Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Boeken om u te helpen meer sweepstakes te winnen


Er is zoveel te leren over het invoeren van wedstrijden en sweepstakes, daarom heb ik een aantal van mijn favoriete sweepstakes-boeken voor je samengesteld. Deze must-read sweepstakes-boeken kunnen je helpen meer sweepstakes te winnen, een gelukkiger leven te leiden, meer gemotiveerd te zijn of je de ins en outs leren van het meedoen aan wedstrijden.

Houd er rekening mee dat u ook uw eigen recensies van deze boeken kunt achterlaten. Zodra u ze hebt gelezen, klikt u gewoon door naar de beoordeling en deelt u uw eigen mening.

 • 01

  Je kunt niet winnen als je niet binnenkomt door Carolyn Wilman

  Je kunt niet winnen als je niet opgeeft: Amerikaanse editie

  Carolyn Wilman's Je kunt niet winnen als je niet binnenkomt is een geweldige inleiding voor mensen die beginnen met sweepstakes en wedstrijden. Als je een ervaren veegmachine bent, is er ook veel goede informatie voor jou, inclusief interviews met verschillende oordelende instanties.

  Merk op dat ik de Amerikaanse versie heb bekeken, maar er is ook een versie van Je kunt niet winnen als je niet binnenkomt dat is ook bedoeld voor Canadese kampioenen.

 • 02

  The Luck Factor - The Four Essential Principles door Richard Wiseman

  Geluk factor

  The Luck Factor - The Four Essential Principles is een wetenschappelijke kijk op geluk - wat het is, wat het niet is, en hoe je er meer van kunt krijgen in je leven. Voor iedereen die net zo afhankelijk is van geluk als ons veegmachines, is dit een fascinerende lees.

  Lees mijn voor meer informatie De geluksfactor Beoordeling.

 • 03

  The Prize Winner of Defiance, Ohio door Terry Ryan

  The Prize Winner of Defiance, Ohio: How My Mother Raised 10 Kids on 25 Words of Less

  The Prize Winner of Defiance, Ohio is een hartverwarmend, feelgood boek dat ook boordevol tips staat over het invoeren en winnen van wedstrijden.

  Auteur Terry Ryan schrijft over hoe haar moeder de armoede het hoofd biedt, een alcoholische echtgenoot behandelt en 10 kinderen opvoedt met een beetje hulp van haar favoriete hobby - meedoen aan wedstrijden. Terwijl je in het verhaal verzeild raakt, wordt je misschien net geïnspireerd om zelf betere wedstrijdinzendingen te maken.

  Lees mijn recensie van The Prize Winner of Defiance, Ohio voor meer informatie.

 • 04

  The Secret van Rhonda Byrne

  Het geheim

  Het geheim gaat over het veranderen van je visie om jezelf succesvoller te maken bij alles wat je doet, van je carrière tot het invoeren van prijsvragen. Sommige mensen houden van dit boek, anderen haten het en ik raad aan het te nemen met een korrel zout. Ik denk echter dat het echt motiverend is in termen van positief denken en het invoeren van veel sweepstakes - wat de sleutels zijn tot het winnen van prijzen.

  Zie mijn recensie voor meer informatie Het geheim.


 • Video Van De Auteur: Christmas Stereotypes

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Dave Ramsey - Christmas Giveaway (Verlopen)

  ✔ - AARP - Healthy Kickstart Sweepstakes (Verlopen)

  ✔ - Arnott - Motorcycle Giveaway Sweepstakes (Verlopen)


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!