Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Een interview met HGTV Dream Home Winnaar Don Cruz


Elk jaar discussiëren veegmachines over belastingen en de HGTV Dream Home Sweepstakes. Is het de moeite waard om binnen te gaan om te winnen wanneer de belastingen honderdduizenden dollars kunnen bedragen?

Don Cruz, de enige winnaar van de HGTV Dream Home Sweepstakes die heeft geprobeerd te leven in het huis dat hij heeft gewonnen, wordt vaak gebruikt als een voorbeeld van hoe het winnen van het HGTV Dream Home je slechter af kan dan voordat je won.

De heer Cruz en zijn familie hielden van het prachtige Tyler, Texas Dream Home en wilden het houden, ondanks de hoge belastingdruk.

Hoewel ze verschillende ideeën hadden om het huis te laten renderen om de belastingen te dekken, beperkten bestemmingsbeperkingen en andere problemen hen ervan te trainen, en het huis werd bedreigd door afscherming. De familie Cruz geveild het huis in januari 2008, drie jaar na het winnen.

Dus wat ik echt wilde weten, was: heeft het winnen van het Hgtv Dream Home het leven moeilijker voor Don Cruz in plaats van de droom dat het klinkt?

Don Cruz stemde vriendelijk in met een interview en zijn antwoord was een volmondig NEE. In feite probeert hij opnieuw te winnen! Dit is wat meneer Cruz te zeggen had over zijn ongelooflijke ervaring:

Meneer Cruz, was u een fervent veegmachine voordat u de HGTV Dream Home Sweepstakes won?
Don Cruz: Nee, eigenlijk wist ik niet echt dat er gratis in te voeren sweepstakes waren totdat ik van het Dream Home hoorde. Ik koop elk jaar een loterij ticket op Kerstmis en mijn verjaardag en dat was het totdat ik hoorde van de HGTV Dream Home Sweepstakes.

Ik begon in 2003 voor het Dream Home in Mexico Beach, Florida. Ik ging opnieuw in 2004 en won in 2005.

Weet je nog hoeveel inzendingen je hebt ingestuurd voor de 2005 Dream Home Sweepstakes?
Ik heb 19 inzendingen ingediend, allemaal online.

Voer je nu elke prijs in die je hebt gezien en waarmee je grote prijzen kunt winnen?
Ja, een - de HGTV Dream Home Sweepstakes!

Werkelijk? Probeer je weer te winnen?
Ja! Het was een geweldige ervaring, ik zou het graag nog een keer doen. Laat me je vertellen, alleen het Winner's Weekend was een geweldige ervaring. Als je wint, brengt Hgtv je naar beneden om het huis voor de eerste keer te zien.

Ze zetten je op in de beste hotels - we verbleven in de Mansion on Turtle Creek in Dallas. We aten in de beste restaurants. In een restaurant ontmoette ik country-zanger Dwight Yoakam. Ze brachten ons overal in een stuk limousine. Ik dacht dat de eerste keer dat ik in een stretch-limo zou rijden, ik zes voet lager zou zitten!

Wanneer ze je naar het Droomhuis brengen, zijn er vertegenwoordigers van alle sponsors, zoals Lumber Liquidators. Er waren waarschijnlijk 100 sponsors, die ons aanmoedigden en ze filmden de hele zaak. Het was geweldig.

Dus wat was het eerste dat je dacht toen je erachter kwam dat je gewonnen had?
Ik dacht dat ik Punk was, net als in de MTV-show, door mijn pleegdochter. Ze keek de hele tijd naar de show en zei altijd dat ze me daarheen zou krijgen.

Ze reden naar het huis in een witte Denali en ik ging naar buiten om hen te ontmoeten. Al deze mensen begonnen uit de auto te komen, en ze waren videocamera's aan het opzetten en boem microfoons boven me, en geen van hen zei iets!

Het blijkt dat ze de kindersloten aan de achterkant van de Denali hadden achtergelaten, en de HGTV-vertegenwoordiger kon me niet vertellen wat er aan de hand was!

Was dat de Denali die deel uitmaakte van de prijs? Heb je het nog steeds?
Ja, het was mijn Denali, en ik heb het nog steeds. Ik heb zelfs een kentekenplaat waarop Hgtv staat.

Wat was het beste aan het winnen van de HGTV Dream Home Sweepstakes?
Oh, gewoon alles. Het Winnaarsweekend, de mensen die ik heb ontmoet... HGTV heeft een aantal heel leuke Dream Home-prikborden waar je suggesties kunt doen (de sponsors lezen de borden, hoewel ze niet deelnemen) en sommige van de voorbije winnaars komen langs en laten berichten achter. Een van de mensen die ik ontmoette op de prikborden werd een van mijn beste vrienden, en we zijn nog steeds in de buurt.

Ik vond het ook heel leuk om gratis rondleidingen door het huis te geven.

De eerste tour die ik gaf was aan een familie uit China. Ze hadden 16 uur naar de VS gevlogen en hun eerste stop was het HGTV Dream Home. Ze zouden gewoon van de weg kijken, maar ik zag ze en nodigde ze uit.

Wat was je favoriete onderdeel van de 2005 HGTV Dream Home zelf?
De televisie. Ik ben een groot fan van televisie en ik heb de eerste nacht in het Dream Home gekampeerd voor de breedbeeldtelevisie met surroundgeluid. Het was de eerste keer dat ik surroundgeluid had. Ik was in de hemel.

Dus je hebt eigenlijk bijna drie jaar in het huis gewoond, toch?
Ja dat klopt. We hebben het huis in januari 2008 geveild.

Heb je de meubels uit de Dream Home bewaard?
Ja, ieder van ons koos één ding dat speciaal voor ons was. Ik koos de tv uit met het surround-geluid. Mijn zoon heeft een salontafel uit zijn slaapkamer bewaard. En mijn vrouw koos een 8 meter hoge antieke dressing spiegel uit de slaapkamer.

Sommige mensen aarzelen om de HGTV Dream Home Sweepstakes te betreden vanwege de hoge belastingen. Denk je dat ze op hun hoede moeten zijn, of denk je dat het winnen van de grote prijs de belastingdruk waard is?
Het is het waard. Het is zeker de moeite waard! Welke andere sweepstakes kun je winnen als je het grote huis, de meubels, het Winner Weekend, de auto en nog veel meer krijgt - en als je het verkoopt, krijg je dat allemaal in contanten!

Je hebt gezegd dat je geen spijt hebt van het winnen van het huis. Is er iets dat je anders zou doen, wetende wat je vandaag weet?
Ik zou alles hetzelfde doen. Het was een fantastische ervaring. We hebben geweldige mensen ontmoet, we hebben honderden gratis rondleidingen gegeven, we hebben het fantastisch gehad.

Heb je enig advies voor mensen die meedoen aan de HGTV Dream Home Sweepstakes?
Voer zo vaak als je kunt in, voer elke dag in. En als je wint, leef het leven dan ten volle.

Bedankt, Mr. Cruz, het klinkt absoluut alsof je dat hebt gedaan! En veel geluk weer winnen!

Merk op dat vanwege klachten van mensen die zich zorgen maakten dat het Dream Home niet betaalbaar is, HGTV de afgelopen jaren geldopties aan winnaars heeft aangeboden. Dit verlicht veel van de problemen die winnaars hebben met het betalen van hun sweepstakes-belastingen.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Sesame Street Live - Let's Party in Boston Sweepstakes (verlopen)

✔ - Wolfson Berg - Drukte voor die Muscle Sweepstakes

✔ - Sonesta - Million Member Sweepstakes (Verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!