Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Beste Instant Approval Credit Cards voor elke credit score

Hoe u het tegoed krijgt dat u nodig hebt, ongeacht uw persoonlijke kredietwaardigheid


Gelukkig zijn de dagen voorbij dat een goede kredietgeschiedenis de enige manier was om goedkeuring te krijgen voor een nieuwe creditcardrekening. Hoewel een goed kredietrapport een groot pluspunt is voor elk individu, kunt u tegenwoordig nog steeds goedkeuring krijgen, zelfs als u lage kredietscores hebt of als u nog geen kredietgeschiedenis heeft vastgesteld.

Dit is een mijlpaal die waarschijnlijk veel mensen verlichting heeft gebracht, en deze stap door creditcarduitgevers discrimineert niemand. U kunt nu bijna onmiddellijk goedkeuring krijgen voor bepaalde creditcards, die binnen 24 uur worden goedgekeurd in de meeste gevallen nadat u uw aanvraag heeft ingediend.

Uw creditcard beveiligen

Het aanvraagproces voor een instant-goedkeuringskaart is korter omdat de kaartuitgever uw kredietgeschiedenis of zelfs uw werkstatus niet kruiselings onderzoekt. Aangezien uw kredietgeschiedenis niet wordt meegenomen bij het goedkeuren van de kaart, moet u bij sommige van de creditcards met onmiddellijke goedkeuring eerst een bepaald bedrag contant storten voordat u de kaart gebruikt. Anderen kunnen echter alleen eisen dat u een betaalrekening heeft.

Wanneer het geld in uw account opraakt, kunt u de kaart niet gebruiken tenzij u het account vernieuwt. Bekend als voorafbetaalde of beveiligde creditcards, dit zijn een van de beste manieren om uw tegoed op te bouwen.

Wanneer u uw vooruitbetaalde of beveiligde creditcard op verantwoorde wijze gebruikt, zullen de meeste emittenten uw activiteiten melden aan de drie grote kredietbureaus, zodat u kredietgeschiedenis opbouwt. Uiteindelijk zullen sommige kaartuitgevers u upgraden naar een gewone creditcard die geen contante storting vereist, net als andere individuen.

Er zijn creditcardmaatschappijen die directe kredietkaarten verstrekken aan personen met alle soorten kredietbeoordelingen - geen krediet, slecht krediet, rechtvaardig krediet en gemiddeld krediet. De kaarten worden bijna onmiddellijk na de aanvraag uitgegeven.

Hieronder volgen enkele van de beste creditcards met onmiddellijke goedkeuring voor elke kredietscore die u vrijwel direct kunt krijgen.

Surge MasterCard Credit Card

Dit is een van de beste creditcards met onmiddellijke goedkeuring die beschikbaar zijn voor particulieren zonder rekening te houden met hun credit rating of kredietgeschiedenis. Het aanvraagproces is vrij eenvoudig en de wachttijd voor goedkeuring is bijna onmiddellijk. Het komt met een initiële kredietlimiet van $ 500 voor eerste aanvragers en afhankelijk van hoe verantwoordelijk u de kaart gebruikt en betaalt, duurt het niet lang voordat de limiet wordt verhoogd.

Het goede ding voor die mensen die zich verbinden tot het verrichten van tijdige betalingen, de betalingsactiviteit wordt maandelijks aan de drie kredietbureaus gerapporteerd. Dit creëert een onmiddellijke mogelijkheid voor u om uw kredietrapport te verbeteren van slecht tot redelijk of redelijk tot goed, afhankelijk van waar uw score vandaag is. U hebt ook toegang tot uw account online om de controle te behouden over alle transacties die u uitvoert. Bovendien kan Surge MasterCard worden gebruikt op alle locaties waar MasterCard zich bevindt.

Fingerhut Credit Account

Als uw kredietscore slecht of redelijk is, staat Fingerhut klaar om u een onmiddellijke creditcard te verstrekken die u onmiddellijk kunt gebruiken. Deze creditcard heeft een jaarlijks tarief van 29,99 procent, maar wordt pas 24 dagen na het einde van elke factureringsmaand toegepast, dus als u elke maand uw kaart volledig betaalt, betaalt u geen rente. Met deze kaart kunt u uw koopkracht vergroten door alle tijdige maandelijkse betalingen aan de drie kredietbeoordelingsbureaus te melden. Om het nog gemakkelijker voor u te maken, zijn er geen kosten voor de aanmeldingskosten.

Aangezien er geen goede kredietgeschiedenis nodig is en de aanmeldingskosten niet van toepassing zijn, kan iedereen zich kwalificeren en deze creditcard voor eigen gebruik ontvangen.

