Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Kunnen automatische Sweepstakes-services u helpen meer prijzen te winnen?


Heb je je afgevraagd of er een manier is om snel sweepstakes in te voeren zonder het werk zelf te doen? Misschien is er een toegangsdienst, bot of programma dat al het vervelende werk kan doen om inschrijfformulieren voor u in te vullen? De toegangsservices van Sweepstakes zijn bedrijven die uw toegangsinformatie opnemen en deze voor een vergoeding indienen bij verschillende online sweepstakes. Maar werken ze?

Sommige mensen vinden dat deze manier van binnenkomen vals spelen is, omdat de deelnemers zelf niet naar de sweepstakes-website gaan.

Andere mensen vinden dat toegangsservices alleen valsspelen als ze meedoen aan sweepstakes waarbij de regels van de promoties auto-entry verbieden. Er is geen algemene wet of regel die zegt dat mensen zichzelf moeten betreden, en als individuele sweepstakes dat gedrag willen verbieden, moeten ze dat in hun regels vermelden.

Sweepstakes-sponsors kunnen vele voordelen van online-toegangsservices ontvangen. Ze kunnen mensen bereiken die anders hun promotie nooit zouden kunnen vinden, en zij kunnen hen informeren over hun producten via informatie in hun bevestigingsmails en via koppelingen die door de automatische toegangsdiensten zelf worden verstrekt. Automatische invoer kan een wederzijds voordelige dienst zijn voor sponsors, nieuwkomers en de toegangsmaatschappijen zelf.

Dus moet u een automatische toegangsservice gebruiken?

Automatische toegangsservices bieden u de mogelijkheid om regelmatig deel te nemen aan verschillende sweepstakes, waardoor uw kansen om te winnen worden verbeterd.

Aan de andere kant zijn er enkele nadelen aan het gebruik van een service.

Een van de risico's van automatische toegangsservices is dat u uzelf kunt diskwalificeren als u zich in een bereik begeeft dat uw service vervolgens betreedt. Sommige bedrijven kunnen inzendingen die afkomstig zijn van automatische toegangsservices diskwalificeren, zelfs als ze er niets over zeggen in hun regels.

En je mist extra kansen om te winnen, zoals het doorverwijzen van vrienden.

Automatische toegangsservices waren populairder toen de meeste online sweepstakes werden ingevoerd met een eenvoudig online formulier. Tegenwoordig zijn er direct win-sweepstakes, blog-weggeefacties en sweepstakes op sociale-mediasites zoals Pinterest, Instagram en Facebook. Automatische toegangsservices kunnen u niet helpen een van deze soorten weggeefacties in te voeren.

En vergeet het monetaire aspect niet. Geld inzamelen in je hobby met een sweepstake voegt risico's toe en neemt een deel van het plezier weg om voor jezelf binnen te komen.

Waar moet je op letten als je een Sweepstakes-toegangsservice wilt gebruiken?

Als u ondanks de risico's toch een toegangsservice wilt proberen, vindt u hier enkele dingen waar u op moet letten in het bedrijf dat u kiest:

Tijdsduur in het bedrijfsleven: een gevestigd bedrijf dat al jaren bestaat, is betrouwbaarder dan een nieuw bedrijf dat morgen zou kunnen verdwijnen.

Getuigenissen van gebruikers: ontdek wat andere mensen over het bedrijf hebben gezegd door op internet naar ze te zoeken (gebruik Blingo om kansen te krijgen om te winnen terwijl je zoekt).

Geen opgeblazen nummers: sommige sweepstakes-services beloven je een enorm aantal sweepstakes te betreden. Hoe kunnen ze het doen?

Ze voeren je in, of je nu kunt winnen of niet. Zorg ervoor dat de garanties betrekking hebben op uw persoonlijke vermeldingen, niet voor iedereen op de site, en dat u alleen bent ingegaan in sweeps die u kunt winnen op basis van eenvoudige filters zoals uw leeftijd, burgerschap en staat van verblijf.

Toewijding aan de regels: zorg ervoor dat u zich niet aanmeldt voor een bedrijf, tenzij het zich engageert om sweepstakes te vermijden waarbij automatische invoer verboden is. Anders zou je bekend kunnen worden als een bedrieger en geblokkeerd voor het betreden van bepaalde prijsvragen. Het is een goed teken als ze links bevatten naar de weggeefacties waar ze je binnenkomen, zodat je de regels zelf kunt controleren.

Onthoud dat geen enkele sweepstake-service kan garanderen dat je wint. Het is heel goed mogelijk dat u een dienst kunt betalen, dat zij hun contractuele verplichtingen kunnen nakomen of zelfs overtreffen, en u kunt nog steeds geen prijzen winnen.

Het is aan jou om te beslissen of de extra ingangen en de bespaarde tijd de kosten waard zijn of niet.

Het is ook een goed idee om de algemene voorwaarden van elke sweepstakes-service grondig te lezen voordat u zich aanmeldt, zodat u begrijpt welke services in de prijs zijn inbegrepen, of u automatisch opnieuw wordt ingeschreven aan het einde van uw lidmaatschapsperiode en andere belangrijke details.


Video Van De Auteur: Here's Why Changing Your Transmission Fluid Can Cause Damage

Gerelateerde Artikelen:

✔ - EverydayFamily - Luiers voor een jaar Sweepstakes

✔ - Fuel Partnerships - Resoluties Made Easy Sweepstakes (Verlopen)

✔ - Big Red - Grillin met Big Moe Sweepstakes (verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!