Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De beste motiverende citeerboeken van 2019

Houd je hoofd omhoog met deze inspirerende opmerkingen


We doen er alles aan om de beste producten te onderzoeken, testen en aanbevelen. We kunnen commissies ontvangen van aankopen gedaan na het bezoeken van links binnen onze inhoud. Meer informatie over onze review proces.

We hebben allemaal dagen gehad dat de horizon verder weg leek dan een dag eerder, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat mensen in de loop van de jaren veel schitterende dingen te zeggen hebben over tegenslagen. Sommige citaten zijn motiverend, andere zijn grappig, maar ze kunnen allemaal hetzelfde doel dienen: ze inspireren je om in te graven en het opnieuw te proberen. Ze herinneren je eraan dat je niet de enige bent die dit soort dingen heeft meegemaakt.

Deze collecties van beroemde en niet zo beroemde uitspraken zouden je binnen no-time weer op en neer moeten hebben, ongeacht welke zakelijke, professionele of persoonlijke horde je zojuist hebt gezien aan de horizon.

 • Beste algemeen: Fired Up! TM verkopen: geweldige offertes om te inspireren, te enthousiasmeren, te slagen

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Deze krijgt de knipoog als de beste van het beste vanwege de goede recensies en de vijf-uit-vijf sterrenranglijst. "Ontslagen" is hier de sleutelzin. Deze woorden zijn allemaal brandgevaarlijke motivators. Ze zijn vooral gericht op ondernemers en verkopers in het algemeen.

  Anderen worden echter niet buitengesloten. Als je soms gewoon een duwtje nodig hebt om je dag te beginnen, Opgestookt heeft ook iets voor jou. Er zijn slechts 324 quotes hier, maar een van de redenen voor de populariteit van het boek is dat ze werden gekozen via crowdsourcing. Met andere woorden, mensen vertelden Bard wat ze leuk vonden en wat voor hen werkte. Bard publiceert al meer dan 21 jaar bedrijfsboeken, waaronder veel bestsellers.

 • Best Historical Quotes: The Founding Fathers: Quotes, Quips and Speeches

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Voor wie is het beter om een ​​beetje inspiratie op te doen dan de jongens die hebben bijgedragen aan de opbouw van een machtige natie? Gordon Leidner heeft deze verzameling van meer dan 200 pittige en diepzinnige uitingen verzameld van onder andere Patrick Henry en George Washington. Elk wordt geleverd met een kleine voetnoot om het te vinden en te onderbouwen.

  Leidner heeft andere boeken geschreven, met name over Abraham Lincoln, maar World Magazine heeft dat gezegd De grondleggers "Pakt een dreun". Lezers geven het vijf van de vijf sterren. Als een toegevoegde bonus, het is knap. Het ziet er geweldig uit op je salontafel.

 • Meeste keuzevak: 365 dagen tot meer geluk, succes en motivatie

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Dr. Joe Tichio lanceerde in 2008 een website, Greatest-Insporational-Quotes.com, met verhalen, nieuwsbrieven en - natuurlijk - citaten. Dit boek is een verzameling van zijn favorieten door de jaren heen. Sommigen van hen zijn historisch, maar het zijn niet alle Amerikaanse stemmen. Tichio heeft zijn citaten verzameld van over de hele wereld.

  Grootste inspirerende citaten levert een citaat per dag om je ochtend goed te beginnen, en Tichio belooft dat iedereen jou zal dwingen om nu en in de toekomst actie te ondernemen om je innerlijke kracht te vinden en je dromen te verwezenlijken.

 • Beste citaten van wereldleiders: woorden van de leiders die de wereld hebben gevormd

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Leidner en De grondleggers kan de hoek hebben bij onze oorspronkelijke Amerikaanse staatslieden, en auteur Peggy Anderson neemt er een paar in Geweldige citaten van geweldige leiders ook. Maar dit is een iets uitgebreider collectie met wijze, inspirerende citaten van 32 leiders uit recentere pagina's van onze geschiedenis en van over de hele wereld, waaronder Winston Churchill en Eleanor Roosevelt.

