Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Bedrijfsstrend in werknemersgeluk: gratis snacks en drankjes

Nu kunnen kleine bedrijven werknemers aantrekken met een groot bedrijfspakket: GOED VOEDSEL


Voordelen kunnen kleine bedrijfsinspanningen maken of verbreken om geweldige werknemers aan te trekken in een krappe arbeidsmarkt. Kleine tot middelgrote bedrijven van San Francisco tot Silicon Valley trekken medewerkers aan met grote bedrijfsvoordelen: keukens gevuld met gezonde, smakelijke snacks en voedingsmiddelen die werknemers gelukkig maken.

Tegenwoordig kunnen kleine bedrijven worden uitgedaagd om te strijden om het beste talent. Gezonde snacks van hoge kwaliteit zijn een van de hoogste waar voor je geld, de zichtbaarste voordelen die vrijwel elke medewerker gebruikt en die aansluiten bij de bedrijfstrend om werknemers gezond te houden.

Snacks en drankjes kunnen het eerste ding zijn dat potentiële werknemers merken als ze een interview doen en het eerste wat ze missen als ze van bedrijf veranderen.

Het bedrijf dat veel van deze gezonde zakelijke keukenprogramma's aandrijft, is de beste vriend van de koper, zelf een start-up gevestigd in San Francisco, die ik al sinds het begin ken. (Startups van voedingsmiddelen kunnen veel meer leren over BBF in mijn boekGood Food, Great Business.)

Een beetje achtergrondinformatie over de beste vriend van de koper

Mede-oprichters Adam Sah (ex-Google-technoloog) en mede-oprichter Joyce Guan (ervaren voedingsmakelaar) richtte BBF op als een online marktplaats voor retailers om gezonde, heerlijke voedingsmiddelen te vinden die rechtstreeks bij de producent kunnen worden gekocht. De website werd al snel de grootste online groothandel in voedings- en productencatalogus, waarmee een probleem werd opgelost met startups van voedingsmiddelen die rechtstreeks contact wilden maken met kopers in de hele VS.

Kopers varieerden van kleine speciaalzaken tot Google, Virgin America en Whole Foods Markets.

Net als veel andere startups is het bedrijf geëvolueerd om andere grote problemen op te lossen, wat heeft geleid tot het gezonde keukenprogrammateam - een zegen voor bedrijven, werknemers en voedselproducenten, zoals u in deze vraag en antwoord zult leren:

Hoe is het programma Gezonde bedrijfskeukens van start gegaan?

Het programma voor gezonde keuken lost een ander probleem op: kleinere bedrijven helpen concurreren met grote bedrijven door gezonde keukenopties te bieden die gewoonlijk alleen grotere bedrijven kunnen bieden.

Ons doel was om kantoren in SF en Silicon Valley betere opties te geven voor gezonde snacks, drankjes en vers lokaal fruit en zuivelproducten. De focus ligt op het bedienen van werknemers met verschillende diëten en om alle medewerkers meer gezonde middagsnacks met veel voedingsstoffen te geven.

Welke soorten bedrijven bieden gratis snacks als voordeel voor werknemers?

De industrieën variëren van drones tot datacenters, banken tot venture capitalists.

We werken momenteel met een paar honderd kantoren en de meeste hebben ongeveer 15-400 werknemers. De meeste van de technologische bedrijven die groter worden, beginnen hun eigen keukens te bouwen en chef-koks in te huren die snacks, maaltijden en alles daar tussenin verwerken.

Ongeveer de helft van deze bedrijven biedt ook lunch aan werknemers.

Wat is de businesscase voor het gratis leveren van werknemers aan werknemers?

Bedrijven die nieuw zijn in het aanbieden van voedsel voor werknemers, denken vaak aan een beter rendement op hun investering in menselijk kapitaal - gelukkiger, gezonder en productiever personeel.

Financieel zijn snacks een kleine kost in een voordelenpakket wanneer je personeel $ 100.000 + per jaar betaalt, de hoogste huurprijzen voor kantoren in het land betaalt, recruiters inhuurt, enzovoort. Plus mensen snoepen meer dan het eten van volledige maaltijden deze dagen.

Elk bedrijf probeert deze kosten te optimaliseren en het meeste te halen uit hun budget. Intern heeft BBF de grootste selectie ter wereld en we gebruiken gepatenteerde software om te helpen de perfecte "set" voor klanten te creëren, waarbij we de ene categorie optimaliseren om indruk te maken op de andere. We kunnen elk budget passen.

Waren deze bedrijven Kitchens met snacks voor een andere manier?

Veel van de kantoren hadden snacks van Costco en Safeway in voorraad, met bezorgdiensten zoals Instacart. Maar als ze zich wilden richten op gezond, interessant voedsellokale en nieuwe opties, de opties waren beperkt.

