Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Zakelijke ideeën over een budget onder $ 20

10 legitieme bedrijven die u kunt starten voor minder dan $ 20


Of je nu een bedrijf start aan een kant van de weg terwijl je nog ergens anders werkt, een student of huisvrouw die op zoek is naar extra inkomen, of werkloos is en probeert uit te vinden wat te doen, er zijn genoeg zakelijke ideeën waar je voor minder dan $ 20 voor kunt beginnen een winstgevend bedrijf.

Het is onwaarschijnlijk dat een van deze budgettaire ideeën u binnen de eerste paar maanden een voltijds leven zal bezorgen, maar ze hebben allemaal het potentieel om te groeien tot zinvolle inkomstenbronnen met voldoende hard werk en volharding. Laten we eens kijken naar tien van deze goedkoopste bedrijfsideeën met een sterk potentieel en we zullen u precies laten zien wat u moet doen met de $ 20 die u investeert om deze van de grond te krijgen.

bloggen

Het is waar iedereen die ooit op het web heeft gesurft van droomt - start gewoon een eenvoudige website en kijk hoe het geld binnenkomt. Nou, dat gebeurt niet van de ene op de andere dag, maar het feit is dat het echt niet zo moeilijk of duur is om te beginnen een blog. Om het goed te doen, begin je met het kiezen van een onderwerp waarover je veel weet. Koop dan een domeinnaam en maak een website.

Kies een eenvoudig te leren platform zoals Wordpress om uw website te bouwen en originele inhoud te creëren die uiteindelijk uw publiek helpt om betekenisvolle problemen binnen uw niche op te lossen. Ga nu op zoek naar geschikte partnerprogramma's - daar komen uw inkomsten vandaan.

Leer vervolgens alles wat u kunt over zoekmachine marketing, bouw relaties op met andere bloggers en website-eigenaren in uw niche en promoot uw site zwaar. Ten slotte, zet elke week tijd vrij om nieuwe inhoud op de site te plaatsen, verwijder dode links en ander onderhoud. Doe dit nu drie of vier keer, en je hebt je onderwerpen goed gekozen, misschien heb je er een behoorlijk inkomen uit.

Besteed de $ 20 aan: $ 8 of minder voor een domein en $ 12 voor een jaar van hosting.

Consultant

Advies inwinnen is relatief eenvoudig als je gedurende je hele carrière een expertise hebt opgebouwd. Het enige dat u hoeft te doen, is weten hoe u iets beters kunt doen dan de meeste mensen, en u kunt mensen leren hoe het moet of bereid zijn om het voor hen op contractbasis te doen. Netwerken is de sleutel tot succes in dit idee van het budgetbedrijf, dus begin met het maken van een lijst met iedereen die je kent en die je diensten zou kunnen gebruiken en ze allemaal zou kunnen bellen.

Besteed de $ 20 aan: $ 10 op een doos schoon uitziende visitekaartjes van Vistaprint en de andere $ 10 die je eerste prospects een kop koffie koopt om te kletsen over consulting.

Housesitter & Petsitter

Vooral sinds 9/11 voelen mensen een toegenomen behoefte aan veiligheid, en housesitting geeft hen enige geruststelling als ze de stad uit zijn - waardoor het een geweldig idee is voor het budgetbedrijf. Bovendien vereist deze mogelijkheid geen specifieke vaardigheden, alleen betrouwbaarheid en betrouwbaarheid. Zorg ervoor dat u persoonlijke referenties bij de hand hebt, en u zult ook betrouwbaar transport nodig hebben. Als je een dierenliefhebber bent, is zitten met een huisdier een gemakkelijke toevoeging.

Besteed de $ 20 aan: Flyers op bulletinboards zetten en het grootste deel van uw tijd besteden aan het verspreiden van het woord over uw diensten in de hele gemeenschap en onder vriendengroepen.

Professionele organisator

Zoveel mensen worden deze dagen gewoon overweldigd door hun "spul". Hoewel er een steeds groeiende trend is van mensen die hun leven willen vereenvoudigen, hebben de meesten van ons het nog niet gedaan. Het is niet zo dat mensen echt geen idee hebben hoe ze georganiseerd moeten worden, het blijft gewoon naar de bodem van de stapel gaan, zowel figuurlijk als letterlijk. Er is een uitgelezen mogelijkheid voor mensen om tegen een redelijke prijs binnen te komen en om huizen te organiseren. En hoewel er een nationale vereniging van professionele organisatoren is waar u aan kunt deelnemen wanneer u er klaar voor bent, heeft u meestal verstand van zaken nodig, organisatorische vaardigheden en een vertrouwdheid met wat u kunt krijgen bij uw lokale kantoorvoorziening en The Container Store.

Besteed de $ 20 aan: Lokaal gerichte Facebook-advertenties.

Onafhankelijke verkoopvertegenwoordiger van Avon

Cosmetica is een vrijwel recessiebestendig bedrijf omdat het een goedkope manier is waarop mensen zich goed voelen over zichzelf. Avon is het grootste directe-verkoopbedrijf ter wereld in de wereld, met een jaarlijkse omzet van bijna $ 6 miljard. Ze zijn al meer dan 100 jaar actief en hebben zowel een zeer gerenommeerde productlijn als een van de weinige zeer gerenommeerde multi-level marketingstructuren (in feite hebben ze het uitgevonden). Ze bieden naast hun schoonheidsproducten ook mode- en wellnessproducten. En terwijl ze zichzelf als "The Company for Women" beschouwen, is een vrij aanzienlijk aantal mannen zelfs zeer succesvol geweest als vertegenwoordigers van Avon.

