Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Beste Gaming Giveaways: win meer games dan je kunt spelen


Videospellen zijn zo leuk om te spelen, maar voor $ 60 of meer voor een nieuwe titel, kan het duur zijn om jezelf in nieuwe games te houden. Het weggeven van gaming kan dit probleem oplossen, maar houdt je op meer leuke spellen dan dat je in ruil voor slechts een kleine inspanning kunt spelen. Hier zijn enkele van de beste game-weggeefmethoden voor 2018 en hoe je hiervan kunt profiteren.

Game Giveaways op Reddit

Als je op zoek bent naar een grote lijst met game-weggeefacties die op elk gewenst moment worden uitgevoerd, kun je bij Reddit terecht. Ga naar //reddit.com/r/FreeGameFindings/ om actuele weggeefacties voor games en DLC te vinden voor elk platform, inclusief gameconsoles, Steam, pc-downloads en meer.

FreeGameFindings geeft geen weggevertjes tenzij er veel prijzen worden toegekend; de meeste geven 1000 sleutels of meer weg, dus je kansen om het spel te krijgen zijn redelijk goed. Er zijn enkele beperkingen voor de soorten games die kunnen worden opgenomen: geen mobiele games, geen games die normaal gesproken gratis kunnen worden gespeeld en geen giveaways waarvoor een Greenlight-stem of iets dergelijks is vereist.

Zodra het spel-weggevertje is geëindigd of alle prijzen zijn toegekend, wordt de aanbieding grijs weergegeven, zodat je je tijd niet verspilt aan het proberen om voor niets binnen te komen.

Gratis spelweekenden op Steam

De online spelbibliotheek van Valve, Steam, biedt regelmatig een weekend gratis toegang tot een populaire game voor een weekend. Ze combineren het gratis weekend met een uitverkoop voor dat spel en verleiden je om het te kopen als je het leuk vindt. Hoewel de toegang tot de spellen na afloop van het weekend zou moeten verlopen, kunt u deze in veel gevallen behouden als u de game aan uw Steam-bibliotheek toevoegt.

Volg Humble Bundle for Free Game Giveaways

Niet alleen biedt Humble Bundle game-bundels voor een opmerkelijk lage prijs, maar ze danken regelmatig hun trouwe fans met gratis weggeefacties. Deze zijn meestal tijdgebonden, zodat iedereen die de game aanvraagt ​​binnen de invoerperiode een exemplaar ontvangt. Volg Humble Bundle op Facebook of Twitter of meld je aan voor hun e-mailnieuwsbrief om op de hoogte te worden gesteld wanneer hun volgende weggeefactie begint.

Gratis game-weggeefacties op IndieGala

Als je het leuk vindt om kleine uitgevers te ondersteunen en buiten de gebaande paden te proberen, bekijk dan de gratis weggeefacties bij IndieGala. IndieGala biedt zelf giveaways en ze laten hun communityleden ook gratis spellen weggeven. Dit zijn meestal spellen van onafhankelijke uitgevers.

Om deel te nemen, moet u uw IndieGala-account verbinden met uw Steam-account. Mensen van over de hele wereld kunnen meedoen om te winnen. Als je wint, vind je de game in je IndieGala-profiel.

Ubisoft geeft gratis games op Uplay weg

Game-uitgever Ubisoft heeft zijn eigen digitale game-distributieplatform, genaamd Uplay. Als je het gebruikt, word je getrakteerd op af en toe weggeefacties voor spelsleutels die op het Uplay-platform kunnen worden gebruikt. Pas op voor Uplay-weggeefacties, vooral tijdens de feestdagen.

Alienware's Free Game Giveaways

Gaming-laptopbedrijf Alienware biedt gratis game-weggeefacties aan hun community. Ze geven regelmatig spellen weg, en hoe meer je deelneemt aan de community, hoe groter de kans dat je wint.

Om de gratis spellen te ontvangen, moet je punten spenderen die je kunt krijgen door dagelijkse "speurtochten" uit te voeren, inhoud te delen op sociale media, te stemmen op door leden gemaakte inhoud en meer. Je kunt dan de punten die je hebt verdiend voor gratis gametoetsen verzilveren tot ze leeg zijn. Meestal gaan er op elk willekeurig moment veel verschillende weggeefacties mee, dus je zult waarschijnlijk een spel vinden dat je graag zou willen spelen.

Win gratis spellen van SteamGifts

SteamGifts.com is een website die is gewijd aan het verhandelen van gratis Steam-sleutels. Gebruikers kopen Steam-keys als cadeau en bieden ze vervolgens aan in een willekeurige tekening. Ze ontvangen punten voor het weggeven van de spellen, die ze vervolgens kunnen inruilen voor kansen om andere spellen te winnen. Hoeveel punten ze krijgen, hangt af van hoe waardevol het spel is.

Er zijn enkele beperkingen aan de games die je kunt aanbieden om weg te geven en de games die je kunt winnen. Je hebt een Steam-account nodig en je moet de games die je ontvangt echt activeren. Je kunt niet deelnemen om weggeefacties te winnen voor games die zich al in je bibliotheek bevinden. Er zijn een aantal weggeefacties voor games met een lagere waarde die je kunt invoeren voordat je zelf giveaways aanbiedt.

Ontvang gratis spellen met je Amazon Prime-account

Als u een Amazon Prime-lid bent, kunt u al in aanmerking komen voor gratis games. Amazon Prime-leden komen automatisch in aanmerking voor Twitch TV, die elke maand gratis games aanbiedt. Twitch tv-abonnees kunnen gratis in-game buit en andere exclusives krijgen. Het enige dat u hoeft te doen om deel te nemen, is door uw Amazon Prime-account aan te sluiten op Twitch TV.

Conclusie

Met zoveel gratis spellen die elke maand worden weggegeven, is er geen excuus meer voor verveling. Gebruik deze gids voor de beste gaming-weggeefacties en je bent op weg om meer games te spelen dan je redelijkerwijs kunt spelen.


Video Van De Auteur: Best WIN Game with Grenade SOLO VS SQUAD | PUBG MOBILE

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Wat betekent "potentiële winnaar"? Is het tijd om te vieren?

✔ - Princess Cruises - Alaska 50th Anniversary Sweepstakes

✔ - Sony Pictures - Minos Escape Room Sweepstakes (Verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!