Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Vermijd gebarsten gips door Stucco-besturingsverbindingen te gebruiken


Aangezien stucpleister zo dun is, moet het tijdens de installatie in secties worden verdeeld om scheuren als gevolg van volumeveranderingen in de loop van de tijd te verminderen. Stucco controleverbindingen worden gebruikt om te helpen bij het voorkomen van scheuren in het stucwerk overuren. Stucco-verbindingen kunnen ook verschillende texturen, kleuren of materialen van elkaar scheiden. Afhankelijk van het type beweging dat wordt verwacht, moet het scharnier in één richting of twee kunnen bewegen door een combinatie van materialen te gebruiken of door de verbindingen op de bouwplaats te prefabriceren.

One Piece gewrichten

Stucco-verbindingen zijn algemeen verkrijgbaar als eendelige of tweedelige verbindingen. Een uit één stuk bestaand scharnier wordt typisch geclassificeerd als een controlegewricht. Dit soort verbindingen behandelen normaal de samentrekking van de mortelmix en kleine uitzetting en samentrekking. Het is gevormd als een "V" of "M" en wordt meestal gefabriceerd met uitgezette flenzen om de bindingskarakteristiek te vergroten. Het "M" -type biedt bewegingscontrole maar geeft ook het uiterlijk van een smalle opening. Het gewricht van het "V" -type wordt meestal gebruikt wanneer het gebied groter is dan 144 vierkante voet.

Een verbinding uit één stuk is beperkt in de hoeveelheid beweging die het aankan en kan slechts in één vlak bewegen. Verticale verbindingen moeten waar nodig op een stijl worden bevestigd.

"J" -controleverbindingen worden vervaardigd met uitgezette flenzen, zodat de kans kleiner is dat de scheur ontstaat of wordt blootgesteld. Het ontwerp van "J" -verbindingen vergrendelt het stucwerk op de rand van de verbindingen en vermindert de scheiding aan de rand van de verbinding. De pleister moet stucwerk onder de omgekeerde "J" -vorm dwingen, zodat deze hiel optimaal presteert. Ze worden normaal gesproken vervaardigd met tape over de groef voor eenvoudiger en sneller reinigen.

Tweedelige gewrichten

Een uit twee delen bestaande dilatatievoeg kan in verschillende vlakken glijden. Deze bevinden zich meestal door muuruitbreidingen, met behulp van een vrouwelijke expansie over een flexibel membraan dat lekkage voorkomt, iets wat heel normaal is in deze kralen. Ze kunnen ook worden gevormd door gebruik te maken van back-to-back mantelkogels die zijn aangebracht over een flexibel membraan. Het voordeel van het gebruik van deze methode is dat het gewricht is gevuld met steunstang en siliconenkit die beter werkt dan het flexibele standaardmembraan. Een tweedelig gewricht beheert enkele grotere bewegingen in het bereik van 1/4 inch tot net geen 1/2 inch.

Er zijn ook driedelige verbindingen, die zelden worden gebruikt, die kunnen worden geïnstalleerd aan de buitenhoeken en aan weerszijden van de hemel. Stucwerk controle en uitzettingsvoegen zijn verkrijgbaar in gegalvaniseerd staal, zinklegeringen en polyvinylchloride (PVC).

Stucco Control Joints: voegafstand

Het gebruik en de onderlinge afstand van stucwerk controleverbindingen zijn afhankelijk van verschillende factoren: type materialen, oriëntatie van het gebouw en het type oppervlak. Stucco kan worden toegepast op beton en metselwerk oppervlakken en vereist alleen verbindingen over beton of waar er een verandering in materiaal is. Als stucwerk wordt aangebracht met metalen lat, moet de voegafstand Portland Cement gips / stucwerkhandleiding, EB049 zijn en is gebaseerd op ASTM C1063 - standaardspecificatie voor de installatie van draaibanken en furring voor het ontvangen van interieur- en exterieur Portland-cement gebaseerde gipsvereisten.

Over het algemeen moet de voegafstand aan deze criteria voldoen:

  • De voegafstand mag niet groter zijn dan 18 voet.
  • Geen paneel mag 144 sq.ft overschrijden op verticale toepassingen.
  • Geen enkel paneel mag meer dan 100 vierkante voet over gebogen of hoekige delen overschrijden.
  • Geen enkele lengte-breedteverhouding mag in een paneel groter zijn dan 2 ½ tot 1.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Formulieren voor onroerend goedwebsites en e-mail via e-mail: hoe effectief follow-up

✔ - Effectieve vastgoeddruppel e-mail voor onroerend goed

✔ - Factoren die een Salaris van een Evenementenplanner beïnvloeden


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!