Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

ARV te hoog? Hier is wat u moet doen over te dure prijzen


Het winnen van een waardevolle prijs voor prijsvragen is heel opwindend... tot je je sweepstake-belasting moet betalen en de waarde van de prijs moet toevoegen aan je belastbare inkomen.

Als uw prijs veel geld waard is, kan deze een aanzienlijk bedrag toevoegen aan de belastingen die u aan de IRS betaalt (onthoud, alleen op sweepstakes-scams wordt u gevraagd om geld te betalen aan de bedrijven die de weggeefacties organiseren). Maar voordat u een weggeefactie vermijdt omdat u vindt dat de ARV te hoog is, moet u er rekening mee houden dat er enkele dingen zijn die u kunt doen om ervoor te zorgen dat u een behoorlijk bedrag aan belastingen betaalt.

Waarom zijn ARV's zo hoog?

Wanneer sponsors sweepstakes instellen, bepalen ze de ARV van de prijzen die worden toegekend. Maar onthoud dat ARV staat voor 'Geschatte verkoopwaarde' en dat de naam hier om een ​​goede reden 'bij benadering' in staat: de sponsors schatten hoeveel de prijs waard zal zijn wanneer de winnaar deze ontvangt.

Neem bijvoorbeeld een vakantie-sweepstakes die een reis naar Las Vegas weggeeft, inclusief vliegtickets, hotel- en evenementtickets. Met deze prijs heeft u drie variabelen om in te schatten voor de ARV:

  • De kosten van de vliegtickets
  • Nachtelijke kosten voor het hotel
  • Prijs van kaartjes

Er is echter een aanzienlijke hoeveelheid variatie in de waarde van deze prijselementen.

De prijs voor de evenementtickets kan variëren, afhankelijk van de dag en het tijdstip van de show die u bijwoont, en hotelprijzen variëren afhankelijk van de tijd van het jaar waarin de winnaar reist.

Vliegtarieven zijn zelfs meer volatiel. Prijzen van vliegtickets zijn seizoensgebonden en kunnen van de ene op de andere dag in prijs stijgen.

Bovendien is het onmogelijk om van tevoren te weten waar de winnaar zal wonen. Vlucht naar Las Vegas van, zeg, Los Angeles gaat een veel andere kosten hebben dan vliegtickets van Hawaï, Maine of Virginia. En als de winnaar in een afgelegen gebied woont, is het aantal luchtvaartmaatschappijen dat de winnaar kan gebruiken beperkt, waardoor de prijzen waarschijnlijk hoger zijn.

Overweeg een promotie waarbij de sponsors een gratis computer weggeven. In veel gevallen, toen de sponsors de weggeefactie instelden, was de computer $ 2000 waard, maar tegen de tijd dat de prijs maanden later in de handen van de winnaar arriveert, is de waarde ervan gedeprecieerd. Diezelfde computer is misschien pas $ 1.200 waard tegen de tijd dat de winnaar het in bezit neemt. High-end prijzen zoals auto's kunnen nog waardevoller in waarde dalen.

Het is moeilijk om te voorspellen wat een prijs echt waard zal zijn, vooral voor langer lopende sweepstakes die maanden of langer kunnen duren.

Sponsors kunnen ook andere redenen hebben om een ​​geschatte verkoopwaarde te overschatten. Deelnemers hebben de neiging om meer opgewonden te raken over grote sweepstakes, wat betekent dat het schatten van een hoge waarde voor een prijs het giveaway meer succesvol kan maken voor het bedrijf dat het host. Bovendien zou de ARV ook de belasting van de sponsor kunnen beïnvloeden.

Is een hoge ARV echt belangrijk?

Het goede nieuws is dat de ARV van een sweepstakes-prijs (min of meer) niet relevant is. Inwoners van de Verenigde Staten betalen alleen belastingen op de eerlijke marktwaarde van de prijs op het moment dat u deze ontvangt. Als u denkt dat uw prijswaarde overdreven is, kunt u de ARV altijd betwisten over uw belastingen.

Sweepstakes belastingen zijn een goede reden om kieskeurig te zijn als je meedoet aan een prijsvraag. Als je niet het gevoel hebt dat de prijs de belasting waard is die je betaalt voor de echte waarde, is het een goed idee om die weggave over te slaan. Als u echter bereid bent om de belastingen te betalen voor een redelijke schatting van de prijswaarde, maar de ARV te hoog vindt, laat dat u dan niet afreageren. Als je echt wint, zal het aantonen van de werkelijke waarde van de prijs de belastingen betaalbaar maken.


Video Van De Auteur: Addiction

Gerelateerde Artikelen:

✔ - TruckClaws - Boliviaanse avonturen-sweepstakes (verlopen)

✔ - Nestle - Hot Pockets Sweepstakes (Verlopen)

✔ - Onderzoek Discovery - Verslaafde van de maand Sweepstakes


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!