Voor bedrijven die niet zeker zijn van het aanbieden van een snackprogramma, kunnen we beginnen met fruit en twee snacks. Of misschien willen ze dat bulkopvoedingen echt een geweldige prijs krijgen.

Welke problemen lost het programma Gezonde keuken op?

Officemanagers vertellen ons dat ze 5-6 uur per week hebben uitgegeven om de keuken bij te houden. Nadat ze beginnen te werken met BBF, rapporteren ze vaak meer dan een uur per week. Dat komt omdat ze niet langer proactief bestellingen hoeven te plaatsen of afzonderlijke items moeten vinden, het product moeten opslaan of moeten reageren op verzoeken van medewerkers.

Het enige dat ze moeten doen, is ons feedback geven over de artikelen die ze bij de laatste levering hebben besteld. Internetstijl, in ongeveer 30 seconden kan de manager aangeven of hij het voedsel wel of niet leuk vond. De beste vriend van de koper past de bestelling onmiddellijk aan om het budget en de betrokkenheid van werknemers bij de selectie van eten en drinken te maximaliseren.

Of ze kunnen speciale verzoeken indienen voor een kantoorevenement en ook voorbeelden aanvragen, afhankelijk van wat leidinggevenden of personeel vragen.

We controleren ook de vervaldatums, nemen notities over wat er snel gebeurt en maken vervolgens bewerkingen voor aankomende bestellingen. Dit gebeurt vaak nadat werknemers genoeg hebben van een bepaald voedsel. BBF werkt met zoveel merken dat er altijd iets nieuws of anders is dat ze kunnen uittesten.

Hoe begint een bedrijf met een Office Food Delivery-programma?

Wanneer we voor het eerst met een kantoor over hun keukenprogramma praten, gaan we zitten en snacken met hen over hun prioriteiten, waaronder hun keukenlay-outs, budget en verpakkingsvoorkeuren. We vragen ook naar de soorten categorieën die ze willen aanbieden en wat de bedrijfswaarden zijn.

We hebben een aangepast aanbod samengesteld van kleinere merken waar we mee werken - die smakelijk zijn en een geweldige ingrediëntenlijst hebben - helemaal tot nietjes van melk tot vers fruit van lokale boerderijen tot sojamelk. We kunnen zelfs reguliere drankjes zoals Diet Coke aanbieden.

We leveren kantoordocumenten volgens een regelmatig en betrouwbaar schema dat past bij de behoeften van het kantoor.

Wat is je geografische bereik?

Het hart van wat we doen is tussen San Francisco, de East Bay en Silicon Valley. We kunnen bederfelijke waren en droge goederen leveren, helemaal tot een full-service optie waarbij we de keuken in voorraad hebben en ze voorzien van alles wat ze nodig hebben.

We werken ook samen met bedrijven in steden in de Verenigde Staten die automatische verzendingen van droge snacks willen opzetten.

Wat als een bedrijf niet de begroting heeft om medewerkers te voeden?

We hebben bedrijven gehad met een gesubsidieerd programma waarbij werknemers $ 1 staken en het bedrijf de rest betaalt.

Een geweldige manier om een ​​merk voor natuur- en speciaalvoer op de markt te brengen

Waarom zouden voedselmerken hun producten in het programma moeten krijgen?

Het gezonde keukenprogramma is een geweldige manier om een ​​kleiner merk voor de consument te krijgen. U krijgt directe toegang en "voorbeelden" voor de soorten mensen die smaakmakers op dit gebied zijn.

Mensen zijn fanatiek over eten en praten erover als ze iets geweldigs vinden.

Wat zijn de populairste voedselcategorieën?

Iedereen is op zoek naar een laag gehalte aan koolhydraten, veel eiwitten, in overeenstemming met algemene voedingstrends voor iedereen. Paleo is erg groot en glutenvrij. We hebben zelfs volledig notenvrije keuzes gemaakt, op basis van de behoeften van het kantoor.

Jerky is altijd extreem populair. We voeren rundvlees, varkensvlees, kalkoen en zalm in verschillende merken met verschillende smaken. Kant-en-klare ontbijtproducten zoals Griekse yoghurt zijn erg populair, evenals speciale merken zoals Siggi's en Chia Pods. Hardgekookte eieren - wie wist dat dat een "product" was - en kaas is ook populair.

Lees meer op de website van de Beste Vrienden van de Koper om alle opties te zien die deel uitmaken van de BBF-catalogus. En houd de nieuwste eet- en eettrends in de gaten voor ideeën over hoe je de volgende gezonde snackvoedsel kunt zijn!


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Laat je inspireren door John Wooden's Leadership Quotes

✔ - De 10 bestbetaalde banen voor gig-banen van 2018

✔ - Wat is de opschorting van een eBay-account?


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!