Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De beste Graduate Degrees voor professionals zonder winstoogmerk

Passie voor een oorzaak kan niet genoeg zijn


Waarom zijn professionele graden populairder geworden in non-profitorganisaties?

Veel mensen denken alleen aan non-profitorganisaties als dienstverleners. Maar de non-profitsector is ook een gezonde arbeidsmarkt. Ongeveer 10 procent van de Amerikaanse beroepsbevolking woont namelijk in de 1,5 miljoen non-profitorganisaties verspreid over het land.

Onlangs overtrof de groei van het personeelsbestand in de non-profitsector die van de particuliere sector. Bijvoorbeeld, van 2000 tot 2013 (een periode die de Grote Recessie omvatte) groeide het aantal non-profitorganisaties met 22,6 procent en versloeg daarmee de vijf procent voor de overheid en minder dan één procent voor het bedrijfsleven.

Samen met de banengroei zijn de criteria voor de landing van deze banen zonder winstoogmerk veranderd. In vroegere jaren was een bachelordiploma voldoende. Maar nu, voor de beste banen of carrièrevoortgang, kan een graduaatsgraad vereist zijn of de voorkeur hebben.

Misschien werk je al in non-profitorganisaties maar wil je een carrière-impuls. Of je wilt doorbreken in de non-profitorganisatie. Een masterdiploma kan je daar helpen.

Alleen een passie voor goed doen leidt misschien niet tot succes. Dat is de reden waarom veel non-profit organisaties nu lijken op hun for-profit tegenhangers. De huidige non-profitorganisatie moet bedrijfsstrategieën leren die ook aansluiten bij de behoeften van de publieke sector.

Het goede nieuws is dat hogescholen en universiteiten in het hele land de hint hebben gekregen. Tegenwoordig bieden veel hogescholen en universiteiten afgestudeerde programma's voor non-profitorganisaties en openbare banen.

Moet je terug naar school gaan?

Public service graduate-programma's zijn overvloediger en zichtbaar geworden. Er zijn dus voldoende kansen om op te vallen als een kandidaat-baan zonder winstoogmerk. Maar het geeft ook aan dat er een competitieve banenmarkt bestaat.

Publieke dienst banen vereisen geen geavanceerde graden. Maar als je serieus bent over je carrièredoelen op dit gebied, overweeg dan een masteropleiding. Naarmate deze opleidingen populairder worden, kan het inschrijven je een voorsprong geven op het spel.

Wat zijn jouw keuzes?

Is er een programma voor jou? Inderdaad! De verscheidenheid aan non-profitgerichte opleidingen kan je verbazen. Hier zijn enkele beschrijvingen:

 • MBA: Master of Business Administration. Deze programma's worden geleverd met een verscheidenheid aan 'twist' in de publieke sector, zoals de concentratie van sociale ondernemingen in Northwestern op de Kellogg School of Business. De enquête van Net Impact, Business as UNusual, schetste de belangstelling en beschikbaarheid van sociaal gerichte business school-programma's.
 • MPA: Master of Public Administration.Dezeprogramma'sstudenten leren hoe ze zakelijke vaardigheden kunnen toepassen op de publieke sector. De MPA werkt goed voor een Grants Manager, Director of Development of Manager of Philanthropic Programs.

 • MPP: Master of Public Policy. Een MPP leidt vaak tot een carrière bij lokale of deelstaatregeringen of agentschappen. Het werkt net zo goed voor non-profitorganisaties of denktanks. Posities omvatten Policy Analyst, Director of Research of Government Relations Manager.
 • MUP: Master of Urban Planning. Deze graad richt zich op de revitalisering van steden. Of het helpen van verarmde gebieden en het oplossen van milieuproblemen. MUP-afgestudeerden werken met internationale organisaties, zoals de VN, USAID en de Wereldbank. Lokale en nationale huisvestingskantoren en non-profitorganisaties die daklozen helpen, blijken ook in deze mate goede aanpassingen te zijn.

