Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Slechte praktijken die uw zakelijke verzekeringskosten verhogen

Top tien manieren om uw kosten van zakelijke verzekeringen te verhogen


Acties die u wel of niet neemt, kunnen uw kosten voor zakelijke verzekeringen verhogen. Ze kunnen ook kosten genereren die niet worden gedekt door uw verzekeringspolissen. Als u geen hogere verzekeringspremies of contante kosten wilt betalen, moet u de tien onderstaande dingen vermijden.

Geen reguliere training geven

Geen bedrijf is in steen gegoten. Vrijwel elke sector ondergaat technologische verbeteringen. Vooruitgang in uw branche kan wijzigingen in de apparatuur of processen die u gebruikt noodzakelijk maken. Sociale, politieke of juridische veranderingen kunnen nieuwe risico's voor uw bedrijf opleveren. Zowel u als uw werknemers moeten op de hoogte blijven van deze veranderingen door middel van regelmatige training. Onjuist opgeleide werknemers kunnen ongevallen veroorzaken die resulteren in letsel op de werkplek of in een proces tegen uw bedrijf. Bedrijven met een slecht verliesoverzicht betalen meer voor verzekering dan mensen met een goede verlieservaring.

Geen veilige werkplek onderhouden

Alle werkgevers moeten voldoen aan de algemene taakclausule van OSHA, die van werkgevers vereist dat zij een veilige werkplek handhaven. Overtreders zijn onderworpen aan sancties, inclusief boetes.

Werkgevers zijn ook wettelijk verplicht om redelijke voorzorgsmaatregelen te nemen om werknemers veilig te houden. Wanneer werkgevers de veiligheid op de werkplek negeren, zullen work-on-blessures waarschijnlijk voorkomen. Veel gevaren op de werkplek, zoals uitglijden, struikelen en vallen, zijn relatief eenvoudig te controleren. Werkgevers met een geschiedenis van frequente letsels op de werkplek zullen meer betalen voor werknemersverzekeringen.

Niet-toereikende documenten bewaren

Veel schadeverzekeraars voor auto's, eigendommen en werknemers bieden kortingen aan werkgevers die een effectief programma voor risicobeheer voeren. Om deze kortingen te krijgen, moet u bewijzen dat u de vereiste activiteiten hebt uitgevoerd, zoals training van werknemers en onderhoud van apparatuur. Als u er niet in bent geslaagd om voldoende gegevens bij te houden, kan uw verzekeraar de korting weigeren. U kunt ook moeite hebben om aan OSHA of een rechtbank te bewijzen dat uw werknemers goed zijn opgeleid of dat andere risicobeheertaken zijn uitgevoerd.

Geen verzekeringen kopen

Sommige ondernemers zijn van mening dat een voorafgaande verzekering een goede manier is om geld te besparen. Waarom zou u een algemene aansprakelijkheidsverzekering kopen als er in het verleden geen claims of rechtszaken tegen uw bedrijf zijn ingesteld? In werkelijkheid staat het niet-afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering gelijk aan gokken op de toekomst van uw bedrijf. Bovendien kunnen lacunes in de dekking u onaantrekkelijk maken voor verzekeraars. Verzekeringsmaatschappijen geven de voorkeur aan verzekeringen voor bedrijven met een vaste geschiedenis van voortdurende dekking. Wanneer u uiteindelijk een verzekering koopt, betaalt u mogelijk meer voor uw polis dan een soortgelijk bedrijf dat behoorlijk is verzekerd.

Onvoldoende dekking aanschaffen

Hoewel het kopen van een verzekering de voorkeur verdient boven het kopen van helemaal geen verzekering, is het beknibbelen van een verzekering nog steeds een slecht idee. Als er een verlies optreedt, kan het bedrag dat u uit eigen zak betaalt veel hoger zijn dan de premie die u hebt bespaard door uw bedrijf te onderverzekeren. Stel dat u besluit om geld te besparen op autoverzekeringen door alleen de wettelijke limiet te kopen, die $ 25.000 / $ 50.000 / $ 25.000 in uw staat is. Een ernstig auto-ongeluk genereert $ 100.000 aan schade aan uw bedrijf voor lichamelijk letsel aan één persoon.

Uw bedrijf moet $ 75.000, driekwart van het verlies betalen. Het afdekken van een auto-aansprakelijkheidsverzekering heeft u $ 75.000 gekost.

