Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Beste non-profitorganisaties die met openbare scholen werken


Wanneer u denkt aan openbaar onderwijs, denkt u misschien gewoon aan uw plaatselijke basisschool of middelbare school.

Het schoolsysteem is echter veel groter dan dat - er zijn meer dan 98.000 openbare scholen in de Verenigde Staten. Met die vele scholen is het gemakkelijk in te zien waarom er zoveel organisaties in het hele land zijn die openbare scholen en hun studenten willen ondersteunen.

Het openbare onderwijssysteem in de VS is complex en groepen die in deze sector werken, proberen het succes ervan te verzekeren. Ze pakken problemen aan, waaronder gemeenschappen met te weinig middelen, gaten in kansen voor kleurstudenten, prestatieniveaus verhogen en toegang tot materialen van wereldklasse voor iedereen. Omdat er zoveel van deze organisaties zijn, kan het echter moeilijk zijn om te bepalen wie de beste bedoelingen heeft en wie de grootste impact heeft.

Om het openbare schoolsysteem te helpen, wil je mogelijk groepen zonder winstoogmerk bij jou in de buurt of in het hele land vinden. Hieronder hebben we vier van de beste non-profitorganisaties voor het onderwijs die momenteel met openbare scholen werken, en een bonusorganisatie waar we het niet eensgezindhartig over hebben, gedeeld.

 • 01

  Jumpstart

  Schermafbeelding van webpagina op Jumpstart.

  Jumpstart (screenshot door JFritz)

  Jumpstart is een nationale organisatie om jonge kinderen voor te bereiden op succes in de kleuterklas. Ze streven ernaar om ervoor te zorgen dat elk kind in Amerika een gelijk speelveld heeft wanneer ze aan hun K-12-opleiding beginnen. Vier universiteitsstudenten richtten Jumpstart in 1993 op om kinderen te helpen uit gemeenschappen met een tekort aan middelen, en ze stelden een programma voor dat die kinderen de start zou geven die ze nodig hadden om te slagen in de kleuterklas.

  Jumpstart serveert momenteel 13 staten, waaronder het District of Columbia, en bereikt duizenden kinderen in meer dan 600 klaslokalen. Het programma maakt gebruik van studenten en vrijwilligers uit de gemeenschap om met kinderen in een laag inkomen te werken. Ze bieden een consistente en positieve omgeving om hen te helpen de nodige vaardigheden te ontwikkelen. Jumpstart bevordert kritieke vaardigheden in taal, geletterdheid en sociaal-emotionele ontwikkeling. Sessies hebben elke keer dezelfde routine: welkom, lezen, rondetijd, middentijd, 'Laten we erachter komen', delen en tot ziens.

  De organisatie wordt gefinancierd door donaties en beurzen. Inkomsten zijn afkomstig van individuen, stichtingen, bedrijven, overheidsprogramma's en bijdragen in natura. Verbazingwekkend genoeg gaat meer dan 80 procent van hun operationele budget naar het programma. Jumpstart besteedt ongeveer 10 procent van hun budget aan administratieve kosten en 7 procent gaat naar fondsenwerving.

  Wil je meedoen? Jumpstart biedt veel kansen voor ondersteuning door de gemeenschap. U kunt ook naar een programma in uw staat zoeken.

 • 02

  TNTP - The New Teacher Project

  TNTP (Screenshot door JFritz)

  TNTP werkt om onderwijsongelijkheid te beëindigen. Hun primaire doel is om boeiende klaslokalen, gerichte scholen en strategische schoolsystemen te creëren. Ze werden in 1997 opgericht als The New Teacher Project met als doel grote leraren naar meer studenten te brengen. Omdat ze barrières identificeerden, begonnen ze beleidsrapporten te publiceren en samen te werken met meer districten. Ze begonnen te kijken naar systemische kwesties zoals cultuur, leiderschap, retentie en compensatie. TNTP werkt nu samen met meer dan 200 openbare schoolsystemen in het hele land en heeft 37.000 leraren opgeleid.

  TNTP richt zich op drie gebieden: strenge academici, getalenteerde mensen en ondersteunende omgevingen. Ze verzamelen gegevens door klaslokalen en landmeters te observeren. TNTP gebruikt die gegevens om advies te geven, oplossingen te ontwerpen en districten te helpen bij het uitvoeren van ideeën. Ze hebben gewerkt met personeel, individuele scholen, charter-netwerken en openbare schooldistricten. Ze willen studenten helpen meer te bereiken met een curriculum dat hen rekt en docenten die hen duwen.

  "Toen we de klaslokalen in het hele land bezochten, ontdekten we dat leraren hard aan het werk waren om hun studenten te helpen, maar we zagen ook opdrachten van een lage kwaliteit die kinderen kregen, en instructies die hen geen kans geven om diep na te denken en het type werk dat ze moeten doen om te slagen, "vertelde CEO Dan Weisberg onlangs aan Fast Company.

  TNTP ontvangt meer dan de helft van zijn inkomsten uit client fees die scholen betalen om hun diensten in te huren. De rest bestaat uit federale subsidies en privéfilantropie, zoals bijdragen van de Gates Foundation. Ze bieden ook programma's voor onderwijscolleges, trainingsprogramma's voor opdrachtgevers en een zomerresidentieprogramma dat wordt toegekend aan leraren in gebieden met een hoge behoefte. Ze hebben een klein hoofdkantoor in New York en hebben personeel in het hele land in dienst.