24K Prepaid Visa RushCard

Dit is een prepaid-creditcard waarmee u eerst contant geld in uw account moet storten voordat u het gebruikt om de betaling voor een transactie uit te voeren. Er is geen kredietcontrole en het enige dat van u vereist is ID-verificatie, en dan bent u klaar om te gaan. Om hieraan toe te voegen, is er geen minimum saldo vereist om de kaart uit te geven of van kracht te blijven. In het geval dat uw saldo bijna leeg is, is er een alert aan het werk om u eraan te herinneren dat u uw saldo moet aanvullen om verder te kunnen genieten van de diensten. Hetzelfde geldt als de aanbetaling die u doet succesvol is.

Het Visa Zero-aansprakelijkheidsbeleid zorgt ervoor dat uw kaart volledig wordt beschermd als deze wordt verloren of gestolen. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het herstellen van uw saldo voor een verloren of gestolen kaart. Wat betreft de betaling van rekeningen, kunt u uw huur of andere rekeningen online betalen, wat erg handig is. Er zijn echter maandelijkse kosten die elk lid betaalt voor het gebruik van de kaart.

Roze NetSpend Visa Prepaid Card

Deze kaart wordt goedgekeurd zonder dat je je credit score helemaal nodig hebt. Het enige dat u hoeft te doen is geld op uw rekening storten en rekeningen betalen. De prepaid-versie is het meest geschikt voor mensen met slecht krediet, beschadigd krediet of zonder kredietgeschiedenis. Het is een prepaidkaart in plaats van een creditcard, maar deze wordt overal geaccepteerd waar u een gewone Visa-creditcard zou gebruiken.

U kunt de kaart instellen om directe stortingsbedragen te accepteren, zoals uw salaris, waardoor u sneller toegang heeft tot uw geld dan bij een papieren cheque. U kunt uw belastingteruggave zelfs laten storten op uw NetSpend-account, zodat u deze onmiddellijk kunt gebruiken.

Omdat Pink Netspend geen creditcard is, hoeft u zich geen zorgen te maken over betalingen, te late betalingen of creditcardschulden. Je kunt ook cashback-beloningen verdienen door je aan te melden voor de terugverdientijd. Daarnaast zijn er realtime berichtmeldingen om u te helpen uw transacties te volgen. Ten slotte kunt u vanuit huis gemakkelijk uw account beheren door de mobiele applicatie op uw mobiele telefoon te downloaden en te installeren.

Green Dot Primor Beveiligde Visa Gold-kaart

De Green Dot Primor Secured Visa Gold Card van Green Dot is een soort beveiligde creditcard die geschikt is voor mensen met een beperkt krediet of helemaal geen krediet, zonder minimumkrediet vereist. Er hoeft geen vergoeding te worden betaald of uw aanvraag moet worden verwerkt. Zodra u een aanvraag indient, wordt deze onmiddellijk goedgekeurd en kunt u binnen een mum van tijd geld in uw account storten en aankopen doen. U kunt een kredietlimiet instellen van $ 200 tot $ 5000.

Met deze kaart hebt u geen creditcardschuld die automatisch uw credit score verhoogt. Als u geld op uw spaarrekening blijft zetten en uw kaart gebruikt, ontvangt u uiteindelijk een echte creditcard met een kredietlimiet. Dit betekent dat u aankopen kunt doen met behulp van de creditcard, afhankelijk van uw kredietlimiet en ervoor kunt betalen aan het einde van elke maand zonder contanten in bewaring te hoeven houden.

Er is geen kredietgeschiedenis nodig om uw aanvraag goed te keuren. Het enige dat u nodig heeft, is uw persoonlijke informatie en u laat alles over aan de kaartuitgever om het resterende deel af te maken. Als u deze kaart op verantwoorde wijze gebruikt, kunt u uw beschadigde krediet herstellen, omdat alle betalingen die u doet aan de kredietbureaus worden gerapporteerd.

First Progress Platinum Prestige MasterCard beveiligde creditcard

Er is geen kredietgeschiedenis of zelfs minimale credit score vereist om uw kaartverzoek goed te keuren. Iedereen die het wil hebben, kan het zonder problemen hebben. De applicatie is in principe online en dus is het tijdbesparend. De applicatie neemt een zeer korte tijd in beslag en kan leiden tot onmiddellijke goedkeuring. U kunt snel een kredietlimiet verkrijgen na het betalen van een volledig terugbetaalbare aanbetaling van tussen $ 200 en $ 2.000 die moet worden betaald op het moment van de aanvraag. Het goede ding is dat dit geld wordt terugbetaald zodra je je saldo hebt gewist.

