Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De beste manieren om bloggen te maken voor beginners


Kun je echt geld verdienen met bloggen door je persoonlijke passies, kennis of ervaring om te zetten in een echt inkomen op internet?

Meer dan een decennium na de meltdown in Wall Street vinden mensen het nog steeds moeilijk om verliezen uit het verleden te herstellen en de eindjes aan elkaar te knopen. Minder en minder van ons kunnen rekenen op een vaste, levenslange baan, en voor degenen die zo veel geluk hebben, zijn het salaris en de voordelen (indien van toepassing) nauwelijks genoeg om aan onze basisbehoeften te voldoen.

Tweede baan, iemand? In Amerika zijn tweeverdienersgezinnen de norm, maar denk aan de ravage die het in je dagelijkse leven veroorzaakt. Je bent zo uitgeput tegen de tijd dat je thuiskomt van je werk; je hebt amper genoeg tijd en energie om het avondeten te maken en de kinderen te helpen met hun huiswerk. Zelfs dat wordt moeilijk als je op meerdere plekken werkt, of het nu 's avonds of in het weekend is.

Verdien meer geld met een hustle zoals bloggen

De realiteit is dat we overgaan naar een freelance en gig-economie, waar meer en meer mensen geld verdienen op hun eigen voorwaarden door een drukte van de kant. En van de meest populaire side hustles is het creëren van een online aanwezigheid en geld bloggen.

Het is geen verrassing dat steeds meer mensen informatie zoeken over hoe ze een online bedrijf kunnen starten om extra inkomsten (of zelfs een voltijds inkomen) op internet te genereren.

Het internet heeft gemaakt blogging mainstream, tot het punt waarop er meer dan een half miljard blogs online kunnen zijn terwijl je dit artikel leest. Hoewel het genereren van inkomsten niet de enige reden (of zelfs de beste reden) is om te bloggen, bestaan ​​er wel mogelijkheden voor mensen om extra inkomsten te genereren met een blog.

Als je nieuw bent bij bloggen of pas net een blog bent begonnen, gefeliciteerd! Ik hoop dat uw belangrijkste motivatie is om waardevolle inhoud voor uw lezers te bieden, omdat u zo op de lange termijn een expertstatus in uw niche kunt vestigen.

Hoe geld te verdienen bloggen

Er is echter niets mis met het verdienen van wat extra geld via bloggen en er bestaan ​​verschillende eenvoudige methoden om de bal aan het rollen te krijgen.

Het moet vanzelfsprekend zijn dat om met een blog geld te verdienen, het het beste is om te beginnen met het kiezen van een winstgevende nichemarkt; iets waar sprake is van een bewezen marktplaats die uw eigen passies, interesses en expertise doorkruist.

Zodra je dat hebt gedaan, is het gewoon een kwestie van websiteverkeer, het opbouwen van je e-mailabonnementenlijst en het online verdienen van geld. Laten we eens kijken naar enkele van de snelste, gemakkelijkste en meest winstgevende manieren waarop u online geld kunt verdienen met een blog.

1. Google AdSense

Google AdSense is misschien wel de snelste en gemakkelijkste manier voor een beginner om met een blog passief inkomen te verdienen. Het basisidee achter AdSense is dat u Google-advertenties op uw website kunt weergeven en wanneer een bezoeker op die advertenties klikt, ontvangt u een percentage van de advertentiekosten. U hebt zeker advertenties op de websites van andere mensen gezien; u kunt deze advertenties ook op uw blog of website laten verschijnen.

AdSense is een contextueel advertentienetwerk dat partneradvertenties (bedrijfsadvertenties) op uw website plaatst. Het is eenvoudig in te stellen - het enige dat u hoeft te doen, is een code kopiëren en plakken die u van Google heeft gekregen op de plaatsen waar u de advertenties op uw website wilt weergeven. Google toont vervolgens advertenties van adverteerders die overeenkomen met de inhoud van uw website, zodat idealiter uw websitebezoekers relevante advertenties te zien krijgen.

Maak je geen zorgen dat je blog-niche geen kwaliteitsadvertenties op je site kan plaatsen. Google AdSense is een van de grootste netwerken op het web, dus u moet een lijst met voldoende klikken krijgen waarop u kunt klikken om uw lezerspubliek aan te trekken.

En Google is slim genoeg om alleen advertenties op uw website weer te geven die relevant zijn voor de inhoud van uw website. In veel gevallen kan dit de gebruikerservaring op uw site verbeteren en kunnen advertenties nuttig zijn.

Zorg ervoor dat uw inhoud van de hoogste kwaliteit is!

Hoewel Adsense een populaire optie is, denk ik dat affiliate-informatiemarketing ook een uitstekende manier is om vrijwel passief inkomsten online te maken.

2. Amazon Associates

Amazon Associates is het al lang gevestigde in-house affiliate-programma van Amazon.com, het grootste online retailbedrijf ter wereld. Het biedt bloggers de mogelijkheid om commissies te verdienen door op uw website Amazon-producten te adverteren, door bezoekers van uw blog door te sturen naar Amazon.com en een aankoop te doen.

Het basisidee bij Amazon Associates is dat u een trackinglink kunt krijgen die uniek is voor u en die linkt naar elk product dat wordt verkocht op Amazon.com. Als iemand op de link op uw blog klikt en teruggaat naar Amazon en het artikel koopt, krijgt u de verkoop gecrediteerd.

Er zijn veel manieren waarop u Amazon-producten kunt promoten op uw website. U kunt een productcatalogus (afkomstig van Amazon.com) opnemen op uw blog, productrecensies schrijven en links naar de producten die u aanbeveelt op Amazon, en u kunt een aanbevolen bronnenpagina op uw website hebben; om er een paar te noemen.

