Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Blogwedstrijden: wat ze zijn en hoe ze te vinden


Blogwedstrijden zijn een vaak over het hoofd gezien manier om prijzen te winnen. Veel blogs bieden leuke weggeefacties met veel minder concurrentie dan de meeste online sweepstakes. Bovendien geven blogs waarvan je geniet meestal prijzen weg die je zeker leuk zult vinden, omdat blogs in het ouderschap meestal prijzen weggeven aan ouders, terwijl videogameblogs meestal videogames weggeven. Hier leest u hoe u kunt beginnen met winnen met blogs.

Wat zijn Blog-wedstrijden?

Het woord 'blog' is afgeleid van de term 'weblog'. Oorspronkelijk waren blogs weinig meer dan online dagboeken. Tegenwoordig verdienen mensen echter wel een goed leven door blogs uit te voeren. En veel van deze bloggers voeren giveaways uit, genaamd blogwedstrijden, om hun bedrijven te helpen promoten.

Blogs en sweepstakes gaan goed samen. Bloggers krijgen een groter publiek wanneer ze giveaways houden, bedrijven bouwen buzz over hun producten met blogs, over het algemeen tegen lage kosten en met een laag risico, en veegmachines krijgen kansen om prijzen te winnen, vaak met zeer goede kansen.

Hoe Blog-wedstrijden werken

Bij de meeste blogwedstrijden kun je een reactie plaatsen op de blogpost die de sweepstakes promoot. Sommige blogs bieden een toegangsformulier, terwijl anderen je verplichten om een ​​bericht over de wedstrijd op je eigen blog te plaatsen.

Veel blogwedstrijden gebruiken een programma genaamd Rafflecopter om hun sweepstakes te beheren. Met een Rafflecopter-account kun je eenvoudig inloggen op deze weggeefacties. Meestal geven dit soort blogwedstrijden extra toegang voor het uitvoeren van verschillende acties, zoals het verwijzen van vrienden of het volgen van blogs van partners.

Wilt u Blog-wedstrijden een keer proberen?

Er zijn veel blogwedstrijden die op elk specifiek moment worden uitgevoerd, en niet elke sweepstakes-map vermeldt deze. Dus hoe kun je blogwedstrijden vinden om binnen te komen? Hier zijn enkele ideeën:

Blogwedstrijden op Online-Sweepstakes.com

De Online-Sweepstakes.com (OLS) -directory heeft geen apart gedeelte alleen voor blogwedstrijden, maar ze bieden wel blogwedstrijdfilters. Hiermee kun je blogwedstrijden vinden in een van hun categorieën, zoals sweepstakes met één item of cash sweepstakes.

Gewoonlijk staan ​​er op elk willekeurig moment honderden blog-sweepstakes vermeld op OLS en kunt u de beschikbare weggeefacties bekijken op prijstype, invoerfrequentie, leeftijd en meer.

Sweepstakes Advantage's Blog Contest Sectie

Sweepstakes Advantage (SA), een andere grote sweepstakes-directory, biedt honderden aanbiedingen in hun blog-wedstrijdgedeelte. Als je wat tijd wilt besteden aan het wegschrijven van blogs, kun je direct naar die sectie gaan om de beschikbare weggeefacties te scannen op de prijzen die je wilt invoeren en winnen, waardoor je tijd bespaart.

Je kunt ook de SA-website gebruiken om je inzendingen te volgen en om te zien hoe populaire wedstrijden zijn met andere veegmachines.

Wedstrijd Girl's Blog Sweepstakes Section

Contest Girl's blog sweepstakes-sectie biedt kansen om te winnen. Je kunt de weggeefacties toevoegen die je interesseren voor je eigen "Mijn Sweepstakes" -lijst, wat handig is voor het volgen van de ingezette sweepstakes en voor het markeren van giveaways die je dagelijks opnieuw wilt invoeren.

Blogwedstrijden op GiveawayJunkie

In tegenstelling tot de andere sweepstakes-directory's die hierboven zijn vermeld, is GiveawayJunkie specifiek afgestemd op blogwedstrijden. Vanwege dit zijn de weggeefacties voor blogs talrijk en goed georganiseerd, hoewel je niet veel van de andere soorten weggeefacties zult vinden die andere sites vermelden.

Een leuke functie die GiveawayJunkie biedt, is dat je je aanbiedingen kunt sorteren of filteren op een aantal verschillende factoren, zoals de vervaldatum, sweepstakes met lage inzendingen en het type blogwedstrijd.

Dat betekent dat als u bijvoorbeeld niet wilt deelnemen aan Rafflecopter-sweepstakes, u de wedstrijden die het gebruiken gewoon kunt filteren.

Giveaway Promote Laat Bloggers kondigen Sweepstakes

Giveaway Promote is een site waarmee bloggers het woord over hun wedstrijden kunnen verspreiden. Het is alleen bedoeld voor blog-weggeefacties en bloggers kunnen extra geld betalen om hun wedstrijden te laten zien.

Het geeft u een aantal zoekopties, zodat u kunt filteren op prijstype, invoermethode, het aantal mensen dat al is ingevoerd en meer. U kunt ook filteren op basis van uw locatie: VS, Canada of Andere locaties.

Volg je favoriete bloggers

Wanneer u blogwedstrijden vindt die u wilt invoeren, neemt u de tijd om de blogs achter hen te bekijken. Als je de inhoud leuk vindt, volg ze dan (aanmelden voor e-mails of volgen op sociale media zijn goede manieren om dit te doen, en het kan zelfs extra inschrijvingen opleveren voor de wedstrijd).

Niet alleen stimuleert het volgen van de blog de blogger om meer wedstrijden te houden, maar het helpt je ook om als eerste te horen over nieuwe weggeefacties in de toekomst.


Video Van De Auteur: Diabetes type 1 update - week 23

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Strand Sweepstakes: Enter om strandtrips te winnen met een budget

✔ - Box Tops 4 Education - Thirst Sweepstakes

✔ - Babywise - Babywise Life-sweepstakes


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!