Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Voordelen en nadelen van een onafhankelijke aannemer zijn

Voordelen en nadelen


Het is vrij eenvoudig om in de war te raken over het verschil tussen een onafhankelijke aannemer of een werknemer zijn. Elk type werk heeft zijn voor- en nadelen, en je persoonlijkheid is misschien beter geschikt voor de ene manier van werken dan voor de andere.

Nadat u als werknemer hebt gewerkt, kunt u besluiten om te vertrekken en uw eigen opnamen te maken als onafhankelijke contractant. U beheert uw eigen bedrijf, van het vinden van de klanten, tot het uitvoeren van het werk, tot het opstellen van een factuur voor betaling.

In sommige gevallen kan uw werkgever redenen hebben om zijn personeelsbestand te verminderen of te verminderen, en het geeft u de keuze om thuis te werken, met het voorbehoud dat het bedrijf uw werkstatus zal wijzigen in werken als een onafhankelijke contractant.

Ongeacht de reden, het begrijpen van enkele van de belangrijkste voors en tegens van onafhankelijk werken kan u helpen beslissen of de verhuizing het beste voor u en uw gezin is.

Wat betekent het om een ​​onafhankelijke contractant te zijn? Een ikonafhankelijke opdrachtnemer is een individu in eigen beheer en levert goederen of diensten aan een ander persoon of bedrijf. De onafhankelijke contractant is een afzonderlijke bedrijfsentiteit en wordt niet als een werknemer beschouwd. Onafhankelijke contractanten kunnen in verschillende rollen werken, zoals consultants, agenten of makelaars. Anderen kunnen creatieve professionals of technische / IT-typen zijn.

De IRS heeft specifieke tests vastgesteld om te bepalen of een werknemer past bij de beschrijving van een onafhankelijke contractant of een werknemer, wat bepaalt hoe het individu en de werkgever, indien van toepassing, belastingen op lonen of betalingen van aannemers moeten behandelen.

Zelfstandig: de vruchten plukken

  1. Zelfstandig zijn: Het klinkt vanzelfsprekend, maar dat is waarschijnlijk de reden waarom u deze verandering overweegt. Als een onafhankelijke aannemer hoeft u niet voor iemand anders te werken. U kunt uw eigen uren instellen en uw werkopdrachten uitvoeren wanneer u maar wilt, afhankelijk van het type baan. U moet over loontarieven en een betalingsschema kunnen onderhandelen, maar het kan zijn dat u nog steeds een urenstaat moet bijhouden als u werkt aan een uurtarief.
  2. Geen belastingvermindering: Sommige mensen beschouwen het als een voordeel dat de betalingen die u ontvangt als onafhankelijke contractant geen federale of staatsbelasting ingehouden hebben, noch zullen VAIS-belastingen (socialezekerheids- en Medicare-belastingen) worden ingehouden. In plaats daarvan moet u deze belastingen echter ook betalen voor uw aangifte inkomstenbelasting.

  1. Een contract krijgen: De meeste werknemers hebben geen schriftelijke arbeidsovereenkomst tenzij ze werken onder een vakbondcontract of hoogbetaalde leidinggevenden zijn. Maar een onafhankelijke contractant moet altijd een contract hebben. Het is een goed idee om een ​​schriftelijk contract te ontvangen van elke persoon of bedrijf waarvoor u werkt. Het hebben van een contract geeft aan "wat gebeurt er wanneer." Het bepaalt bijvoorbeeld wanneer het contract is afgelopen, wat er gebeurt als een partij wil, en wat als één partij zijn verplichtingen niet kan nakomen. Als je een contract hebt, kun je veel geschillen regelen voordat ze beginnen en kun je een contract voor de rechter nemen om betaald te worden, indien nodig.

  1. Zakelijke uitgaven aftrekken: Alle kosten die u moet betalen om uw onafhankelijke aannemersbedrijf te runnen, zijn voor u als zakelijke kosten aftrekbaar. Dat omvat zakenreizen en de kosten die gepaard gaan met het hebben van een thuisbedrijf. U moet een bedrijfsaangifte indienen (schema C) om de aftrekposten in te vorderen, maar het is de moeite waard om uw inkomsten en uw inkomstenbelasting te minimaliseren.

Overweeg de nadelen

  1. Geen garantie van inkomen: Zelfstandig zijn betekent ook dat je geen regulier salaris krijgt. Als je het geluk hebt om voor een of meerdere klanten te werken die je regelmatig betalen, is dat geweldig. Maar het geld kan op elk moment stoppen, zelfs als u een contract hebt. Als er geen werk voor je te doen is, is er geen geld. Het is belangrijk om besparingen te hebben om u overeind te houden voor het geval uw klanten geen direct werk voor u hoeven te doen.
  2. Zakelijke kosten betalen: Als u voor iemand anders werkt, bieden zij het kantoor en de computer en al het andere dat daarbij hoort. Hoewel u deze uitgaven kunt aftrekken, moet u eerst het geld hebben om ze te betalen. Sommige zakelijke uitgaven zijn mogelijk niet aftrekbaar, en sommige kunnen op beperkte basis aftrekbaar zijn. Kosten voor maaltijden en entertainment zijn bijvoorbeeld alleen aftrekbaar voor 50 procent van het bedrag. Als u vanuit huis werkt, kunt u geld besparen op sommige van deze uitgaven.

  1. Geen voordelenplannen: Een van de belangrijkste redenen waarom mensen als werknemers blijven, is dat werknemersvoordelen, zoals gezondheidszorg, worden betaald door hun werkgever. Als u een ziekteverzekering nodig hebt, kunt u die krijgen als u zelfstandig werkt, maar u moet zelf 100 procent van de kosten betalen. Dat is een moeilijke beslissing om te maken. U kunt dekking voor de gezondheidszorg vinden voor zelfstandigen, waaronder Obamacare.
  2. U moet nog steeds belasting betalen: Als onafhankelijke contractant moet u alle inkomsten uit uw werk aangeven op uw belastingformulieren en moet u belasting betalen over dat inkomen. Naast het betalen van federale en staat inkomstenbelastingen, moet u ook die socialezekerheids- en Medicare-belastingen betalen (in dit geval worden ze belastingen voor zelfstandigen genoemd).
    Aangezien er geen belastingen zijn ingehouden op uw betalingen, moet u deze belastingen betalen tegen de belastingdeadline (15 april), samen met uw aangifte inkomstenbelasting. Als u tijdens het jaar niet genoeg belastingen heeft betaald, moet u mogelijk het hele jaar door geschatte belastingbetalingen doen. Lees meer over het betalen van belastingen als een onafhankelijke contractant.

Voordelen voor zowel werknemers als onafhankelijke aannemers

Werknemers en zelfstandigen kunnen beide bijdragen aan pensioenspaarrekeningen. Medewerkers kunnen via hun werkgever bijdragen en als u een onafhankelijke contractant bent, kunt u een plan voor pensioensparen vinden, zoals een SEP-IRA die aan uw behoeften voldoet.

Praat met uw belasting- en juridische adviseurs voordat u een onafhankelijke contractant wordt. Voordat u die sprong maakt naar het verlaten van de status van werknemer, bespreek de voor- en nadelen en alle problemen met uw belasting- en juridische adviseurs.


Video Van De Auteur: How to Decommission Brent

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Public Relations: een gids voor tijd, geld en woorden

✔ - De beste herenlaarzen van 2019

✔ - Gemeenschappelijke beperkende convenanten in zakelijke contracten


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!