 • MSW: Je hebt een Master of Social Work nodig diploma voor een leidinggevende functie op dit gebied. Academische programma's bevatten vaak een jaar van klassikale studie en een jaar veldwerk. Afgestudeerden vinden banen op het gebied van adoptieondersteuning, kinderbescherming, werk, hospice-zorg, geestelijke gezondheidszorg en schoolmaatschappelijk werk.

Kan je je het veroorloven?

De beste non-profitgerelateerde graduate-programma's, zoals die bij Columbia, Johns Hopkins en Harvard, kunnen duur zijn.

Die kosten, in combinatie met lage salarissen in de publieke sector, maken de beslissing om terug te gaan naar school uitdagender. Maar voordat u naar de dichtstbijzijnde recruiter voor investeringsbanken rent, moet u het volgende onthouden:

 • Een graduaat diploma verhoogt uw waarde voor een organisatie. Topbestuurders zonder winstbejag kunnen meer dan $ 100.000 per jaar verdienen.
 • Als u een nieuwkomer bent in de publieke sector, kan een gevorderd diploma u helpen om eerdere posities op instapniveau te overschrijden.
 • Er is financiële hulp. Onderzoek financiële hulp, beurzen, beurzen en werkstudieprogramma's. Probeer de website van NASPAA of algemene financieringssites zoals FAFSA, GradLoans.com of FinAid.
 • De scholen waarvoor u zich aanmeldt, bieden mogelijk werkstudieprogramma's, afgestudeerde assistentschappen of beurzen aan. Vaak moet je vroeg solliciteren op deze programma's, dus zorg ervoor dat je je deadlines nakijkt.

 • Zorg ervoor dat je programma is geaccrediteerd. Controle op accreditatie van de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) en de nationale vereniging van scholen voor public affairs en administratie (NASPAA)
 • Woon eindexposities op voor beurzen. Idealist.org onderhoudt een kalender van non-profit gerichte middelbare school beurzen.
 • Volg je instinct. De beslissing om terug naar school te gaan is niet gemakkelijk, vooral als je studeert voor een niet-traditionele graad, zoals een MPA of MPP.

Kan niet stoppen met werken om een ​​opleiding te volgen? Overweeg online programma's

Voor mensen die al in de non-profitorganisatie werken, is het misschien niet mogelijk om een ​​traditioneel graduate-programma bij te wonen. Zou een online graduate-programma het antwoord kunnen zijn?
Het antwoord is ja. Hogescholen en universiteiten weten dat werkende mensen enkele van hun beste studenten zijn. Ze lijken erop gebrand om het gemakkelijk te maken om een ​​graad te behalen in gebieden zonder winstoogmerk. Houd er gewoon rekening mee dat kwaliteit ertoe doet. Kies dus een online programma net zo zorgvuldig als een conventioneel programma.

De website van Best Schools geeft een overzicht van de top online afgestudeerde programma's in Non-profitorganisatie. GradSchools.com bevat online programma's voor NonProfit Administration & Management Degrees.

Tegenwoordig bieden bijna alle afstudeerprogramma's online toegang tot een bepaalde mate. Sommige van deze programma's zijn hybride programma's die de meeste cursussen online mogelijk maken, met zo nu en dan een bezoek aan de campus voor intensiever werk.

Om een ​​online programma te vinden, begin je met de reguliere programma's die je leuk vindt of die bij jou in de buurt zijn en kijk of ze online-equivalenten hebben. Vermijd diplomafabrieken die veel adverteren en neem contact op met collega's in uw vakgebied om suggesties te krijgen.

Meer mensen dan ooit willen de wereld een betere plek maken. Dus als je daar een deel van gaat zijn, vooral voor de lange termijn, kan het zinvol zijn om meteen naar een diploma te gaan en niet achterom te kijken.


Video Van De Auteur: Academic research is publicly funded -- why isn't it publicly available? | Erica Stone

Gerelateerde Artikelen:

✔ - BIM-risico's (Building Information Modelling)

✔ - Bij het kopen van inventaris is eigenlijk een hamsterende stoornis

✔ - Hoe een gezond restaurant te openen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!