  Een bijgewerkte versie van Geweldige citaten van wereldleiders uitgebracht in 2017 en bevat 150 pagina's met nieuwe offertes en inhoud. Er wordt gezegd dat als je van citaten houdt, deze "je sokken uitdoen".

 • Best With Pictures: Motivational Quotes... Om u te helpen de afstand te doen

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Waarom stoppen bij offertes als je ook dramatische en bloedminnende foto's kunt maken? De bestsellerauteur Dan Brown heeft deze citaten verzameld met een geest in de richting van moeilijke tijden en schijnbaar onmogelijke omstandigheden. De focus ligt hier op het overwinnen van tegenspoed.

  Dit boek is een uitloper van Green's 2008-release Eindig sterk. Het bevat 103 citaten en 52 foto's.

 • Beste quotes voor vrouwen: woorden van vrouwen die de wereld hebben gevormd

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Ja, dit is van dezelfde Peggy Anderson die die geweldige citaten van wereldleiders verzamelde. Ze is gefocust op het vrouwelijke perspectief in de nieuwe editie van Geweldige citaten van geweldige vrouwen, uitgebracht in 2017.

  Meer dan 250 pagina's zijn gevuld met opzwepende en soms troostende woorden van onder meer Rosa Parks en Amelia Earhart, twee zeer gemotiveerde dames. Deze heeft vijf van de vijf sterren van lezers verdiend en bevat ook wat fotografie.

 • Beste citaten van één persoon: geweldige citaten over leiderschap en leven

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Dr. Covey was vóór zijn dood in 2012 een internationaal gerenommeerde leraar, familiedeskundige en leiderschap. Hij is misschien net zo beroemd om zijn beknopte, krachtige oneliners door de jaren heen. Dit boek is een verzameling van de beste die hij in zijn boeken heeft opgenomen, waaronder: "Het belangrijkste is om het belangrijkste ding centraal te houden."

  Dit zijn de woorden die Covey persoonlijk het meest inspirerend vond, allemaal verzameld op één plek. Het bevat ook enkele heerlijke en inspirerende foto's.

 • Meeste citaten: The Big Book of Quotes

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  "Groot" is misschien een understatement. Dit boek bevat meer dan 3500 citaten die de auteur als de beste ter wereld beschouwt. Je bent het misschien niet altijd met hem eens, maar je kunt doorgaan naar de volgende, zonder je zorgen te maken dat je er binnenkort weer uit raakt.

  Prefontaine is eigenlijk een quotatiegoeroe. Hij heeft verschillende boeken gepubliceerd, velen van hen citeren collecties die zich richten op een specifiek gebied zoals sport, golf, humor en citaten voor kinderen, om maar een paar te noemen. Maar Het grote boek is de grootvader van allemaal. U zult hier zeker iets vinden om u naar grotere hoogten te lokken, ongeacht de aard van de berg die u wilt beklimmen.

 • Beste motivatie-extra's: dagelijkse motivatie voor uw beste jaar ooit

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Het idee hier is om elke dag te beginnen met een citaat dat je zal overtuigen dat het een nog betere dag gaat worden dan de vorige dag. Kruse is de bestverkopende auteur van verschillende andere boeken en een zeer succesvolle ondernemer die op 22-jarige leeftijd zijn eerste bedrijf begon. Die eerste poging was niet succesvol, maar het leerde hem veel over motivatie.

  Deze citaten behoren tot de favoriete favorieten van Kruse, sommigen hebben hem daar gebracht waar hij nu is. 365 beste inspirerende quotes komt ook met een paar bonussen: een online video- en activiteitenlijst die is ontworpen om je gemotiveerd te houden en je op die manier te houden. Je krijgt echt waar voor je geld.


 • Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Hoe een verkoopprognose te doen

  ✔ - Definitie van internetmarketing en online strategieën

  ✔ - Voorbeeld bedrijfsplan, voorbeeld industrieoverzicht


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!