Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Zijn Reader's Digest Sweepstakes Scams of Legitimate?


Reader's Digest biedt grote sweepstakes met zeer aantrekkelijke prijzen... maar zijn die sweepstakes betrouwbaar? Veel mensen vragen zich af waarom ze nog nooit hebben gehoord dat iemand een hoofdprijs wint van Reader's Digest. Worden de prijzen echt toegekend of gaat het gewoon tijdverspilling in... of erger nog, een uitnodiging tot identiteitsdiefstal?

Het goede nieuws is dat de sweepstakes van Reader's Digest legitiem zijn, gewoon moeilijk om te winnen.

Je kunt echt Reader's Digest Sweepstakes winnen... met heel veel geluk

De sweepstakes van Reader's Digest zijn geen oplichting.

RD is een legitiem bedrijf dat beroemd is om grote, miljoen-dollar creatieve presentatie-sweepstakes, die ze zowel online als via direct mail adverteren. Deze grote weggeefacties zijn een marketingtactiek om het woord over hun tijdschrift te verspreiden en meer verkoop aan te moedigen.

Nu wil je niet wedden op echt winnen; Reader's Digest-sweepstakes hebben zeer lange kansen. Sommige van hun creatieve presentaties hebben kansen van 50 miljoen tot een en meer. Maar hoewel de kans om te winnen net zo lang is als bij veel loterijen, hebben ze een groot voordeel ten opzichte van loterijen - je hoeft niet te betalen om binnen te komen, dus je hebt geen risico.

Naast hun miljoen dollar weggeefacties, biedt Reader's Digest ook andere prijsvragen gedurende het jaar, waarvan vele kleinere prijzen en betere kansen hebben.

Sommige mensen maken zich zorgen dat Reader's Digest-sweepstakes oplichting zijn omdat ze geen winnaars kennen. Maar met miljoenen toegangen tot de grote weggeefacties en elk slechts één grote winnaar, is het niet verrassend dat geen van je persoonlijke vrienden winnaars zijn, zelfs als jij en je vrienden al jaren meedoen.

Het is echter niet moeilijk om erachter te komen wie onlangs is gewonnen; De grote winnaars van Reader's Digest worden meestal aangekondigd in het nieuws, op YouTube en / of op de RD.com-website.

Reader's Digest Sweepstakes Scams bestaan ​​echter wel

Dus als de sweepstakes van Reader's Digest legitiem zijn, waarom hoor je dan dat mensen worden opgelicht wanneer ze reageren om meldingen te winnen?

Helaas is het niet ongebruikelijk dat oplichters de naam van betrouwbare bedrijven misbruiken om zichzelf betrouwbaarder te laten lijken.

Dit is een probleem waarmee veel grote bedrijven worden geconfronteerd. Heineken en Publishers Clearing House zijn ook veelvoorkomende doelwitten van look-alike oplichting. Gelukkig is het meestal vrij eenvoudig om het verschil te zien tussen oplichting en echte winst.

Als u een winmelding van Reader's Digest-sweepstakes ontvangt, volgt u de tips voor het identificeren van de waarschuwingssignalen van sweepstakes-zwendel voordat u reageert. Enkele belangrijke vragen die je jezelf moet stellen voordat je gaat zijn:

  • Heb je echt de weggeefactie ingevoerd die genoemd is in de win-melding?
  • Komt de winmelding van een legitiem e-mailadres van Reader's Digest? Of als het per post kwam, kwam het via gewone of aangetekende post (een grotere kans om legitiem te zijn), of had het posttarief in bulk (hogere kans om een ​​zwendel te zijn)?
  • Vraag de afzender om geld, een creditcardnummer of een bankrekeningnummer?

Het is ook een goed idee om de dingen te herzien die geen teken zijn van sweepstakes-oplichterij om te zien wat normaal is als je sweepstakes wint, zodat je geen legitieme winst verliest.

Zorg ervoor dat u de kleine lettertjes leest van kennisgevingen die u leest. Sommige van de RD-sweepstakes die u per post ontvangt, lijken op het eerste gezicht te kunnen aangeven dat u al hebt gewonnen of dat u een hogere winstkans zult hebben als u iets koopt.

Zorg ervoor dat u de informatie die u ontvangt zorgvuldig leest om te zien hoe u kunt deelnemen zonder een ongewenste aankoop te doen.

Als je nog steeds niet zeker weet of je een legitieme prijs hebt gewonnen of niet, kun je de klantenservice van RD bellen op 1-800-310-2181 voor meer informatie. Zorg ervoor dat u nooit een telefoonnummer belt dat is opgenomen in een winmelding om te controleren op legitimiteit. Oplichters zullen oproepen doorschakelen naar een nummer dat ze kunnen beantwoorden om u te laten geloven dat ze legitiem zijn.

Zijn RD.com Sweepstakes het invoeren waard?

Dat Reader's Digest-sweepstakes legitiem zijn, betekent niet dat ze uw tijd waard zijn.

Als je zin hebt om deel te nemen aan de sweepstakes die Reader's Digest te bieden heeft en je plezier hebt, ga je gang en ga je naar binnen. Maar bedenk dat de kansen om te winnen lang zijn; je wilt voorkomen dat je gefrustreerd raakt als je niet wint.

Zorg ervoor dat je ook wat sweepstakes ingaat met een betere kans om te winnen, zodat je regelmatig prijzen ontvangt.

Als je besluit door te gaan en binnen te gaan, vraag je je misschien af ​​waar je de weggeefacties kunt vinden. Reader's Digest biedt sweepstakes in landen over de hele wereld. Hier zijn enkele van de sites voor RD-sweepstakes:

  • US Reader's Digest Sweepstakes
  • Canadese Reader's Digest Sweepstakes

Raadpleeg voor andere regio's de lokale Reader's Digest-website.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe Facebook Sweepstakes Enter en win prijzen

✔ - Chefs Catalogue - France River Cruise Sweepstakes (Verlopen)

✔ - ABC - De Bachelor Fantasy League Sweepstakes


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!