Het enige voorbehoud bij Associates is dat het waarschijnlijk geschikt is voor bloggers die schrijven over merchandising, retailproducten en winkelen. Logisch gezien, het zal uw prestaties helpen als bezoekers op uw website arriveren die al gepredisponeerd zijn om te kopen.

Het programma werkt door Amazon-links, banners of widgets (bijvoorbeeld diavoorstellingen, "Mijn favorieten", "Wish List Widget") op uw pagina's te plaatsen.

Een bijkomend voordeel is dat als iemand op een link van uw website naar Amazon klikt en uiteindelijk meerdere artikelen koopt (niet alleen het artikel dat u promoot), u dan de hele verkoop in de wacht zou slepen! Stel je voor dat je een boek op Amazon aanbeveelt, je bezoeker gaat naar Amazon om een ​​boek te kopen en terwijl ze daar zijn, kopen ze uiteindelijk een nieuwe tv, een Sony PlayStation en nog wat andere dingen. U krijgt de eer voor alle verkopen. Niet alleen dat, maar u verdient ook van elke verkoop die u in de komende 15 dagen van die klant maakt.

Een andere manier om geld te verdienen met Amazon is door digitale boeken te publiceren op Amazon Kindle.

3. Affiliate marketing voor digitale producten

Zoals ik hierboven al zei, is een van mijn favoriete manieren om geld te verdienen op het internet, het promoten van digitale informatieproducten als een partner.

Net zoals Amazon.com een ​​marktplaats voor fysiek goed is die op internet wordt verkocht; er zijn ook marktplaatsen met digitale producten die ook op internet worden verkocht.

Een van de populairste digitale productmarkten is Clickbank.com. U kunt zoeken op de Clickbank-marktplaats voor producten die verband houden met uw marktplaats en deze promoten op uw website, productrecensies schrijven, enz.

Net als bij Amazon, als iemand op de link klikt en teruggaat en het product koopt dat u promoot, krijgt u een commissie voor een percentage van de verkoop.

Een aantrekkelijk kenmerk van het promoten van digitale informatieproducten is dat de commissies meestal hoger zijn dan die van fysieke producten; variërend van 10 procent tot 50 procent of zelfs hoger. Als iemand bijvoorbeeld een digitaal informatieproduct verkoopt voor $ 500 met een commissie van 50 procent, kunt u $ 250 per verkoop verdienen. Dit is veel hoger dan commissies op fysieke producten vanwege de hoge winstmarges.

4. Maak e-books en informatieproducten

Regelmatig bloggen is het ideale oefenterrein voor het maken van e-books, nog steeds een van de meest populaire vormen van informatieproducten die vandaag door online ondernemers worden verkocht.

Beschouw uw blogs als 'gratis' informatie die u aan lezers aanbiedt om uw expertise te demonstreren. Na verloop van tijd worden ze je fans en zijn ze klaar voor meer diepgaand materiaal. Dit is uw kans om geld te verdienen door uw e-books naast uw gratis blog te koop aan te bieden.

Zorg er gewoon voor dat het e-boek voortbouwt op uw blog-output - niet alleen maar herhalen wat ze al hebben gezien! Immers, deze mensen betalen nu klanten en zullen van streek raken van oude informatie. Later, als je meer bekendheid krijgt en je gearchiveerde materiaal uitgebreider wordt, kun je je lezers vragen wat hun interesses zijn om meer te leren over en geïnteresseerd te zijn in aankopen.

Nogmaals, u kunt een e-boek verkopen voor een veel hogere prijs dan een gewoon boek en profiteren van een veel hogere winstmarge.

5. Bied een-op-een coaching aan

Dit is een van de snelste en gemakkelijkste manieren om van uw expertise geld te maken. Het feit dat u een blog publiceert en informatie verstrekt in uw markt, maakt u een expert in uw niche. In veel gevallen willen mensen persoonlijk advies krijgen van de expert in hun markt.

Je kunt gewoon een pagina op je blog plaatsen die een-op-een coaching biedt om eventuele vragen te beantwoorden of hen advies te geven voor een mooie vergoeding.

Merk op dat ik vermeed om een ​​specifiek dollarcijfer te geven aan het bedrag dat je kunt verdienen met bloggen. Het komt neer op je werkethiek, je vaardigheden als schrijver, je vermogen om gericht verkeer te genereren en gewoon oud succes. Het is een beetje zoals honkbal: iedereen speelde het als een kind, slechts een klein deel haalt het collegebal, een nog kleiner aantal wordt professioneel, maar alleen het neusje van de zalm haalt het naar de majors.

Je moet beslissen waar in de blog "grote competities" je wilt eindigen.

De realiteit is dat naarmate meer en meer mensen van over de hele wereld online komen, hoe moeilijker het zal worden om online aandacht te krijgen en inkomsten te genereren. Daarom is het zo belangrijk om te focussen op het bouwen van uw e-maillijst, zodat u uw bezoekers kunt volgen, een relatie kunt opbouwen en de verkoop kunt verhogen.

Dat gezegd hebbende, er zijn talloze succesverhalen die er zijn, en de formule voor succes is verrassend eenvoudig. Het is aan jou om het voor elkaar te krijgen!


Video Van De Auteur: 10 tips om jouw eigen blog te starten l A blogger's Life #2

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Zakelijke fouten te vermijden bij het starten van een bedrijf

✔ - De voordelen van het bezitten van uw eigen bedrijf

✔ - 4 Eenvoudig te starten online ideeën voor sidehustle


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!