Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Bedrijfskrediet zonder persoonlijke garantie


Krediet krijgen voor uw bedrijf zonder persoonlijke garanties is niet iets wat u van de een op de andere dag kunt bereiken, maar het is belangrijk en het is mogelijk. Het is een feit dat banken en andere financiële instellingen geen kredietlijnen of leningen aan een bedrijf kunnen uitbreiden zonder een persoonlijke garant en / of onderpand. Het gaat om het minimaliseren van het risico voor de kredietgever en tenzij uw bedrijf substantiële inkomsten heeft of andere factoren die het risico verminderen om een ​​PG te leveren.

Dus hoe werk je aan het verkrijgen van krediet zonder een persoonlijke garantie te geven? De sleutel houdt zich aan een strikt plan voor het opbouwen van de kredietwaardigheid van een bedrijf. Om te beginnen moet een bedrijf zich richten op het aanvragen van kredieten die een positief effect hebben op de kredietrapporten van het bedrijf.

Stappen om uw bedrijfskredietrapporten beter te maken

  1. Vraag een creditcard op naam van uw bedrijf. Creditcards zijn beschikbaar in verbijsterende aantallen. Dientengevolge, moet je rondkijken om de beste deal te krijgen, kies idealiter zakelijke creditcards die alleen rapporteren aan zakelijke creditbestanden. U moet ook letten op de voorwaarden en vergoedingen van de uitgevende instelling. Het zal veel voetenwerk van uw kant elimineren als het gaat om het aanvragen van extra kredieten zonder pg.
  2. Probeer een gegarandeerde lening van derden aan te vragen. Dit type lening is een lening die gewoonlijk wordt uitgegeven door banken die een distressed geografisch gebied bedienen of aan de technologische behoeften voldoen. De Small Business Administration biedt een verscheidenheid aan leenprogramma's en garandeert zelfs tot 85% op leningen als de lener ooit in gebreke blijft. Er zijn ook veel gemeenten die deze leningen aanbieden als stimulans voor bedrijven om in hun regio te investeren.

  1. Bespaar een deel van de opbrengst van de ongedekte zakelijke lening voor uw bedrijf. Zodra u de lening hebt ontvangen, moet u 20 tot 30 procent van het geleende bedrag reserveren als buffer om te zorgen dat uw lening op tijd is. De IRS houdt rekening met deze ingehouden of geaccumuleerde inkomsten, en wordt belast, maar het houden van deze gelden terzijde om ervoor te zorgen dat uw lening op tijd wordt betaald, is de extra belasting waard, om nog te zwijgen van de opbouw van de geschiedenis van uw bedrijf. Gebruik deze gelden om uw lening terug te betalen. Het zal ook uw bedrijfskrediet opbouwen voor de komende drie tot vijf jaar.

  1. Breng aanvullende kredietlijnen van leveranciers tot stand om uw kredietprofiel te diversifiëren en uw rekeningen te laten verouderen. Nadat u sterke bedrijfscertificaten hebt vastgesteld, bent u klaar om bedrijfskrediet aan te vragen met veel hogere kredietlimieten en gunstigere voorwaarden, omdat u een kredietreputatie verdiend hebt om het te verdienen.

Het helpen van uw credit score in de tussentijd

Nadat u al deze stappen hebt uitgevoerd, vooral nadat u ten minste tien positieve handelsreferenties hebt gehad, zou u in staat moeten zijn om genoeg te hebben om bedrijfskrediet te krijgen zonder een persoonlijke garant. In de tussentijd zijn er echter manieren waarop u uw kansen om het te krijgen kunt 'opvullen' door een reputatie op te bouwen als een verantwoordelijk bedrijf. Deze omvatten creditcards in uw bedrijfsnaam van bedrijven die geen persoonlijke garantie vereisen. Deze omvatten Sam's Club® business MasterCard®, die vaak een persoonlijke garant staat voor bedrijven met grote jaarlijkse inkomsten.

Toegegeven, zakelijke kredieten krijgen zonder persoonlijke garantie is niet eenvoudig, maar het kan worden gedaan. Wees gerust: wanneer u bedrijfskrediet probeert te krijgen en problemen ondervindt, maakt u dezelfde problemen door die vrijwel elke ondernemer heeft doorstaan ​​en gelukt. Het is een veel voorkomende situatie voor iedereen die bezig is met het starten van een bedrijf. Dit proces is misschien moeilijk te overwinnen, maar het kan worden gedaan, net als voor talloze andere bedrijfseigenaars in het hele land.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De 8 beste whiteboards van 2019

✔ - De meest voorkomende ongevallen in de mijnindustrie

✔ - Raad van bestuur Meeting Minutes Mistakes


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!