Het is ook belangrijk om uw bedrijfseigendommen adequaat te verzekeren. Als u dit nalaat, kunt u onder uw beleid inzake commercieel onroerend goed worden onderworpen aan een geldboete. De boete voor onderverzekering kan de hoeveelheid geld die u hebt bespaard, overschrijden door een goede dekking te laten vervallen.

Specifieke risico's negeren

Elk bedrijf wordt geconfronteerd met risico's als gevolg van de geografische locatie. Zulke risico's kunnen aardbevingen, aardverschuivingen, sinkholes, stormen en andere natuurverschijnselen omvatten. Bepaalde risico's, zoals civiele onlusten, vandalisme en autodiefstal, komen op sommige locaties vaker voor dan andere. Wanneer het risico van verlies groter is, zal de premie om uw bedrijf tegen dat risico te verzekeren hoger zijn. Aardbevingsverzekering zal meer kosten als uw bedrijf zich in Californië bevindt dan in Canada. Toch is het belangrijk om de bestaande risico's te herkennen en uw bedrijf tegen hen te beschermen.

Het is naïef om te veronderstellen dat een verlies "mij niet zal overkomen".

Zelfverzekerd zonder voldoende middelen

Een bedrijfseigenaar die premies wil verminderen, kan zelfverzekering zien als een eenvoudige oplossing. Dit is een vergissing. Geen enkel bedrijf moet zichzelf verzekeren van enig risico tenzij het over voldoende financiële middelen beschikt om verliezen te betalen die voortvloeien uit deze risico's. Bedrijven die hun schadevergoedingsverplichtingen voor hun werknemers willen verzekeren, moeten zich houden aan de staatswetten. De meeste staten specificeren een minimumbedrag aan fondsen dat een werkgever moet aanhouden als een zelfverzekerde retentie. Dit bedrag is mogelijk onvoldoende om een ​​groot verlies te dekken. Als u later besluit om terug te gaan naar een volledig verzekerd programma, kunt u meer voor uw verzekering betalen dan u anders zou doen.

Niet-naleving van arbeidswetgeving

Alle bedrijven moeten voldoen aan de federale, staats- en lokale arbeidswetgeving. Elke poging om deze wetten te omzeilen kan een kostbare vergissing zijn. Uw bedrijf kan bijvoorbeeld aan boetes worden onderworpen als het sommige werknemers als onafhankelijke contractanten misclassificeert om de compensatiepremies voor werknemers te minimaliseren. Evenzo kunnen er boetes of rechtszaken zijn als het op een discriminerende manier werkt of werknemers illegaal aannemen.

Onverzekerde aannemers inhuren

Als uw bedrijf onafhankelijke contractanten of onderaannemers inhuurt, is het belangrijk ervoor te zorgen dat die bedrijven een adequate aansprakelijkheidsverzekering hebben. Als zich een ongeval voordoet waarbij een derde partij gewond raakt, kan die partij u en de contractant om compensatie vragen. Bovendien zijn aannemers (zoals alle werkgevers) wettelijk verplicht om een ​​arbeidsongevallenverzekering af te sluiten. Als een werknemer van de aannemer tijdens het werk gewond raakt en de aannemer heeft nagelaten een verzekering aan te schaffen, kan van uw bedrijf worden vereist dat werknemers de werknemer compensatievergoedingen verstrekken.

De verkeerde verzekeraar kiezen

Een valkuil bij het kopen van een verzekering is het kiezen van de verkeerde verzekeraar. Zoek bij het kopen van een beleid naar een verzekeraar die geschikt is voor uw type bedrijf. Als u een restaurant exploiteert, zoekt u naar een verzekeraar die beleid op maat van restaurants biedt. Evenzo moet een winkel eigenaar op zoek naar een verzekeraar die dekkingen biedt die zijn ontworpen voor retailers. Natuurlijk moet u bij het kiezen van een verzekeraar een bedrijf kiezen dat financieel stabiel is, een vergunning heeft in uw land en goede service biedt.

Artikel bewerkt door Marianne Bonner

.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Maatregelen voor de productiviteit van magazijnen

✔ - 8 Beste draadloze printers van 2019

✔ - Belangrijkste redenen om werknemers een mobiel apparaat te bieden


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!