Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Beste Small Business Routers voor 2019

De sleutel tot het verhogen van de efficiëntie in uw kantoor


We doen er alles aan om de beste producten te onderzoeken, testen en aanbevelen. We kunnen commissies ontvangen van aankopen gedaan na het bezoeken van links binnen onze inhoud. Meer informatie over onze review proces.

Ongeacht het soort bedrijf dat u heeft (een plaatselijke coffeeshop of een klein advocatenkantoor), een verbinding met internet is essentieel. Elk klein bedrijf moet zijn uitgerust met een router om meerdere netwerken met elkaar te verbinden en het verkeer op een snelle, efficiënte en betrouwbare manier te routeren. Routers zijn de afgelopen jaren in kwaliteit verbeterd, met veel snelle dubbele en drievoudige routers die meerdere netwerken mogelijk maken, wat handig is als u een bedrijf hebt waar klanten en werknemers verbinding moeten maken met verschillende netwerken (zoals in een restaurant of winkel).

Andere belangrijke overwegingen zijn onder meer het beveiligingsniveau, of de router een Verified Private Network (VPN) kan instellen en hoe groot een ruimte is die de router moet overbruggen (een klein kantoor moet mogelijk meer dekking hebben dan bijvoorbeeld een café). Met zoveel opties om uit te kiezen op de markt, neem een ​​kijkje op onze lijst om erachter te komen welke kleine bedrijven router geschikt is voor uw behoeften. Wat uw bedrijf ook nodig heeft, er zal een router op deze lijst zijn die uw werknemers en klanten tevreden kan houden met een snelle, betrouwbare internetverbinding.

 • Beste algemeen: Synology RT2600AC WiFi 2600 Gigabit-router

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Zorg dat uw netwerk in de juiste versnelling zit met de krachtige draadloze mogelijkheden van de Synology Router RT2600ac en de beveiligingsgerichte Synology Router Manager-kern. De MU-MIMO-ondersteuning van deze router is ontworpen met kantoren in gedachten en zorgt ervoor dat meer apparaten met hogere snelheden kunnen verbinden. Kleine bedrijven zullen de sterke beveiligingshulpmiddelen waarderen, waaronder inbraakpreventie, denial-of-service-bescherming en firewallbeheer. Als uw bedrijf externe werknemers moet ondersteunen, kunt u deze router zelfs gebruiken om een ​​"virtueel kantoor" in te stellen voor veilige externe toegang tot de systemen van uw bedrijf.

  Met optionele add-ons voor multimedia kan de RT2600AC-router zelfs veranderen in een serverhosting voor multimedia-inhoud die toegankelijk is voor iedereen op uw kantoor. Stream eenvoudig bestanden op SD-kaarten of USB-opslagapparaten. U kunt deze router zelfs gebruiken als een private cloudserver met geavanceerde mogelijkheden voor bestandsbeheer. Synchroniseer bestanden op verschillende apparaten, deel bestanden met uw collega's of klanten en maak een back-up van uw computers voor extra beveiliging.

 • Snelste snelheden: NETGEAR Nighthawk X10 wifi-router

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Als u razendsnelle internetsnelheden wilt, is de Netgear Nighthawk X10 de router voor uw bedrijf. De Nighthawk X10 AD7200 Smart Wi-Fi Router is de snelste router voor mediastreaming in de sector. De X10 levert 802.11ac / ad Wi-Fi voor ultra-soepele 4K-streaming en onmiddellijke downloads. Dankzij indrukwekkende hardware, waaronder een krachtige 1,7-GHz Quad Core-processor en Quad-Stream-architectuur, kunt u genieten van gecombineerde draadloze snelheden tot 7,2 Gbps. Bezorgd over draadloze prestaties? MU-MIMO ondersteunt gelijktijdig streamen, terwijl 160MHz de wifi-snelheid verdubbelt naar mobiele apparaten. De Nighthawk X10 heeft vier externe actieve antennes waarvoor patent is aangevraagd en ontworpen om wifi-signalen te versterken om het bereik en de doorvoer te maximaliseren. Bovendien krijgt u met de aanschaf van deze router zes maanden onbeperkte back-up naar Amazon Drive - ideaal voor een klein bedrijf dat extra opslagruimte nodig heeft voor belangrijke documenten.

 • Beste voor streaming: Linksys AC1900 dual-band draadloze router

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Werk je in een kantoor waar streaming deel uitmaakt van de klus? Is de productiviteit van uw groep tot stilstand gekomen als gevolg van vervelende vertraging of buffering? Met de Linksys Max-Stream AC1900 Wi-Fi-router kan nu iedereen op kantoor genieten van snel en betrouwbaar draadloos internet dankzij MIMO-technologie voor meerdere gebruikers die op hetzelfde moment en met meerdere snelheden Wi-Fi naar meerdere apparaten levert. Verbind tegelijkertijd meer dan twaalf apparaten, waaronder tablets, smartphones, 4K UHD-televisies en andere aangesloten apparaten, met slechts één router. Dual-band wifi-snelheden tot 1,9 Gbps en vier Gigabit Ethernet-poorten bieden naadloze aansluitingservaringen voor het hele kantoor. Bovendien is de EA7500 uitgerust met Linksys Smart Wi-Fi-software voor eenvoudige installatie. U kunt deze router zelfs gebruiken om uw Wi-Fi overal en altijd te beheren.

