Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Gemiddeld salaris voor kleine bedrijven in de VS


Veel Amerikanen dromen ervan hun eigen kleine bedrijfje te bezitten. De meesten worden aangetrokken door de belofte van onafhankelijkheid, autonomie en hard werken aan iets dat volledig aan hen toebehoort. En natuurlijk is er de aantrekkingskracht van het geld en misschien wordt een klein bedrijfje groter dan je ooit hebt gedroomd.

Maar wat veel nieuwe ondernemers zich niet realiseren is dat de meeste eigenaren van kleine bedrijven een salaris trekken, in plaats van geld uit de business te nemen als ze dat willen. Het grootste deel van het inkomen van kleine bedrijven gaat om bedrijfskosten te betalen of om opnieuw te investeren in de groei van het bedrijf. In werkelijkheid is het gemiddelde salaris van een kleine ondernemer gebaseerd op een aantal factoren.

Factoren die van invloed zijn Small Business Owner Salaris

De salarissen van een kleine ondernemer in de Verenigde Staten variëren van $ 29.462 tot $ 160.606 per jaar, volgens PayScale, een onderzoeksbureau voor vergoedingen. Het gemiddelde salaris van een bedrijfseigenaar is $ 59.000 per jaar. Inbegrepen in die aantallen zijn bonussen, winstdeling en commissies. De gemiddelde jaarlijkse bonus voor eigenaren van kleine bedrijven is $ 6.250. De gemiddelde winstdeling is $ 20.234 en de gemiddelde commissie is $ 15.000.

Er zijn een aantal factoren die van invloed zijn op de gemiddelde salarisschaal van een kleine ondernemer. Ervaring is een van de grootste. Hoe volwassener uw bedrijf en hoe langer u dit werk doet, hoe groter de kans dat u een hoger salaris krijgt. Eigenaren van kleine bedrijven in hun loopbaan hebben gemiddeld $ 95.753 aan jaarsalaris.

Een andere factor is locatie. De salarissen van bedrijfseigenaren lopen vaak parallel met de kosten van levensonderhoud in het gebied. Het gemiddelde salaris van een bedrijfseigenaar in New York City en in Raleigh, North Carolina, is bijvoorbeeld heel verschillend. De industrieën zullen ook het gemiddelde salaris beïnvloeden, omdat het bezit van een restaurant verschillende aantallen zal trekken dan een bouwbedrijf. De loonkloof die de meeste industrieën treft, treft ook eigenaren van kleine bedrijven. Over het algemeen verdienen vrouwen tachtig cent voor elke dollar die mannen verdienen. Het gemiddelde bedrijfseigenaarssalaris voor vrouwelijke eigenaren is dus $ 47.700.

Hoe bepaal je het salaris van Small Business Owner

Als je op zoek bent naar een magische formule voor hoeveel salaris je als ondernemer moet nemen, heb je pech. Er is geen manier om die beslissing te nemen. Het is echter handig om een ​​aantal basisnummers te kennen om u op weg te helpen.

Denk aan de beschikbare compensatieopties. Een zuivere salarisoptie is de schoonste in termen van boekhouding, omdat de betalingen heel duidelijk in de boeken staan. U kunt ook een salaris plus bonus- of commissiestructuur overwegen. Hiermee kunt u regelmatige betalingen uitvoeren, maar ook extra betalen als de zaken goed zijn. Sommige eigenaren geven ook de voorkeur aan compensatie in de vorm van aandelenopties, die mogelijk minder ingewikkeld zijn in de belastingtijd.

Laten we vervolgens eens kijken wat uw bottom-line is. Wat is het minste bedrag dat u als eigenaar van het bedrijf kunt nemen? Over het algemeen doe je dit door je woonlasten per maand te berekenen en vervolgens te vermenigvuldigen met 12. Dus als je $ 3000 per maand nodig hebt om je hypotheek, autotonering, hulpprogramma's, etc. te betalen, kun je niet minder dan $ 36.000 per jaar nemen als een eigenaar salaris. Ongeacht wat de andere cijfers zeggen, u weet dat dit het laagste is wat het kan bereiken.

Het volgende dat u moet doen, is nadenken over wat uw bedrijf zich kan veroorloven om u te betalen. Het maakt niet uit of uw woonkosten $ 100.000 per jaar zijn als uw bedrijf niet genoeg verdient om u dat te betalen. Als uw bedrijf een startup is die geen winst oplevert, zult u merken dat er maar heel weinig is dat het u kan veroorloven om u als eigenaar te betalen. Veel eigenaren nemen zelfs helemaal geen salaris in de begintijd van hun bedrijf.

Overweeg ten slotte wat een soortgelijke functie u voor soortgelijk werk zou kunnen betalen. Wat kunt u, rekening houdend met uw ervaring en vaardigheden, maken op de open markt? Controleer de middelen van vakbladen of handelsorganisaties om te weten te komen welke salarissen eigenaren zijn van vergelijkbare bedrijven. Dit geeft u een idee van wat logisch is voor uw branche.

Wat is het volgende?

Nadat u uw salaris hebt bepaald, moet u het regelmatig opnieuw beoordelen. Als uw bedrijf nog in de kinderschoenen staat, is het slim om het elke zes maanden of zo opnieuw te bekijken. Als uw bedrijf volwassen is geworden, kunt u dit jaarlijks opnieuw overwegen. Of uw bedrijf nu slaagt of spartelt, uw salaris als eigenaar moet zijn voorsprong volgen.


Video Van De Auteur: TOP 10 BEST BETAALDE BANEN! ??

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe geld verdienen met het Amazon Associates-programma

✔ - Een verzameling van de beste kleine bedrijfsideeën

✔ - Belangrijkste vragen die u moet stellen voordat u een onderneming start


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!