Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De beste zakelijke tijdschriften voor 2019


We doen er alles aan om de beste producten te onderzoeken, testen en aanbevelen. We kunnen commissies ontvangen van aankopen gedaan na het bezoeken van links binnen onze inhoud. Meer informatie over onze review proces.

De zakenwereld is zwaar en competitief, en iedereen weet dat om hierin te slagen, je een breed scala aan vaardigheden moet hebben. Je moet persoonlijk zijn met klanten en collega's, voldoende geïnformeerd om het werk te doen dat van je wordt verlangd, tech-bedreven om te groeien en te evolueren in de loop van je carrière, en het vermogen hebben om vol te houden om lange dagen in minder dan ideale tijden door te brengen voorwaarden.

Een weinig onthouden feit, echter, zal je door dik en dun helpen is dit: de slimste zakelijke denkers zijn geweldig in wiskunde en management, maar ze zijn ook serieuze lezers. De top CEO's staan ​​erom bekend honderden volumes per jaar te lezen van zowel fictie als non-fictie.

De beste zakelijke geesten weten ook dat het belangrijk is om op de hoogte te blijven van het nieuws en ze weten dat weekbladen en maandbladen vaak de beste plaats bieden om dit te doen. Terwijl internet hier is om te blijven, zijn ook de glossy magazines die we kennen en waar we van houden. Lees verder om de beste zakelijke tijdschriften te zien die vandaag worden opgehaald.

 • 01

  Beste voor professionals: Harvard Business Review

  Harvard Business Review

  Met dank aan Harvard Business Review

  Als u artikelen van Harvard Business Review wilt lezen, moet u zich abonneren. Hun betaalmuur is notoir moeilijk en hun materialen worden overal ter wereld in klaslokalen gebruikt. Maar als u een abonnement neemt, bevat deze tweemaandelijkse publicatie informatie over toponderzoek, nieuws en ontwikkelingen op veel verschillende gebieden. Na de huur van Adi Ignatius in 2009, de nu hoofdredacteur, begon HBR een baanbrekende publicatie te worden die zakelijk nieuws omvatte zoals het gebeurde, in plaats van alleen het academische onderzoek dat sinds 1922 de belangrijkste pijler was. de beste business schools ter wereld, Harvard produceert diepgaand materiaal dat essentieel is voor zakelijke studenten, professoren en professionals op alle niveaus van hun loopbaan. Het is meer op managers gericht dan op professionals uit het begin van de loopbaan, maar er is iets binnen voor iedereen die geïnteresseerd is in serieus zakendoen. Veel behandelde onderwerpen zijn onder meer management en leiderschap, marketing en organisatie, langetermijnstrategie en persoonlijke onderhandelingsvaardigheden.

 • 02

  Beste voor persoonlijke financiën: geld

  Geld

  Courtesy of Money

  Als u op zoek bent naar een algemene gids voor beleggen, sparen en budgetteren, dan is dit het magazine voor u. Of je nu vijf jaar voor je pensioen bent of vijftig, dit magazine geeft regelmatig advies over hoe je een beleggingsstrategie kiest die helpt om je doelen te bereiken en die echte gezinnen kent die dit hebben gedaan, zoals een gezin dat $ 100.000 aan schulden heeft afbetaald en tegelijkertijd jonge kinderen heeft grootgebracht. kinderen. Je kent ze misschien het beste voor hun jaaroverzicht van 'America's Best Places to Live', waarin verschillende steden in Amerika worden belicht met het oog op betaalbaarheid, evenals verschillende andere 'Best Of'-lijsten, zoals de beste plaatsen om te reizen in Amerika of ga naar school.

 • 03

  Beste voor zakelijk nieuws: Bloomberg Businessweek

  Bloomberg Businessweek

  Met dank aan Bloomberg

  Dit weekblad wordt geproduceerd door dezelfde professionele finance-jongens, en dames houden van hun onmisbare Bloomberg-terminal. Hoewel het bedrijf de laatste recessie heeft doorworsteld, werd de eerste editie al weken gedrukt voordat de aandelenmarkt in 1929 crashte. Sindsdien leveren ze essentiële bedrijfsnieuws aan professionals in de sector. Hoewel de onderwerpen binnen zijn gericht op een lezer met zeer gespecialiseerde kennis, is er iets voor toevallige lezers en loopbaanprofessionals. Als u op zoek bent om bij de laatste te horen, produceert Businessweek jaarlijks een respectabele lijst met de beste MBA-programma's, zodat u uw keuze kunt maken en deze ook kunt lezen. Naast nieuws over markten en technologie biedt het magazine ook geliefde opinie-columnisten die een nieuwe kijk bieden op verschillende onderwerpen, evenals een breed scala aan online podcasts waar abonnees van kunnen genieten.

