Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De beste en slechtste functies van de Hgtv Dream Home 2019


De Scripps-netwerken zijn weer terug met hun HGTV Dream Home 2019. Terwijl sommige eerdere Dream Homes werden verbouwd, werd het Dream Home dit jaar helemaal opnieuw gebouwd en ontworpen door Brian Patrick Flynn. Flynn heeft sinds 2015 grote weggeefhuizen voor Scripps ontworpen, waaronder de huizen Dream Homes en Urban Oasis.

Elk jaar probeert Hgtv zichzelf te overtreffen en een nog indrukwekkender huis te creëren om weg te geven. Ontdek enkele van de verbluffende functies van het Dream Home van dit jaar en een aantal plaatsen waar het ontwerp het doel gemist heeft.

Afbeelding van de HGTV Dream Home 2019 Exterior

De meest verbluffende functies van de HGTV Dream Home 2019

The Dream Home 2019 is een moderne berg retraite van twee verdiepingen in Whitefish, Montana. Zoals alle o de Dream Homes, deze is gebouwd met het oog op onderhoudende, indoor / outdoor living en luxe ontspanning. Hier zijn enkele van de beste functies:

Pro: De locatie van de Dream Home 2019

Beeld van de bergen en rivieren van Whitefish, Montana

In 2019 keerde het Dream Home terug naar de bergen en koos Whitefish, Montana vanwege de locatie. Het huis ligt in de beboste berghelling dicht bij zowel Glacier National Park als Whitefish Mountain Resort.

Deze locatie geeft toekomstige bewoners de kans om het hele jaar door outdoorplezier te hebben. Van vissen, zwemmen en jetskiën in de nabijgelegen meren en rivieren in de zomer tot snowboarden, sneeuwscooteren en skiën op de hellingen in de winter, er is altijd wel iets leuks te doen.

Pro: The Entertaining Capabilities van The Dream Home 2019

Het pass-through venster tussen het dek en de keuken van de Hgtv Dream Home 2019

Wat heb je aan een prachtig huis als je het niet kunt delen met je vrienden en geliefden? Dus de ontwerpers van de Dream Home van 2019 bouwden een huis dat niet alleen een geweldige plek om te wonen is, maar ook een geweldige plek om te entertainen.

Enkele van de mooie functies die de Dream Home 2019 zijn hosts biedt, zijn onder andere een volledige keuken van de chef-kok met een doorkijkvenster van de keuken naar de patio. Als je van plan bent om een ​​zomerbijeenkomst op het dek te gooien, kun je de zijkanten van de keuken passeren terwijl je het hoofdgerecht kookt op de ingebouwde stenen open haard of de ingebouwde grill.

Als je de voorkeur geeft aan indoor entertainen als een filmavond, een après-ski-bijeenkomst of een bordspel, dan zijn er ook opties. Er is een lodge-achtige bonusruimte boven de garage waar mensen samen kunnen komen en ontspannen

Er is ook genoeg ruimte voor uw gasten om de nacht door te brengen. Er zijn twee ruime slaapkamers op de bovenste verdieping van de Dream Home 2019 en extra stapelbedden op de bovenste verdieping.

Pro: De HGTV Dream Home 2019 perfectioneert indoor / outdoor leven

Airy Views uit de Great Room van 2019 HGTV Dream Home

Als je huis is omgeven door natuurlijke schoonheid, wil je er niet voor zorgen dat je erbuiten blijft. De HGTV Dream Home 2019 maakt gebruik van zijn majestueuze omgeving door de lijnen tussen de binnen- en buitenruimtes te vervagen.

Een goed voorbeeld is de Great Room, met twee verdiepingen hoge plafonds en hoge ramen die uitkijken over de bergen.

De grote slaapkamer heeft ook een eigen balkon en grote ramen om van het uitzicht te genieten. Zelfs vanuit de badkuip van de grote badkamer, kunt u over het gebied om u heen kijken.

En natuurlijk is er een geweldige buitenruimte met een enorme veranda en een terras met ingebouwde stenen stoelen, een stenen open haard en een ingebouwde grill om u aan te moedigen meer tijd in de frisse lucht door te brengen.

Pro: The Luxurious Special Touches van de HGTV Dream Home 2019

Afbeelding van de Cedar Whirlpool van het HGTV Dream Home 2019

De HGTV Dream Home 2019 is ontworpen als een luxueus toevluchtsoord voor de eigenaren en hun gasten, en zit vol verwennerij met speciale functies.

De hoofdslaapkamer heeft bijvoorbeeld deuren die naar het dek leiden, waar een decadent verhoogd cederhouten bubbelbad te zien is. Stel je voor dat je na een lange dag in het warme water wegzakt en over het meer staart terwijl de zorgen van je dag verdwijnen.

Winters kunnen het koud krijgen in Montana, maar de winnaars van de HGTV Dream Home 2019 kunnen gezellig voor de open haard in hun grote kamer staan ​​als de sneeuw naar beneden valt.

