Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Bond Breakers en hoe ze worden gebruikt


Een verbindingsbreker is een substantie die wordt aangebracht op betonoppervlakken om te zorgen voor permanente hechting tussen de oppervlakken. Bindbrekers worden normaal gebruikt op opklapbare muren en geprefabriceerde segmenten om ervoor te zorgen dat de juiste stukken worden samengevoegd. Bond-breekhamers maken het heffen en verplaatsen van geprefabriceerde stukken mogelijk nadat ze van de vorm zijn ontdaan.

Hoe Bond Breakers werken

Bindbrekers worden gebruikt over betonnen oppervlakken om het scheuren van platen als gevolg van temperatuur- en vochtfluctuaties te elimineren of te verminderen. Bindbrekers vermijden ook krimpscheuren op naar boven gerichte wanden. Bondbrekers worden aangebracht op oppervlakken die uiteindelijk met elkaar worden verbonden, omdat zodra het beton is gestort, ze onafscheidelijk zijn. Bondbrekers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals vloeistof, spray, staven en tape

Ophangbrekers zijn geconstrueerde producten die een membraan vormen, waardoor de oppervlakken gemakkelijk kunnen worden gescheiden. In sommige landen worden wax, op aardolie gebaseerde substanties of vet gebruikt als bond breakers, maar deze chemicaliën zullen de kenmerken van de oppervlakken waarop ze worden aangebracht veranderen.

voordelen

Obligatiebrekers bieden u een extra voordeel, zoals:

 • Verkorting van de hoeveelheid tijd die nodig is om lasten te verplaatsen
 • Zorgen dat oppervlakken efficiënt worden bespoten
 • De mogelijkheid om het formulier meerdere keren opnieuw te gebruiken
 • Behoud van de eigenschappen van het betonoppervlak, zodat ze kunnen worden geverfd of aangepast met behulp van andere architectonische componenten
 • Laat toe en heeft geen invloed op de hechting van epoxy, kleefstoffen en / of vloerafwerkingen

Overwegingen bij de aanschaf

Als u van plan bent om een ​​obligatiebreker te kopen, houd dan rekening met de volgende factoren voordat u een beslissing neemt:

 • Hoeveel zal het weer variëren tijdens het storten van beton?
 • Hoe moet het materiaal van de verbindingsbreker worden opgeslagen?
 • Hoe snel droogt de verbindingsbreker nadat hij is aangebracht?
 • Hoe zal het afgewerkte betonproduct worden gebruikt en welk type chemicaliën, waaronder afdichtingsmiddelen, kleefstoffen en coatings, zal worden aangebracht bovenop het betonoppervlak nadat het beton is gestort?
 • Welke garantie biedt de fabrikant?
 • Zijn er VOC-vereisten die moeten worden aangepakt?

Types

Bondbrekers worden geclassificeerd in twee hoofdgroepen: membraanvorming en niet-membraanvorming. Ze kunnen ook worden opgedeeld in producten op waterbasis of niet op waterbasis. Membraanvormende bindingsonderbrekers houden water in de gietplaat en ze zijn geformuleerd om te voldoen aan ASTM C-309, de standaardspecificatie voor vloeibare membraanvormende verbindingen. Dit soort breekhamers zijn gemaakt van ruwe harsen om de dunne film te vormen. Niet-membraanverbindingsschakelaars zijn onderverdeeld in reactief en niet-reactief. De reactieve bindingsonderbreker zal reageren en een ruwe zeep vormen.

De niet-reactieve verbindingsbreker werkt in op het betonoppervlak en genereert een waterdicht oppervlak.


Video Van De Auteur: Bond Breaker 2.0 - All Basic Levels

Gerelateerde Artikelen:

✔ - ROI en ROO: de waarde van evenementen en vergaderingen meten

✔ - De 10 beste sites om gig-jobs te vinden

✔ - Een evaluatie van een winkel opslaan


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!