagt ​​de activiteiten van het bedrijf en kan na verloop van tijd duur blijken te zijn.

Om dit te voorkomen, moet een ondernemer bevoegdheden delen met de externe belegger over hoe de activiteiten van de onderneming moeten worden uitgevoerd en als er beslissingen moeten worden genomen, moet er weinig tijd worden besteed aan het raadplegen van elkaar.

Overleg en besluitvorming

Soms moeten bepaalde beslissingen zo snel worden genomen, rekening houdend met het feit dat tijd geld is als het gaat om ondernemerschap. Soms hoeft u niemand anders in te schakelen wanneer dergelijke situaties zich voordoen. Dit is echter niet altijd de juiste keuze wanneer u een financier heeft die op de een of andere manier de controle heeft over het bedrijf. Bepaalde zakelijke financiers, zoals aandelenfinanciering en investeerders van engelen, hebben vaak de controle over het bedrijf en moeten daarom worden geraadpleegd voordat er een beslissing wordt genomen.

De raadpleging en het besluitvormingsproces is een grote ongedaan maken voor de ondernemer als het kan
tijdrovend zijn en hem veel zakelijke kansen laten missen. Dus, als eigenaar van een bedrijf die naar links en rechts op zoek is, kun je heel blij zijn om iemand te krijgen die je kapitaal aanbiedt, maar voordat je het aanbod doet, kijk naar de aandelenfinancier en hun eisen evenals de engelinvesteerder, je kunt beter
ga zitten en deel wie wat doet en wanneer om te voorkomen dat de bedrijfsactiviteit wordt vertraagd.

We weten allemaal dat financiering en in dit geval financiële stabiliteit een van de belangrijkste elementen is die elk bedrijf kan doen floreren. Het zorgt ervoor dat dingen gemakkelijk bewegen in vergelijking met tijden waarin ze er zijn
is een cashflowcrisis. Elke ondernemer heeft geld nodig om het bedrijf te starten of om het bedrijf uit te breiden. Alternatieve financieringsbronnen worden tegenwoordig als sneller beschouwd en een eenvoudigere manier om geld in een bedrijf te injecteren.

De alternatieve keuzes hebben hun eigen nadelen en kunnen leiden tot ineenstorting van wat anders succesvolle bedrijfsentiteiten zouden kunnen zijn. Voordat een bedrijfseigenaar kiest voor de overweldigende verschillende soorten opties voor alternatieve zakelijke financiering die beschikbaar zijn, moet u de voor- en nadelen evalueren. Zonder dit te doen, zouden alternatieve bronnen op lange termijn duur kunnen blijken. U moet zeer voorzichtig zijn voordat u volledig besluit dat een specifieke alternatieve bron van kapitaal uw bedrijf niet negatief zal beïnvloeden.

De volledige beslissing moet worden genomen afhankelijk van uw bedrijfsaspiraties, als u onderpand hebt of niet en met welk type goederen u te maken hebt. Als u bijvoorbeeld een voorraad hebt die u als onderpand kunt gebruiken, is het verstandiger om voorradenfinanciering als een bron van kapitaal te kiezen in plaats van als factoring. Kijk naar wat je hebt en wat je nodig hebt voordat je je vestigt op elke vorm van alternatieve bron van kapitaal voor je bedrijf. Wanneer dit allemaal is gebeurd, zou je een van de mensen kunnen zijn die het goed hebben door deze alternatieve bronnen te hebben.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Top 25 eigendommen / ongevallenverzekeringen

✔ - Het belang van elektronica-recycling en e-afval

✔ - Wie valt onder mijn aansprakelijkheidsbeleid?


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!