 • 04

  Beste voor lijsten: Forbes

  Forbes

  Met dank aan Forbes

  Forbes heeft nog nooit een lijst ontmoet waar hij niet van houdt. Hun jaarlijkse Forbes Miljardairslijst is altijd een onderwerp van hete gesprekken en het product van jaren en jaren van hardcore onderzoeksjournalistiek, de 100 meest krachtige vrouwenlijst ter wereld viert de kracht van het feminisme, hun investeringsgidsen helpen talloze individuen hun geld te beheren, en het beetje bij beetje van andere lijsten zowel informeren als verrukken. Maar afgezien van deze mooie lijsten, is het tijdschrift ook een serieus tweewekelijks aanbod van artikelen over alles, van levensstijl tot leiderschap, markten tot menu's, innovatie tot shakes in de industrie. Recente artikelen zijn onder meer Bezos, niet geconsolideerd: exclusief interview met de Amazon-oprichter over wat hij van plan is te gaan beheersen Volgende en een reeks andere aanbiedingen die alleen een marktleider kan bieden.

 • 05

  Beste voor bedrijfstechnologie: bekabeld

  Bedrade

  Met dank aan Wired

  Dit maandelijkse magazine gaat over hoe technologie de wereld om ons heen verandert: ons persoonlijke leven, de maatschappij in het algemeen, het bedrijfsleven en zelfs onze politiek. Als u graag op de hoogte blijft van de nieuwste technische ontwikkelingen, zult u dol zijn op deze kleurrijke en altijd informatieve publicatie. Terwijl het zeker is om tech nerds te verrassen die gedijen zonder zonlicht en voortdurend in code worden gebaad, het heeft ook een populaire aantrekkingskracht voor de dagelijkse lezer die graag verbonden blijft. Recente hitartikelen zijn recensies van de beste hoofdtelefoons voor lange runs en sportschooltrainingen, evenals een terugblik op 25 jaar van een Wired geekcultuurkolom die toepasselijk werd genoemd: "The Angry Nerds Won, And Now We're All Sunk."

 • 06

  Beste voor startups: Inc.

  Inc.

  Met dank aan Inc.

  Dit magazine is de plek voor eigenaren van kleine bedrijven en startende mensen om te genieten van de geweldige wereld van ondernemerszaken. Het is opgericht door een MIT-ingenieur en is sindsdien een marktleider geworden in alles wat kleine bedrijven en startup-technologie betreft, waaronder het produceren van een jaarlijkse lijst van de snelstgroeiende privébedrijven in de Verenigde Staten. Het tijdschrift biedt diepgaande speciale verslagen over onderwerpen zoals de beste plaatsen om te werken en de meest productieve ondernemers van het land, evenals dagelijks nieuws over geld, technologie en management. Als u van de beste startups wilt leren, is dit de beste plek om te beginnen.

 • 07

  Beste voor beleggers: Fortune

  Fortuin

  Met dank aan Fortune

  Als u een jaarlijkse investeringslijst leest, moet dit de Fortune Investor's Guide zijn. Terwijl mensen soms verstrikt raken in de flitsende nieuwe aandelen of verzanden in de vertrouwde manier om veilige beleggingsmethoden te gebruiken, haalt Fortune de balans op van het verstrekken van de meest diepgaande en nuttige beleggingsinformatie terwijl deze wordt geleverd in een formaat dat toegankelijk is voor mensen die zijn geen financiële professionals. Fortune biedt ook doordachte artikelen over zakelijk nieuws en profielen van marktleiders die de bedrijfswereld om ons heen vormgeven. Ze onderzoeken lastige vragen, zoals of oudere werknemers echt zo technisch afkerig zijn als ze worden geacht te zijn, en de echte redenen waarom mensen hun baan opzeggen.

 • 08

  Best Economics Reporting: The Economist

  De econoom

  Met dank aan The Economist

  Noem het stodgy als je moet, maar The Economist is ongetwijfeld geen nonsens. Het weekblad is compact en zit boordevol korte en lange takes op het zakelijke nieuws van de week, maar ook op het bedrijfsleven, dat het nieuws van de week opneemt. In tegenstelling tot veel andere publicaties op deze lijst, biedt The Economist een echt wereldwijde kijk op de wereld - ze hebben hun hoofdkantoor buiten de Verenigde Staten en hebben kantoren in het hele wereldlandschap. Naast financiële onderwerpen en zakelijk nieuws, analyseert The Economist ook wetenschap en technologie via een wereldwijde lens. Als je een lang tijdschrift wilt lezen in het weekend of op je dagelijkse woon-werkverkeer, kan dit het enige zijn. Velen zullen ook genieten van de soms brutale toon die de Britse redacteuren in hun kijk op de wereld nemen.


 • Video Van De Auteur: MENSEN VERRASSEN MET ONS MAGAZINE!

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Hoe om te gaan met dronken klanten

  ✔ - Hoe u uw import- / exportbedrijf een naam geeft

  ✔ - De voors en tegens van het kopen van een restaurant


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!