 • Beste waarde: Netgear (R7800-100NAS) Nighthawk X4S AC2600

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De Netgear Nighthawk X4S is goedkoper dan sommige andere op deze lijst, maar je kunt nog steeds 4K-content streamen terwijl je ultieme Wi-Fi-snelheden haalt tot 2.53Gbps, dankzij de krachtige 1,7 GHz dual-coreprocessor. Voor mobiele apparaten verdubbelt deze router de bandbreedte en vergroot het wifi-bereik voor mobiele apparaten met 160 MHz-ondersteuning. De Nighthawk X4S AC2600 heeft MIMO-technologie voor meerdere gebruikers, waardoor deze gegevens gelijktijdig naar meerdere apparaten kan streamen zonder verlies van snelheid. Met MU-MIMO kan het Wi-Fi-netwerk van uw kantoor zorgen voor een snellere doorvoer naar elk MU-MIMO aangesloten apparaat, wat resulteert in snellere downloads, vloeiendere streaming en algeheel betere productiviteit voor uw werknemers.

 • Beste beveiliging: Norton Core Secure Wi-Fi Router

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Met phishers, hackers en ransomware-aanvallen is beveiliging op uw netwerk belangrijker dan ooit, zelfs voor kleine bedrijven. Bescherm uw kantoor tegen deze bedreigingen met de Norton Core Secure Wi-Fi-router. Norton Core's inbraakdetectie laat u snel weten of hackers uw wifi-netwerk hebben geïnfiltreerd en kan zelfs apparaten die in gevaar zijn gebracht in quarantaine plaatsen, zodat de dreiging zich niet door uw kantoor verspreidt. Bij aanschaf van deze router ontvangt u ook een eenjarig beveiligingsabonnement om u verder te helpen bij het beschermen van uw wifi-netwerk en alle slimme apparaten die u erop hebt staan. Deze router presteert ook goed met de mogelijkheid om uw inhoud te streamen in 4K en snel bestanden gelijktijdig te downloaden met zijn unieke 4x4 antenne en MU-MIMO-technologie. Bovendien heeft deze router ook een cool futuristisch geometrisch ontwerp dat meer op een kantoorinrichting lijkt dan een standaardrouter.

 • Beste voor bedrijven met gratis wifi: NETGEAR Orbi Pro AC3000

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  In de moderne wereld van vandaag is gratis wifi een van de beste manieren om klanten naar uw kleine bedrijf te trekken. Met het NET Mesh-netwerknetwireless-systeem van NETGEAR Orbi Pro AC3000 kunt u snel draadloos internet tot maximaal 5.000 vierkante voet bieden. Bedek uw hele kantoor of andere commerciële ruimte met een eenvoudig, veilig, gemakkelijk toegankelijk Wi-Fi-systeem en pluk de vruchten van tevreden klanten. Als u gratis wifi wilt aanbieden, wilt u natuurlijk dat het goed is en niet een ander probleem dat u op uw bedrijf moet oplossen. Met Tri-Band Wi-Fi en Mu-MIMO krijgen uw klanten snel internet, zelfs met veel aangesloten apparaten - 40 aansluitingen per eenheid en twee meegeleverde eenheden zorgen ervoor dat u tegelijkertijd 80 aangesloten apparaten kunt hosten met behulp van dit routersysteem. Deze router werkt met uw bestaande internetverbinding en stelt u in staat om één enkel Wi-Fi-netwerk te gebruiken, maar afzonderlijk verkeer te onderhouden dankzij speciale toegangspoorten voor gasten / klanten, werknemers en beheerders / managers.

 • Meest veelzijdig: Linksys EA6350 Wi-Fi draadloze dual-band + router

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Kleine bedrijven moeten flexibel zijn en zich kunnen aanpassen aan uiteenlopende uitdagingen. Raadpleeg de Linksys EA6350 Smart Wi-Fi draadloze dual-band + router voor een router die u helpt de uitdaging aan te gaan. Met draadloze AC-technologie, vier Gigabit Ethernet-poorten en USB 3.0, is de Linksys Smart Wi-Fi Gigabit Router gemaakt voor het goed aangesloten kantoor. Dual-banden en twee externe antennes zorgen voor een robuust, betrouwbaar draadloos signaal zonder vervelende dode hoeken. Vier Gigabit Ethernet-poorten bieden snelle connectiviteit met bekabelde apparaten, zodat traditionele desktops en laptops in de buurt van de router kunnen genieten van supersnelle snelheden. Een USB 3.0-poort biedt handige toegang voor het overbrengen van grote foto-, video- of gegevensbestanden over uw netwerk. De draadloze snelheid is ook supersnel, tot 2,8 keer sneller dan de Wireless-N-technologie, de gelijktijdige dual-band haalt tot N300 Mbps (2,4 GHz) + AC867 Mbps (5 GHz).


 • Video Van De Auteur: Best Wireless Routers 2018: Best WiFi Routers for Home and Business Network

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Services die uw verzekeringsagent moet bieden

  ✔ - Heb ik een gezondheidsvergunning nodig voor mijn bedrijf?

  ✔ - Top 5 redenen om een ​​franchisebedrijf te kopen


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!