U hebt ook onbeperkte toegang tot uw account via de online portal. Men kan ook First Progress prestige beveiligde MasterCard gebruiken om te betalen voor hotelaccommodaties, autoverhuur en overal waar creditcards worden geaccepteerd. De jaarlijkse vergoeding voor het gebruik van deze kaart is $ 44. Dat is de enige uitgave die elk lid elk jaar moet maken.

OpenSky beveiligde Visa Credit Card

Maak je geen zorgen of maak je geen zorgen over hoe je credit score nu is, want met OpenSky beveiligde visum creditcard, er is geen kruisverhoor van je kredietgeschiedenis voordat je creditcard aanvraag is goedgekeurd. Deze kaartuitgever gelooft dat elke persoon een creditcard verdient en niemand mag worden uitgesloten van het krijgen van een creditcard, ongeacht zijn kredietgeschiedenis of kredietwaardigheid. Meteen nadat uw aanvraag is geaccepteerd, kunt u een borg storten waarvan het laagste bedrag $ 200 is.

Het bedrag dat u stort, wordt uw kredietlimiet en na betaling wordt uw storting onmiddellijk teruggestort op uw rekening.

Omdat OpenSky alle betalingen aan de drie kredietbeoordelingsbureaus rapporteert, kan tijdige betaling een groot pluspunt voor u zijn en mettertijd zal uw credit score snel veranderen en beter worden. Bovendien kun je echte tips krijgen over hoe je snel je score kunt verbeteren door de tips op hun website te lezen. De jaarlijkse kosten voor het gebruik van deze creditcard zijn $ 35 en de normale APR is ongeveer 18,14 procent, hoewel dit variabel is.

Horizon gouden creditcard

Dit is weer een ongelooflijke creditcard die direct wordt goedgekeurd nadat u uw aanvraag indient. U kunt uw aanvraag gewoon online indienen en zodra de aanvraag is ontvangen, hoeft u maar een paar uur te wachten en uw kaart te bemachtigen. Als u een slecht krediet of een billijk krediet hebt, hoeft u zich geen zorgen te maken. U hebt geen reden om te aarzelen om uw aanvraag in te dienen. Uw slechte krediet is geen probleem. Het wordt zelfs niet overwogen. Het komt met een 0 procent APR en de initiële kredietlimiet is $ 500. Naast alle soorten kredietgoedkeuring wordt uw dienstverband ook niet gecontroleerd.

Dit betekent dat iedereen die deze directe creditcard wil ontvangen, deze op elk moment kan hebben.

Een ander goed punt dat men moet opmerken met Horizon Gold Credit Card is dat de kredietlimiet niet beveiligd is. Daarnaast worden al uw betalingen gerapporteerd aan de kredietbeoordelingsbureaus en dit kan een enorm positief effect hebben, vooral als uw betalingen op tijd worden gedaan. De jaarlijkse vergoeding die elke persoon moet betalen voor deze kaart is $ 24,95 en als u voordelen hebt voor het abonnement, worden deze maandelijks automatisch gedebiteerd.

Unity Visa Secured Credit Card

Als u het slachtoffer bent geworden van slecht krediet en u op zoek bent naar een creditcardmaatschappij die uw slechte krediet niet beschouwt als een risico voor hun bedrijf, dan is Unity Visa Secured Credit Card een van de beste op de markt. Om te beginnen worden er geen aanmeldingskosten in rekening gebracht voor nieuwe aanvragers die deze creditcard willen hebben. Ten tweede hebben alle kaarthouders 24/7 toegang tot hun account en kunnen ze hun bestedingspatroon in realtime volgen.

Op het moment dat u uw aanvraag indient, moet u een volledig terugbetaalbare FDIC-verzekerde borg van ten minste $ 250 hebben. Dit zal ook fungeren als uw creditcardlimiet. Na het verrichten van de eerste betaling, wordt uw aanbetaling volledig teruggestort op uw rekening. Aan de andere kant worden alle betalingen die u doet, gerapporteerd aan de kredietbureaus. Dit kan een goede aanpak zijn als u uitkijkt naar het verbeteren van uw credit score. De kaart heeft een vaste vaste wisselkoers van 17,99 procent en de jaarlijkse kosten zijn $ 39.


Video Van De Auteur: TOP 10 TIPS - BEAT the CAR DEALER FINANCE OFFICE -Best "How to" Auto F&I and Vehicle Loan Advice

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De voor- en nadelen van banken versus kredietverenigingen

✔ - Hoe u een geldbudget maakt om uw winstgevendheid te verbeteren

✔ - Commerciële autodekking die je kunt krijgen voor weinig geld


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!