The Dream Home heeft ook speciale functies voor boekenliefhebbers. Een van de gastenkamers heeft ingebouwde boekenplanken die het bed omlijsten. Een ander heeft een hangstoel om gasten aan te moedigen zich op te frissen met een goed boek.

En als je graag kookt, wordt de keuken een droom die uitkomt. Er zijn professionele apparaten, dubbele ovens, een breed eiland voor voedselvoorbereiding of dineren, en veel opslagruimte.

En over opslagruimte, de master bedroom suite bevat een absoluut enorme walk-in closet. Er is voldoende ruimte om uw kleding en modeaccessoires op te slaan. De kast is speciaal ontworpen om maximale opslag en organisatie te bieden, en het heeft ook kamerhoge ramen voor een prachtig uitzicht.

Een laatste speciaal tintje voor huisdierenliefhebbers: onder de trap hebben de ontwerpers een speciaal hoekje geplaatst, gevuld met feeders, voedsel voor huisdieren en een gezellige plek voor uw viervoetige familieleden om rond te hangen.

De niet-zo-geweldige functies van de HGTV Dream Home 2019

Er is heel veel liefde voor het Dream Home 2019, maar er zijn een paar plaatsen waar het huis te kort schiet. Hier zijn enkele dingen waar je misschien niet van houdt.

Con: Kleur. Veel en veel en VEEL kleuren

Afbeelding van de (zeer) rode logeerkamer van het HGTV Dream Home 2019

Wanneer je een huis verkoopt, zeggen de meeste experts dat je neutrale kleuren moet gebruiken, omdat je niet weet wat de nieuwe eigenaren zullen vinden. De HGTV Dream Home 2019 lijkt dit advies in sommige van zijn kamers op te volgen en volledig weg te doen bij anderen.

De keuken en de logeerkamer gebruiken bijvoorbeeld neutrale grijze en witte tinten, terwijl de drie slaapkamers rode, zwarte en 'specerij-cider' voor hun muren gebruiken. Dit zijn zeer sterke kleuren die elkaar niet noodzakelijk aanvullen.

Als je de HGTV Dream Home 2019 wint, moet je van kleuren houden of heel veel schilderen.

Con: De buiten woonkamer is geweldig... Maar de speeltuin?

Back Yard van het HGTV Dream Home 2019

Als je een ouder bent, is het misschien een beetje beperkt voor je kinderen om buiten te spelen. De achtertuin loopt schuin af, wat betekent dat ouders van jonge kinderen misschien een hek moeten bouwen.

Er is genoeg tuin dat je waarschijnlijk een schommel kunt opzetten, maar als je hoopt frisbee te spelen, een bal rond te gooien of een zwembad te installeren, kun je je tussenruimte een beetje krap vinden.

Eigenaren van gezelschapsdieren kunnen ook teleurgesteld zijn dat hun harige vrienden een schattig hoekje binnen hebben, maar geen omheinde tuin buiten.

Con: Hopelijk houdt de winnaar echt van koeien

Afbeelding van een koeienschedeldetail in het Hgtv Dream Home 2019

Het ontwerpteam van HGTV Dream Home 2019 liet zich inspireren door de setting van Montana... wat betekent dat de winnaar hopelijk een westerse flair zal genieten. Binnenin vind je koeeschedelschilderijen, ontwerpaccenten gemaakt van cowboyhoedjes en zelfs een nep-elandekop gemaakt van stof en gemonteerd boven de open haard.

Conclusie

De HGTV Dream Home 2019 is een verbluffend huis dat past bij de illustere ontwerpen die HGTV sinds het begin van de Dream Home in 1997 heeft afgemaakt. Wie het uiteindelijk ook gaat bezitten, zal er zeker van houden om erin te leven, zelfs als ze een paar ontwerpwijzigingen zouden aanbrengen.

Onthoud dat als je een inwoner van de VS bent die minstens 18 jaar oud is, je kunt binnengaan als de gelukkige persoon om het 2019 HGTV Dream Home te winnen, samen met $ 250.000 contant geld en een voertuig, tot en met 18 februari 2019.

Als je wilt weten wie deze weggeefactie wint nadat het voorbij is, of als je wilt lezen wie er eerder gewonnen heeft, ga dan naar HGTV Dream Home Winners (Past and Present).

En vergeet niet om de HGTV Dream Home 2019-site te bezoeken voor video's, volledige tours naar huis, tips voor het meenemen van enkele van deze luxueuze functies in uw eigen huis, en meer.

Artikel Inhoudsopgave Ga naar sectie

Uitbreiden

  • Meest verbluffende functies

  • Niet-zo-geweldige functies

  • Conclusie


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Wie heeft de PCH op 28 februari 2013 SuperPrize Sweepstakes gewonnen?

✔ - Voer deze Sweepstakes in en je volgende Disney-vakantie kan gratis zijn!

✔ - Sport Sweepstakes - Win sport-, fitness- en openluchtprijzen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!