Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Beste bedrijfsleningprogramma's beschikbaar voor veteranen

Hoe veteraanondernemers financiering kunnen krijgen om hun bedrijf te laten groeien


Na het dienen in het leger, worden veel van onze Amerikaanse veteranen altijd aangemoedigd om deel te nemen aan verschillende ondernemerschapsprogramma's die hen kunnen helpen een succesvol bedrijf te laten groeien na een lange dienst die ze hebben aangeboden en opgeofferd voor ons land. De belangrijkste reden waarom alle ex-militaire leden altijd worden gedwongen om zich in het bedrijf te wagen, is omdat de vaardigheden die ze hebben opgedaan en die nodig zijn om te overleven in het leger precies dezelfde zijn als die mensen nodig hebben om te overleven in de zakenwereld.

Voor ervaren ondernemers is het raadzaam om u te concentreren op het behalen van een hoge credit score, zowel persoonlijk als voor het bedrijf. Als uw bedrijf een eigen score heeft, moeten kredietverstrekkers niet alleen vertrouwen op uw persoonlijke score om te bepalen of u in aanmerking komt voor financiële ondersteuning of niet.

Een groot obstakel dat veteranen hindert om zich niet bezig te houden met ondernemerschap, is echter te wijten aan een gebrek aan financiering. Evenzeer, als ze de kredietwaardigheid van ratings hebben aangevochten, wordt het nog moeilijker voor sommigen die een lening of een kredietlijn voor kleine bedrijven nodig hebben. Ondanks alle bovengenoemde ontberingen, is het nog steeds goed voor veteranen om goed geïnformeerd te zijn over de soorten leningen die voor hen beschikbaar zijn en hoe iemand zich kan aanmelden. Hier is een kort overzicht van de verschillende soorten zakelijke leningprogramma's die beschikbaar zijn voor veteranen.

Patriot Express Leningprogramma

Ben je een ervaren ondernemer die vastzit tussen een rots en een harde plek in termen van zakelijke financiering? Heeft u een bedrijfsidee waarvan u denkt dat het uw leven en het leven van anderen kan veranderen? Als uw antwoord ja is, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, want een van de programma's voor zakelijke leningen die u kunt aanvragen, is het programma voor het uitbetalen van patriotten. Het Patriot Express-leenprogramma is beschikbaar voor alle veteranen tenzij iemand oneervol is ontslagen uit het leger. Bovendien moet het bedrijf voor meer dan 51 procent eigendom zijn van de veteraan.

Dit type lening wordt gegarandeerd door de Small Business Administration (SBA). Dit betekent dat ingeval een veteraan in gebreke blijft, de SBA de lening terugbetaalt. De Small Business Administration (SBA) is een van de meest gerenommeerde sites in de VS die zich ten volle richt op het helpen van veteranen om het burgerleven met gemak te starten. Dit komt omdat het wordt bijgewerkt met elke lening en subsidie ​​die beschikbaar is voor veteranen. Het staat vol met informatie, niet alleen beperkt tot fondsen, maar ook educatieve en zakelijke mentorschapsprogramma's die beschikbaar zijn.

Ben je een veteraan met een zakelijke instelling? Heb je een ruw idee van wat voor soort bedrijf je wilt ondernemen? Zorg ervoor dat u de SBA-website bezoekt voor meer informatie en ondersteuning.

Militaire reservisten voor economische rampen

Dit is een soort lening bedoeld om werkkapitaal te verschaffen aan reeds gevestigde veteranenbedrijven. Het is goed om op te merken dat deze lening wordt gegeven aan een veteraan die is teruggeroepen naar actieve dienst. Het doel van de lening is om het bedrijf draaiende te houden wanneer de eigenaar op actieve militaire dienst is. Deze lening wordt ook gegarandeerd door de Small Business Administration, hoewel de federale wet bepaalt dat voor elk bedrijf dat in aanmerking komt voor deze lening, het in staat moet zijn om zijn normale activiteiten te herstellen en te hervatten wanneer de eigenaar terugkeert.

Als het bedrijf over de middelen beschikt om te herstellen, kan de SBA de lening niet garanderen en omgekeerd. Het maximale leningbedrag is $ 2 miljoen en de langste terugbetalingsvoorwaarden voor leningen zijn 30 jaar.

Veteran Micro Loan-programma's

Het microleningprogramma is bedoeld om veteranen bij te staan ​​van wie het bedrijf een moeilijke periode doormaakt en onmiddellijk contant geld nodig heeft dat het bedrijf kan behoeden voor moeilijke economische tijden. Dit type lening is specifiek bedoeld om veteranen te helpen bij het kopen van goederen, meubels of om te voorzien in transportbehoeften. Dit type lening is specifiek bedoeld voor kortetermijndoelen en het maximum dat veteranen kunnen aanvragen is slechts $ 50.000.

Elke veteraan met een reeds gevestigd bedrijf kan een aanvraag indienen voor deze microlening. Aangezien het hoogste bedrag aan kapitaal slechts $ 50.000 is, is de tijd om de lening terug te betalen ook erg kort. Dus, als u een veteraan bent die snel geld nodig heeft om uw bedrijf een boost te geven, dan is dit type lening wellicht de beste optie voor u. Wilt u het werkkapitaal voor uw veteranenbedrijf vergroten? Wilt u nieuwe apparatuur of meubels kopen voor uw bedrijf of heeft u gewoon meer geld nodig om uw bedrijf uit te breiden?

Dan is een microkrediet misschien precies wat uw bedrijf nodig heeft.

Subsidies voor veteranen

Een van de sites waar u kleine zakelijke subsidies voor veteranen kunt aanvragen, is business.gov. Het bevat actuele informatie over verschillende subsidies voor mensen die hun bedrijf willen starten. Het is echter goed om op te merken dat de beschikbare subsidies op deze site specifiek bedoeld zijn om bedrijven te starten of de huidige bedrijven te verbeteren en niet voor andere doeleinden kunnen worden gebruikt. Er is een zoekpictogram op de site van waaruit u kunt zoeken naar 'veteran grants' en links kunt vinden die actuele informatie over subsidies hebben.

Gebruik de beschikbare bronnen om applicaties in te vullen.

Alle bovengenoemde leenprogramma's zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat veteranen de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien en succes te behalen nadat hun dagen in het leger voorbij zijn. Het doel van het introduceren van dit soort leenprogramma's is om veteranen in staat te stellen alle militaire vaardigheden, waarden en discipline in gebruik te nemen in de bedrijfswereld, aangezien is bewezen dat al deze kenmerken precies dezelfde reeks eigenschappen en vaardigheden zijn die nodig zijn om te slagen in de zakenwereld.

Als u een veteraan bent met een zakelijk idee, zal het aanvragen van deze leningen u het nodige kapitaal verschaffen dat nodig is om uw zakelijke ideeën om te zetten in realiteit.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Zelfstandig zijn in de recyclingindustrie

✔ - Wat betekent een verzekeringsbelang?

✔ - Windscherm Recycling Programma's gelanceerd


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!