  Je kunt meer lezen over wat TNTP doet en hoe je hun ideeën kunt ondersteunen door hun blog te bezoeken.

 • 03

  De Education Trust

  Education Trust (screenshot van JFritz)

  De Education Trust is een groep die werkt aan het dichten van kansenkloven voor studenten van kleur en studenten uit gezinnen met lage inkomens.

  Het richt zich op op aandelen gebaseerde, op data gebaseerde en studentgerichte projecten, waarbij wordt samengewerkt met docenten, advocaten en beleidsmakers. Ze identificeren prestatielonen op basis van gegevens en verminderen deze, en bevorderen beleid dat helpt bij het verhogen van de prestaties van studenten op alle niveaus, van de kleuterschool tot de tweede dag.

  De Education Trust streeft naar toegang tot sterke docenten en het gebruik van college- en loopbaanklare evaluaties. Als het gaat om het hoger onderwijs, richten ze zich op toegang, betaalbaarheid en voltooiing. Ed Trust promoot ook beleid en wetgeving die alle studenten ondersteunen. Ze zijn actief geweest in gesprekken over DACA (Uitgestelde actie voor jeugdaankomst), de Every Student Succeeds Act van 2015, de wet op het hoger onderwijs en meer.

  De Education Trust wordt gefinancierd door stichtingen, contractwerk en individuele donaties.

 • 04

  Vooruit leren

  Learning Forward (screenshot van JFritz)

  Doorleren weet dat professioneel leren voor opvoeders de sleutel is tot succes in de klas. Hun visie is beter onderwijs, sterker leiderschap en verbeterde systemen.

  Om deze visie te bereiken, traint Learning Forward opdrachtgevers, teams en personeel om een ​​cultuur van verbetering te creëren.

  Ze zijn ook grote voorstanders van sociaal en emotioneel leren bij studenten. Bovendien zorgen ze ervoor dat docenten en scholen doelen stellen en de voortgang bewaken.

  "Het verwachten van resultaten van professioneel leren is niet optioneel", zegt Stephanie Hirsh, uitvoerend directeur van Learning Forward.

  De organisatie biedt onderdak aan een meeslepende academie waar leden tweeënhalf jaar lang samenwerken met een coach en andere instructeurs. Deelnemers voelen zich bevoegd om problemen op te lossen in hun klaslokalen, scholen en districten.

  Learning Forward biedt gelaagde opties voor lidmaatschap, inclusief individuele en districtsopties. Ook ontvangen ze financiering van stichtingen en bedrijfssponsors.

 • 05

  Khan Academy

  Kahn Academy

  Khan Academy heeft een eenvoudige missie: "zorg voor gratis onderwijs van wereldklasse voor iedereen, overal."

  Hoewel Khan technisch gezien geen openbare schoolondersteunende organisatie is, bieden ze wel gratis cursussen aan voor vrijwel elk onderwerp, van wiskunde tot kunstgeschiedenis.

  De online academie werkt samen met de NASA, het Museum of Modern Art, MIT en anderen om up-to-date informatie te verstrekken aan studenten. Het Khan Academy-programma is begonnen als een thuisbegeleidingsprogramma en dient nu wereldwijd miljoenen.

  Khan's cursussen ondersteunen zowel vroege leerlingen als volwassenen in wiskunde, wetenschappen, techniek, informatica, kunst, menswetenschappen, economie en financiën. Ze bieden ook ondersteuning voor testvoorbereidingen, universiteitsopnames, carrières en persoonlijke financiën.

  Bovendien blijft Khan groeien. Sal Khan, de oprichter, kondigde onlangs nieuwe video's aan over de Amerikaanse regering en het maatschappelijk leven. "We zijn verheugd om studenten te inspireren om de volgende generatie van geïnformeerde en betrokken burgers te worden," zei hij.

  Ouders en leraren kunnen zien hoe een kind in een bepaald onderwerp slaagt. Het unieke dashboard bewaakt de voortgang en biedt manieren om te verbeteren. Khan Academy deelt ook onderzoeken die laten zien dat hun studenten uitblinken in gestandaardiseerde tests en examens zoals de SAT. Studenten kunnen een cursus beginnen met alleen een webbrowser. Cursussen zijn eigen tempo en er is geen abonnement of vergoeding.

  Khan Academy wordt gefinancierd door donoren, waaronder individuen, stichtingen en bedrijven. Ze worden ondersteund door vrijwilligers die inhoud beoordelen en cursusmaterialen helpen vertalen.

 • Het kiezen van een openbare school die non-profitorganisaties ondersteunt voor donaties

  Organisaties zoals Jumpstart, TNTP, The Education Trust en Learning Forward werken elke dag om studenten van alle leeftijden te ondersteunen. Ze hebben te maken met lastige problemen, maar ze creëren uitstekende en innovatieve oplossingen voor scholen in het hele land. Bezoek hun websites om meer te leren over hun strategieën en over hoe u kunt meedoen. Houd er ook rekening mee dat veel non-profitorganisaties veel werk verrichten voor openbare scholen, zowel nationaal als lokaal. Kijk in uw omgeving of u hoopt op een lokale impact.

  Video Van De Auteur: Openbare watertappunten in heel Brabant

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Building Insulation: The Basics

  ✔ - 12 Wedding Day Emergency Kit Essentials

  ✔ - Beste non-profitorganisaties die het milieu beschermen in 2018


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!