Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Loterij zwembad problemen vermijden


Loterij zwembaden zijn erg leuk... totdat je wint. Als je je huiswerk niet hebt gedaan, kan wat een van de beste dagen van je leven is, opgaan in kibbelen en zelfs rechtszaken. En dat is niet eens de vraag of de persoon die het geld verzamelt echt de tickets koopt! Hier volgen tips voor het runnen van een loterijpool die alle deelnemers beschermt en problemen vermijdt, variërend van rechtszaken tot bitterheid.

 • 01

  Benoemen van een Lottery Pool Manager

  Het eerste dat uw groep moet doen bij het opzetten van een loterijpool, is het selecteren van één persoon die de leiding heeft, de manager van de loterijpool. De manager heeft de leiding over het lot van de loterij, beheert wie deelneemt, zorgt ervoor dat iedereen de regels kent en ermee instemt, de loten koopt (of iemand anders toewijst), de kaartjes veilig houdt en verzamelt en elke winst te verdelen, evenals andere organisatorische vragen die naar boven komen.

  Als één persoon de leiding heeft, voorkom je fouten of verwarring, en het geeft mensen ook een duidelijk contactpunt als ze vragen hebben.

 • 02

  Spreek een loterijpoolcontract af

  Een loterijpoolcontract zorgt ervoor dat iedereen op dezelfde pagina staat met de details van hoe het zwembad werkt. Dit voorkomt harde gevoelens en de misverstanden die tot rechtszaken kunnen leiden.

  Het contract moet de antwoorden bevatten op vragen, variërend van welke kaartjes worden gekocht tot hoe geld wordt verdeeld als de pool wint.

  Elke deelnemer zou een exemplaar van het loterijpoolcontract moeten hebben en de poolmanager zou een kopie moeten hebben met de handtekening van elke deelnemer erop.

 • 03

  Maak een lijst die laat zien wie er meedoet

  Sommige rechtszaken tegen het winnen van loterijpools in het verleden zijn gebracht door iemand die dacht dat ze meededen, terwijl dat niet het geval was. Als uw loterijpool mensen toestaat om deel te nemen aan sommige tekeningen en zich af te melden voor anderen, zorg er dan voor dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en iedereen weet wie er in en wie buiten is.

  ABC News deelt het verhaal van een rechtszaak tegen loterijen die deze stap had kunnen voorkomen. Drie mensen vervolgden hun collega's toen ze werden weggelaten uit een loterijpool die in mei 2012 een prijs van $ 118 miljoen won. Deze lijst, samen met een goed loterijpoolcontract, had de rechtszaak kunnen voorkomen.

 • 04

  Maak kopieën van alle gekochte tickets.

  Het maken van kopieën van de loten van de loterijpool heeft twee belangrijke functies: het laat de deelnemers weten dat de tickets echt zijn gekocht en lost alle vragen op over het feit of de tickets echt gewonnen zijn of niet.

  De manager van het loterijbad, of een persoon die hij of zij aanwijst, moet kopieën maken van zowel de voorkant als de achterkant van elk kaartje. De voorkant van het ticket toont de winnende nummers, terwijl de achterkant een serienummer heeft dat kan worden gebruikt voor identificatie.

  Elke persoon die deelneemt aan de pool moet een kopie van de tickets ontvangen. Voor extra veiligheid kan de loterijpoolmanager ook elke persoon vragen om een ​​kopie van de tickets te ondertekenen, om aan te tonen dat elke persoon zijn exemplaar heeft ontvangen.

  Hier is een voorbeeld van een rechtszaak die deze eenvoudige stap had kunnen voorkomen: Spokesman.com deelt het verhaal van een rechtszaak waarbij Americo Lopes schuldig bevonden werd aan het bedriegen van zijn collega's uit een jackpot van Mega Millions ter waarde van $ 38,5 miljoen. Lopes kocht kaartjes voor zijn kantoorloterijpool, maar beweerde dat hij het winnende ticket privé had gekocht. Verspreiding van kopieën van de tickets van de groep naar zijn loterijpool had de rechtszaak kunnen voorkomen door te laten zien of het ticket dat hij incasseerde deel uitmaakte van de pool of niet.

 • 05

  Bewaar de Pool's Lottery Tickets op een veilige, toegankelijke plek

  De loterijpoolmanager, of iemand die hij of zij aanwijst, moet ervoor zorgen dat de tickets op een veilige plaats staan. Ideaal is een kluis op de werkplek, als u deelneemt aan een kantoorpool of een vergelijkbare locatie.

  De leden van de loterijpool moeten kunnen vragen om de daadwerkelijke tickets te zien. Dit vermindert eventuele angsten dat de kopieën van de tickets zijn vervalst.

 • 06

  Voor elke juridische vraag, neem contact op met een ervaren advocaat

  Merk op dat ik geen advocaat ben en dat dit niet bedoeld is als een verzameling praktische tips om een ​​eerlijke loterijpool te creëren. Als u juridisch advies wilt voordat u start of lid wordt van een loterij, moet u een advocaat spreken die ervaring heeft met relevante kwesties.


 • Video Van De Auteur: 10 Plekken Die Wetenschappelijk Onmogelijk Zijn!

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - De beste formulier-vullende programma's voor het invoeren van Sweepstakes

  ✔ - Wat is Sweepon en hoe win je hun sweepstakes?

  ✔ - Kunnen HGTV Dream Home Taxes het einde van de droom voor winnaars spellen?


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!