Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Achter de schermen van de PCH Prize Patrol


Voor veel Amerikanen is de Publishers Clearing House Prize Patrol vergelijkbaar met de paashaas of de kerstman: leuk om te dromen over het zien, maar slechts weinigen geloven echt dat ze een glimp van dat witte busje zullen opvangen met de enorme cheque erin. Maar de PCH Prize Patrol bestaat, en het wordt bemand door echte mensen van wie het werk draait om het weggeven van levensveranderende prijzen aan gelukkige winnaars.

Wat is de PCH-prijzenpatrouille?

De PCH Prize Patrol is een groep mensen die door Amerika reizen om prijzen uit te reiken aan de winnaars van de SuperPrize Sweepstakes en andere tekeningen van PCH.

De PCH Prize Patrol levert persoonlijk alle grote prijzen die Publishers Clearing House het hele jaar door uitreikt. Kleinere prijzen worden per post of per e-mail uitgereikt.

De PCH Prize Patrol heeft een onderscheidende uitstraling en manier van werken die hen onderscheidt van PCH-oplichters. Ze komen aan bij het huis van de winnaar in de witte PCH Prize Patrol-bus en elk patrouille-lid draagt ​​een opvallende blauwe jas met een Prize Patrol-badge. Ze brengen champagne, bloemen, ballonnen en een extra grote cheque om aan de winnaar te presenteren. Ze nodigen vaak leden van de lokale media uit om het evenement te bespreken.

Wie staat er op de PCH Prize Patrol?

PCH-prijs Patrouille-leden zijn allemaal werknemers van het bedrijf. Het team wordt geleid door Executive Director Dave Sayer, Senior Vice President Todd Sloane en Danielle Lam.

Dus hoe is het om lid te zijn van het bijna mythische Prize Patrol-team? Clearing House Executive Vice President Debbie Holland, die al 30 jaar bij het bedrijf is, en Senior Manager van Internet Marketing & Site Development Janice Ryan, die zich twee keer bij de PCH Prize Patrol heeft gevoegd, woog op met hun ervaringen.

Wat is er nodig om een ​​uitgeversharing te worden Prijs Patrol-lid?

Is een baan als afgevaardigde van een Prijspatrouille een levensvatbaar carrièrepad? Welke soorten vaardigheden zou nodig zijn om als afgevaardigde te worden ingehuurd? Debbie Holland zei dat het niet gemakkelijk is om een ​​Prize Patrol-lid te worden. Het lijkt erop dat iedereen bij PCH graag een van die banen zou hebben!

De Publishers Clearing House Prize Patrol bestaat uit een kernteam van ongeveer vijf personen. Echter, andere leden van het PCH-team kunnen van tijd tot tijd worden uitgenodigd om deel uit te maken van de PCH Prize Patrol.

PCH leidt bijvoorbeeld af en toe een 'Prize Patrol Blitz', die tegelijkertijd tientallen prijzen in de Verenigde Staten uitreikt. Om zo'n enorme uitstorting van prijzen aan te kunnen, werden 60 reguliere PCH-medewerkers, waaronder Janice Ryan, tijdelijk aangenomen bij de Publishers Clearing House Prize Patrol.

Er is een PCH Prize Patrol Boot Camp

Als u een vaste medewerker van Publishers Clearing House bent, wordt u niet alleen op een Prize Patrol Blitz gestuurd. Oh nee, inderdaad. Eerst wordt je verzonden naar... Prize Patrol Boot Camp!

Dat klopt, elke potentiële afgevaardigde van de prijzenpatrouille woont een twee weken durende Prize Patrol Boot Camp bij om de nodige vaardigheden te leren om enorme prijzen aan vreemden toe te kennen.

Wat voor soort dingen leer je in het PCH Prize Patrol Boot Camp? Volgens Janice Ryan gaan de lessen over onderwerpen als het waarschuwen van de lokale nieuwsmedia, hoe je kunt achterhalen waar de winnaar zal zijn zonder de verrassing te verpesten, hoe je Publishers Clearing House goed kunt vertegenwoordigen en hoe je een goed beeld krijgt van de reactie van de winnaar voor de camera's.

Hoe worden prijzen toegekend aan de PCH Prize Patrol Award?

Voordat de prijzenpatrouille naar het huis van de winnaar gaat, kopen de leden alles wat ze nodig hebben om de prijs te versieren, waaronder een fles champagne, bossen heliumballonnen en bloemen van een plaatselijke bloemist.

Janice Ryan zei dat op een van haar leveringen de bloemist zo enthousiast was om te horen met wie ze aan het werk waren dat ze de winkel eigenlijk gesloten hadden en samen met de Prijspatrouille de grote prijs presenteerden.

Het volgende dat de Prize Patrol doet is proberen uit te vinden waar de winnaar zal zijn zonder de grote verrassing weg te geven. Winnaars worden niet van tevoren op de hoogte gebracht wanneer de Prijspatrouille verschijnt, zodat hun reacties oprecht zijn.

Soms zal de Prijspatrouille vooraf bellen om te zeggen dat de winnaar een levering zal ontvangen, maar zij zullen niet vermelden dat de levering in kwestie een enorme cheque is van Publishers Clearing House.

Ten slotte is de Prize Patrol verantwoordelijk voor het overbrengen van de opwinding van de grote overwinning met iedereen. Dus ze verrassen de winnaar, leiden hem uit de deuropening en in het zonlicht waar de camera een goede foto kan maken, en stellen de vragen die kijkers het liefst willen horen, zoals wat de winnaars met het geld gaan doen en welke van de methoden om te winnen met PCH die ze gebruikten om binnen te komen.

Wat doet de PCH-prijspatrouille als u geen thuis bent om een ​​prijs te ontvangen?

U hoeft zich nooit zorgen te maken dat u een prijs verliest als u niet thuis bent wanneer de PCH Prize Patrol u komt zoeken. Als de winnaar niet thuis is, gaat de PCH Prize Patrol niet gewoon weg en trekt nog een winnaar. Ze proberen de winnaar te lokaliseren en verrassen ze waar ze ook zijn. Ze kloppen misschien aan bij de buren om hulp te vragen bij het vinden van de winnaar, of ze gaan naar de werkplaats van de winnaar en vragen een collega om ze naar de deur te brengen.

PCH Prize Patrol reikt uit om de opwinding van het winnen te delen

Uitgevers Clearing House is op zoek naar meer en meer manieren om hun prijzen leuker te maken voor diegenen onder ons aan de zijlijn.

De Prijspatrouille bijvoorbeeld is op Twitter en veel van de Afgevaardigden hebben hun activiteiten live getweet tijdens de laatste Prize Patrol Blitz. Volgers konden zien waar Prize Patrol was en waar ze naartoe gingen, en opwinding opwekken richting de weggeefactie.

Soms zal het PCH-blog aanwijzingen geven over waar de PCH Prize-patrouillewagen nu naartoe gaat. Lezers kunnen volgen en raden waar de uiteindelijke bestemming zal zijn. Het is vooral spannend als de patrouille je tegemoet komt!

Een andere manier om de prijzen mee te delen is met de PCH Prize Patrol-website. De website bevat een kaart met de locaties van eerdere winnaars en toekomstige bestemmingen voor de Prijspatrouille. Het toont ook berichten van het PCH Prize Patrol-blog en relevante tweets van Twitter.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Pernod Ricard - Malibu 2018 Zomerervaring (Verlopen)

✔ - Wat te doen als u vermoedt dat u fraude of fraude hebt gepleegd tijdens wedstrijden?

✔ - House Beautiful - Ballard Designs Sweepstakes (Verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!