Het geheim om te leven in plaats van alleen maar een beetje extra zakgeld? Bouw uw downline op, net zoals bij elke andere netwerkmarketing of directverkoop.

Persoonlijke services-Winkelen en boodschappen doen

Dit is een geweldig zakelijk idee, vooral als u op vakantie gaat. Geloof het of niet, er zijn mensen die niet dood worden gevangen in de buurt van een winkelcentrum, maar ze voelen zich ook niet op hun gemak als ze bepaalde items online kopen. Als alternatief kunt u zich aanmelden voor het uitvoeren van boodschappen in een app zoals Task Rabbit of het leveren van voedsel via services zoals Postmates, zodat u onmiddellijk een bestaand klantenbestand kunt bieden. Als je auto niet betrouwbaar is, kies dan iets anders.

Je hebt ook geen contant geld nodig, maar je hebt wel krediet nodig op je creditcards als je niet via een app als de twee hierboven werkt. Overweeg een American Express of een Diner's Club die geen vooraf ingestelde bestedingslimieten hebben. Of gebruik een kaart die cashback-beloningen of frequent flyer-miles oplevert, en je maakt een leuke kleine bonus voor jezelf.

Besteed de $ 20 aan: Benzine als brandstof voor het werk van je eerste dag.

Grafisch ontwerp en desktop publishing

Het is verbazingwekkend hoeveel mensen een computer hebben en nog steeds niet weten hoe ze flyers, presentatiedekken en andere visuele items voor hun bedrijf moeten maken. Als u een goed ontwerpgevoel hebt, bekend bent met uw tekstverwerker en al een laser- of hoogwaardige inkjetprinter hebt, kunt u desktop-publishing krijgen. Creëer een echt geweldig ogende portfolio voor jezelf en ga van deur tot deur.

Besteed de $ 20 aan: Een aantal hoogwaardige papiersoorten om uw voorbeelden op te maken. Besteed het grootste deel van uw tijd aan netwerken met eigenaren van kleine bedrijven in uw regio.

Studiebegeleiding

Met de toenemende ontevredenheid over ons onderwijssysteem en de enorme groei in homeschooling, is er tegenwoordig een ongekende behoefte aan docenten voor kinderen van alle leeftijden, zelfs volwassenen. Als je een onderwerp hebt waar je veel over hebt geleerd tijdens je werk of dat je sinds school goed hebt bijgehouden, kun je contact opnemen met de plaatselijke scholen, met name privé-scholen, lokale homeschoolgroepen en je diensten aanbieden. Maak u geen zorgen als uw onderwerp zeer gespecialiseerd is, zelfs als er veel vraag naar is, vooral bij lokale hogescholen en universiteiten.

Besteed de $ 20 aan: $ 10 op schone visitekaartjes en $ 10 op flyers om op prikborden rond lokale scholen te plaatsen.

Verkoop op eBay

Ja, er zijn echt mensen die een fatsoenlijk inkomen verdienen door dingen te kopen op garageverkopen en vlooienmarkten en ze op eBay te verkopen. De grote geheimen? Blijf uitstekend bij producten die u kent (of leer voordat u begint), verpak uw goederen zorgvuldig en zorg voor een onberispelijke klantenservice. Het helpt om een ​​digitale camera of een scanner te hebben, maar dit is niet verplicht.

Besteed de $ 20 aan: Je eerste inventaris bij een garage sale.

Secretariële service-typen, transcriptie en proeflezen

Veel kleine bedrijven en particulieren hebben behoefte aan deze diensten, maar niet genoeg om een ​​fulltime medewerker of tijdelijk via een bureau in dienst te nemen. Ervan uitgaande dat je een computer, een printer en een e-mail hebt (en de nodige vaardigheden), ben je er helemaal klaar voor. Wees voorbereid op het laden van de baan, niet op het hele uur.

Besteed de $ 20 aan: $ 10 op schone visitekaartjes en $ 10 op flyers om te plaatsen bij lokale kleine bedrijfsorganisaties en -centra waar ondernemers regelmatig langskomen.

Nog één ding: pas op voor op huis gebaseerde bedrijfsscams waarvoor een substantiële buy-in nodig is, zoals het vullen van enveloppen of het samenstellen van craft items. Je mag er geen geld aan verliezen als je het lang genoeg volhoudt om er echt snel in te worden, maar je zult waarschijnlijk nooit het soort geld verdienen dat je verwacht. Je kunt beter alleen iets doen. Overweeg ook goedkope franchises.

Besteed de $ 20 aan: $ 10 aanmeldingskosten en $ 10 voor brochures en een paar voorbeelden.


Video Van De Auteur: Giftguide/Cadeautips 2017! ? | Paulien Tilstra

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Onafhankelijke aannemer versus werknemer: welke ben jij?

✔ - Groene marketingdefinitie en duurzame ontwikkeling

✔ - Uitvoer- en maaltijdkosten (Canadese inkomstenbelasting)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!