Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

The Best Mug Warmers voor 2019

Laat uw koffie of thee niet koud worden


We doen er alles aan om de beste producten te onderzoeken, testen en aanbevelen. We kunnen commissies ontvangen van aankopen gedaan na het bezoeken van links binnen onze inhoud. Meer informatie over onze review proces.

Je draagt ​​je koffie of thee van de pauzeruimte naar je bureau, waarna er gewerkt wordt. E-mails komen binnen, collega's moeten met je praten of een project dat gisteren klaar moest zijn, heeft de deadline niet helemaal gehaald. Een uur of wat later kom je naar je koffie en die smaakt naar koude, gestolde modder.

Nuking is een optie, maar microwaving heeft de neiging om de smaak direct uit je brouwsel te lekken. Waarom investeert u niet in een bekerwarmer om te voorkomen dat uw favoriete drank in de eerste plaats verkoeld wordt? Deze hebben leuke, interessante en handige functies, zodat je er zeker een vindt die bij je behoeften en stijl past. Bekijk onze beste mokwarmers om nu te kopen.

 • 01

  Beste algemeen: Mr. Coffee MWBLK Mug Warmer

  M. Koffiemok Warmer

  Bed Bath & Beyond

  Mr. Coffee weet een paar dingen over warme dranken, en de populariteit van zijn mokverwarmer weerspiegelt dat. De MWBLK kan zo goed als elke maat mok of zelfs een kleine kom soep op zijn plaats houden. Het netsnoer is lang genoeg om een ​​stopcontact te bereiken zonder strak over uw bureau te gaan of achter uw toetsenbord achterlangs te slingeren, waardoor u mogelijk zaken kunt doen. Niet alleen zal de MWBLK uw drank op temperatuur houden als u er een warme mok op zet, maar hij verwarmt het voor u als uw drank al koud is geworden.

  De MWBLK is gebruiksvriendelijk en het oppervlak is eenvoudig schoon te vegen. Over het enige negatieve dat iemand erover te zeggen heeft is dat het niet erg goed werkt bij erg koude temperaturen, maar dat zou geen probleem moeten zijn als je niet in een iglo werkt. Een klein rood lampje waarschuwt u dat het is ingeschakeld, dus u kunt er zeker van zijn dat u het uitschakelt voordat u naar huis gaat voor de nacht.

 • Beste voor kleine kantoren: Jura Mug Warmer

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De Jura Mug Warmer is geschikt als uw werkplek vol zit met koffie- of theedrinkers die allemaal van hun warme dranken op hetzelfde moment houden. Waarom talloze bekerwarmers kopen als maar één de klus kan klaren? Deze multilevel warmer kan tot 15 kopjes tegelijk bevatten en ze allemaal op een perfecte 131 graden houden.

  Het ontwerp vergrendelt in de hitte zolang u wilt dat het blijft opwarmen. Het schakelt zichzelf automatisch uit op een voorgeprogrammeerde tijd of na 12 uur, wat het eerst komt.

 • Best for Morning Commutes: Maverick Auto Café

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Maverick maakt een verwarming speciaal voor wegwerpbekers, omdat je niet wilt dat je drankje verkilt voordat je zelfs aan het werk gaat. Het Auto Café werkt met plastic, papieren en schuimkoppen - vrijwel alles wat een doorrijscherm u kan aandoen. En als je je java mee naar huis neemt? Geen probleem. Het Auto Café biedt ook metalen en porseleinen kopjes, maar er wordt gezegd dat het het beste werkt met papier.

  Hij past in de bekerhouder van uw voertuig en wordt gevoed met een 12-volt gelijkstroomkabel die u in het stopcontact van uw auto kunt steken. Plaats uw beker erin en de Auto Café wordt automatisch ingeschakeld. Haal hem eruit en hij gaat automatisch uit. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u eraan denkt om het uit te schakelen wanneer u uw voertuig verlaat.

 • Beste ontwerp: Norpro decoratieve mokwarmer

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Norpro maakt een mokwarmer die perfect is voor diegenen die een opgeruimd, aantrekkelijk bureau prefereren. Het witte oppervlak is marmerachtig en mooi. Het is gemaakt van bruikbaar, utilitair plastic, maar het ziet er niet uit... nou, plastic.

