Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Voorzieningen Huurders zoeken in een woning


Wanneer huurders op zoek zijn naar een nieuwe woning om naar huis te bellen, zijn er bepaalde functies die bovenaan hun lijst staan. Als u een property met deze gewenste functies heeft, kunt u uw huur onderscheiden van de concurrentie. Ontdek welke voorzieningen u zullen helpen om uw woning snel te verhuren en wat niet.

Plaats

Locatie was en is altijd het belangrijkste kenmerk van een woning. Als u zich op de juiste locatie bevindt, kunt u hogere prijzen voor uw vakantiehuis vragen zonder veel anders te hoeven doen. Renovaties en vierkante meters worden secundaire zorgen. Mensen zijn veel meer bereid om een ​​compromis te sluiten over andere voorzieningen als ze zich op een bepaalde locatie bevinden die op een of andere manier wenselijk is. Denk aan een gebied in de buurt van een grote stad. Mensen zijn bereid om veel hogere prijzen te betalen om in het hart van alles te zijn - dicht bij transport, winkelen, eten en entertainment.

Houd de locatie in gedachten als je:

  • Kopen eigendom: Locatie is een van de weinige dingen die u niet kunt veranderen aan een woning. Locatie is een van de belangrijkste overwegingen bij het kopen van een nieuwe investering.
  • Uw woning renoveren: U hoeft misschien niet zo'n uitgebreide renovatie uit te voeren als het gebied al wenselijk is.
  • Uw woning verhuren voor de verhuur: locatie is een belangrijk kenmerk dat u wilt benadrukken om een ​​beroep te doen op toekomstige huurders.

renovaties

Huurders houden van alles dat er nieuw uitziet of er nieuw aan voelt. Elke huurder weet dat de essentie van een huurwoning betekent dat iemand in de ruimte voor hen heeft gewoond, maar dat ze dat niet willen zien of voelen. Bedenk wanneer je iets nieuws koopt, het maakt niet uit wat het is, het kan een klodder kauwgom zijn of een nieuw paar sneakers, een deel van het plezier is dat het van jou is, het is schoon en niemand heeft het voor je gehad. Huurders willen zich op deze manier speciaal voelen over hun appartementen en daarom zijn renovaties zo effectief om eenheden snel te laten huren.

Gerenoveerde keukens en badkamers zijn bijzonder aantrekkelijk.

Open plattegrond

Huurders houden van een open plattegrond. Een open plattegrond kan helpen om een ​​kleinere ruimte groter te laten lijken. Velen voelen dat een keuken die open staat voor de leefruimte zorgt voor beter entertainment.

Roestvrijstalen apparaten

Toekomstige huurders houden van het uiterlijk van roestvrijstalen apparaten. Als je geen roestvrijstalen apparaten kunt betalen, worden ook roestvrijstalen apparaten verkocht, die goedkoper zijn. De volgende belangrijke factor, ongeacht de afwerking van uw apparaten, is ervoor te zorgen dat uw apparaten overeenkomen. Een zwarte kachel, amandelkoelkast en witte vaatwasser zullen niet de aantrekkelijkste zijn. Onderschat ook niet het trekken van een vaatwasser. Het biedt een vleugje luxe voor sommigen en is een noodzaak voor anderen.

Beschikbare parkeerplaatsen, met name Off-Street

Voor huurders met auto's, parkeren is ongelooflijk belangrijk in een verhuur. Off-street parkeren is nog meer wenselijk. Door de huurder een plekje op de oprit of in een garage te geven, kan de unit snel worden gehuurd.

In suburbane gebieden is parkeren gemakkelijker beschikbaar. Zolang een huurder een plaats heeft om te parkeren in de nabijheid van het pand, zelfs als het op straat is, moeten ze gelukkig zijn.

Voor huurders met auto's in meer stedelijke gebieden, zal parkeren een groter probleem zijn. Als er geen gereserveerde parkeerplaats bij uw huuraccommodatie is inbegrepen, moet u onderhandelen met een buurman om een ​​parkeerplaats te bieden of moet u op zijn minst in staat zijn de huurder in de richting van de dichtstbijzijnde parkeergarage te wijzen. Als deze garage te ver weg is van je eigendom, meer dan vijf of zes straten, kan dit een dealbreaker zijn.

Wasserij in gebouw / eenheid

Niemand wil zijn vuile kleren helemaal naar de wasserette moeten slepen. Een wasmachine / droger in het appartement is een groot pluspunt, vooral voor appartementen die op loopafstand liggen (niet op de eerste verdieping). Als u niet in staat bent om in-unit wasmachines / drogers aan te bieden, dan is het aanbieden van een wasmachine / droger in de woning voor gebruik door de huurder de volgende beste optie. Zelfs als de huurder naar de kelder moet lopen om hem te gebruiken, is het nog steeds beter dan vier blokken met een waszak te sjouwen of in de auto te stappen om naar de wasserette te gaan.

Kastruimte / opslagruimte

Iedereen heeft spullen die ze in de kast moeten doen, of het nu kleding is of een vacuüm en decoraties voor de feestdagen. Als uw apparaat niet over voldoende opslagruimte beschikt, kijk dan of er voldoende ruimte is om nog een kast toe te voegen. Als dat niet het geval is, hebt u dan een kelder, garage of berging waar u de huurder zijn spullen kunt laten opslaan?

Grote ramen / natuurlijk licht

Niemand wil in een grot wonen. Waarom denk je dat makelaars alle ramen en luiken openen bij het tonen van een woning? Het is om zoveel mogelijk natuurlijk licht binnen te laten. Natuurlijk licht zorgt ervoor dat het geheel er warmer en uitnodigender uitziet. Zonneschijn helpt ook om de stemming van een persoon te verbeteren.

Buitenruimte: toegang tot balkon of tuin

Als een huurder een plek heeft om te barbecuen of om buiten te zitten en de krant te lezen, is dit een bonus. Zelfs als het geen privé achtertuin of balkon is, kan het hebben van een soort buitenruimte helpen bij het verhuren van een woning of kan het u in staat stellen hogere huur te vragen, vooral in een stedelijk gebied.

Centrale airconditioning

In warmere klimaten kan het ontbreken van centrale airconditioning in uw verhuureenheid een dealbreaker zijn. Voor meer seizoensgebieden is centrale lucht een luxe. Het kan moeilijk en duur zijn om centrale airconditioning in oudere gebouwen te installeren, omdat je de muren open moet scheuren en het juiste kanaalwerk moet installeren. Als uw woning centrale lucht heeft of als u denkt dat de waarde die het toevoegt de kosten van installatie ervan waard is, zorg er dan voor dat u deze functie benadrukt bij het verhandelen van uw huur.


Video Van De Auteur: Tips voor het huurcontract

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Een vastgoedportefeuille voor cashflow opbouwen

✔ - Wat een verhuurder gebruikt uw huurbetaling voor

✔ - 'S Werelds grootste Amerikaanse winkelketens


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!