Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Beste posities voor beveiligingscamera's


Uw bedrijf veilig houden, is voor de meeste ondernemers van groot belang, maar het beveiligen van uw huis is net zo belangrijk. Meer dan 3,5 miljoen huisinbraken komen jaarlijks in de VS voor, volgens het Bureau of Justice Statistics. Historisch gezien vindt meer dan 80 procent van de inbraak op de eerste verdieping van het huis plaats.

De meest waarschijnlijke punten van binnenkomst zijn de voordeur (34 procent), een venster op de eerste verdieping (23 procent) en de achterdeur (22 procent). Die statistieken maken het vrij duidelijk waar je beveiligingscamera's rondom (en in) thuis moet vinden. Kijk met die belangrijke locaties naar een paar andere gebieden om te zorgen voor de best mogelijke bewaking van uw huis.

Algemene tips voor het instellen van beveiligingscamera's

Camerabeveiliging camera's kunnen indringers op heterdaad betrappen en politie helpen de daders op te sporen door visueel bewijs te leveren van de misdaad en, idealiter, de gezichten van de misdadigers. Maar camera's doen meer dan alleen een onderzoek helpen. Net als huisalarmsystemen helpen beveiligingscamera's inbraak te voorkomen door potentiële inbrekers te ontmoedigen om een ​​woning binnen te gaan.

Er wordt vaak gezegd dat inbrekers, net als de meeste dingen in de natuur, het pad van de minste weerstand kiezen. Als inbrekers je huis naderen (of het vanaf de straat bekijken) en zien dat je beveiligingscamera's en / of een alarmsysteem hebt, zullen ze minder snel inbraak in je huis proberen. Volgens een studie van de Universiteit van North Carolina wordt 60 procent van de inbrekers afgeschrikt door de aanwezigheid van beveiligingssystemen.

Stel daarom uw systeem zodanig in dat potentiële indringers de camera's kunnen zien terwijl ze ook worden beschermd tegen beschadiging. De algemene aanbeveling is om camera's 9 voet van de grond of vloer te plaatsen. Dit plaatst de camera buiten bereik van iemand die op de grond staat, maar toch is deze dichtbij genoeg om een ​​goed beeld van het weergavegebied vast te leggen, en de camera zal waarschijnlijk worden gezien door iedereen die het huis of de ingang nadert.

U kunt een beveiligingscamera verder beschermen door deze af te schermen met gaas of vergelijkbaar materiaal. Dit kan helpen bij het voorkomen (of vertragen) van schade door een indringer die een steen naar de camera gooit of met een stok of een gereedschap slaat. Test het visuele effect van het beschermende gaas voordat u het op een camera installeert.

Voordeur

Gezien de statistieken over waar indringers hoogstwaarschijnlijk een huis binnengaan, is de voordeur de beste locatie voor het instellen van een beveiligingscamera. Een camera aan de voorkant moet de bezoekers onder ogen zien als ze de deur naderen en ze voor de deur kunnen zien staan. Op deze belangrijke locatie moet een camera zichtbaar zijn voor bezoekers maar ook buiten bereik (zo mogelijk op 9 voet hoogte).

Keyhole camera's zijn effectief om bezoekers aan de deur te bekijken voordat je de deur opent, maar omdat ze precies op ooghoogte zijn, kunnen ze een indringer gemakkelijk belemmeren. Dus een sleutelgatcamera alleen biedt onvoldoende beveiliging voor de vooringang.

Achterdeur

Backdoors zijn veelvoorkomende inbraaklocaties omdat ze minder zichtbaar zijn dan voordeuren en toch gemakkelijke en snelle toegang tot het huis bieden. Stel net zoals bij de voordeur hier een beveiligingscamera in zodat deze zichtbaar is voor iedereen aan de deur en een volledig zicht heeft op de toegang tot de deur en het gebied direct voor (buiten) de deur.

Windows op de eerste verdieping

De uitdaging bij het instellen van beveiligingscamera's rond ramen is het aantal vensters op de meeste huizen. U kunt een camera met een grote kijkhoek gebruiken om een ​​hele rij vensters te bedekken, zolang alle kwetsbare punten zijn blootgesteld aan de camera.

Windows is het meest kwetsbaar wanneer ze in de schaduw staan ​​of worden verborgen door struiken of bomen. Zorg ervoor dat een camera deze gebieden kan bekijken en is zichtbaar voor iedereen die het venster nadert. Bedek ook lage keldervensters, die kwetsbaar zijn voor inbraak omdat ze zich dicht bij de grond bevinden (minder zichtbaar) en gemakkelijker te breken of in te breken dan standaard huisvensters.

achtererf

Beveiligingscamera's en veiligheidsverlichting zijn belangrijk voor achtertuinen, met name omheinde yards, omdat indringers die eenmaal toegang hebben tot de achterkant van het huis, veel minder zichtbaar zijn voor de buren. Stel groothoek beveiligingscamera's in om het hoofdgedeelte van de achtertuin te bedekken, evenals toegangspunten, zoals hekhekken of waarschijnlijke plaatsen waar indringers het hek zouden schalen.

Camera's met bewegingsdetectie moeten beweging detecteren in de gebieden rondom het huis. Net als bij veiligheidsverlichting met bewegingsdetectie, pakt de camera mogelijk de beweging niet ver uit in de tuin, maar wordt ingeschakeld als iemand het huis nadert.

Interieur camera's

De belangrijkste locaties om beveiligingscamera's in te stellen zijn buiten, om indringers te betrappen bij inbraak of om te voorkomen dat ze inbreken. Maar binnencamera's kunnen ook effectief zijn voor zowel afschrikking als detectie.

Het is meestal het beste om binnencamera's de binnenruimte te laten bewaken, zoals de foyer van een voor- of achterdeur of een mudroom net binnen een zijdeur of garagedeur. Als er binnenruimten zijn met kostbaarheden of gewaardeerde collecties of meubels, kan het hebben van camera's voor wat gemoedsrust zorgen en kunnen goede plaatsen zijn om afbeeldingen van indringers te krijgen als deze gebieden waarschijnlijk doelen zijn.

Als je huis een kelder heeft, overweeg dan om een ​​camera te installeren die gefocust is op de trap die van de kelder naar de eerste verdieping leidt, om beelden te maken van een indringer die de trap opkomt. Een camera op deze locatie moet beschikken over bewegingsdetectie en nachtzicht, omdat de trap het meest waarschijnlijk donker is.

Sommige beveiligingsbronnen stellen voor om camera's te installeren die door een raam of ruiten in een deur naar buiten kijken. Dit kan werken met sommige camera's en locaties, maar vaak resulteren de extreme verschillen in belichting tussen binnen en buiten in slechte beelden. Test de prestaties van een camera altijd eerst op een locatie voordat u eraan vasthoudt.

Dummy camera's hebben niet echt zin

Als je investeert in een handig systeem van beveiligingscamera's, dan is het niet logisch om het hier en daar aan te vullen met enkele dummy camera's. De enige waarde die ze bieden, kan potentiële indringers afschrikken en als ze hier niet in slagen, heb je geen melding van de inbraak.

Ook zullen dummy camera's er niet precies uitzien als de echte camera's en kunnen ze worden gezien als phonics, wat zou kunnen dienen als een uitnodiging om in te breken in die toegangspunten "bewaakt" door de dummy's.


Video Van De Auteur: Deze gadgets nemen de shorttrackers mee naar de Winterspelen in Pyeongchang

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De mechanismen van propaganda begrijpen

✔ - Textiel en kleding Recycling Feiten en cijfers

✔ - Wat is een DBA - Fictieve naam?


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!