  De Norpro decoratieve mokverwarmer offert niets in functionaliteit in ruil voor zijn uiterlijk. Op 3,75 inch is het een beetje breder dan andere mokwarmers, dus het kan grotere mokken bevatten en het wordt geleverd met een echt lang 60-inch netsnoer. Het element is non-stick. En maak je geen zorgen als je toevallig wat vloeistof morst. Het zal niet opkoken van de hitte als je er niet in slaagt om het een poosje schoon te vegen.

 • Beste stroomefficiëntie: Evelots 1 of 6 mokverwarming

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Evelots is een ander merk dat al een tijdje bestaat en het bedrijf biedt een paar verschillende apparaten. Net als het product van Mr. Coffee, kun je een koude mok op de 1 of 6 Mug Warmer plaatsen en het zal het in zeer korte tijd opwarmen, en het doet het met slechts 17 watt aan kracht. Het is extreem energiezuinig. En dit snoer is 42 centimeter lang, dus probeer gewoon een plek in uw kantoor te vinden waar u het niet gemakkelijk kunt gebruiken.

  De kleine antislipvoeten aan de onderkant zijn een andere leuke eigenschap - je hoeft je geen zorgen te maken over het klotsen van je drankje op die belangrijke papieren. Als deze bekerwarmer een keerzijde heeft, is het dat hij alleen mokken of vaten tot 3,6 inch vasthoudt. Dat dekt de meeste drankbekers en mokken, maar het is niet geschikt voor jumbo-mokken die de voorkeur hebben van echte cafeïneverslaafden of kleine kommen.

 • Beste voor veelzijdigheid: Home-X Mug Warmer

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De mokverwarmer van Home-X is compact en onopvallend, maar heeft nog alle gebruikelijke must-have-kenmerken: hij is gemaakt van duurzaam, eenvoudig te reinigen plastic en heeft een antislipvoet. Hij werkt op 24 watt en heeft een fel rood "aan" -lampje om u te waarschuwen om het aan te raken wanneer u bezig bent of bent afgeleid. De Home-X is naar verluidt de beste voor keramische mokken en bekers.

  Hij wordt geleverd in wit of zwart en je kunt hem voeden met een USB-stekker of een adapter. De verwarmer kan kleine borden verwarmen, evenals dranken. En als u niet op kantoor werkt? Dit veelzijdige model zal zelfs wax en kaarsen voor je smelten als je van kunst en handwerk houdt, en je kunt er mee kamperen als je besluit om even te stoppen met werken.

 • Beste voor eenvoud: de Salton SMW12

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De Salton SMW12 mokverwarmer is klein en eenvoudig. Hij kan geen kommen of grotere mokken bevatten, maar hij deelt de meeste andere kenmerken van de beste mokverwarmers. Het heeft kleine rubberen voetjes, zodat het niet slipt en een puinhoop maakt, en het zal de temperatuur van de inhoud van je kopje net zo goed handhaven als die van de liefhebberverwarmers. Het is een van de minst dure bekerverwarmers die er zijn als je de klus netjes wilt klaren.

 • Beste voor Disney Lovers: Disney Mickey Mouse Mok Warmer

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Ja, Disney maakt een mokwarmer voor diegenen onder ons die af en toe een extra reden nodig hebben om te glimlachen terwijl we aan het zwoegen zijn en de kost verdienen. Hij is rood en zwart - van nature - en sterk en stevig genoeg dat hij niet in stukken zal breken als hij op de een of andere manier van je bureau wordt geslagen. Het draagt ​​de insigne van Mickey Mouse.

  Maar wat is dit allemaal zonder Mickey zelf om je humeur te verheffen tijdens een lange werkdag? Deze mokverwarmer heeft het opmerkelijke onderscheid om met zijn eigen mok van 10 ons te komen. Hier zijn geen insignes - de beker toont Mickey in zijn volle glorie.


 • Video Van De Auteur: Top 10 Best Mug Warmers for Hot-Chocolate Season 2019

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Hoe kom je aan met een zakelijk idee

  ✔ - 10 Offline marketingideeën voor uw thuiswerk

  ✔ - Aankoopovereenkomst met zakelijke partners Definitie


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!