Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Kan ik mijn mobiele telefoonkosten aftrekken?


Sinds enkele jaren behandelt de IRS de uitgaven voor mobiele telefoons voor bedrijven en werknemers als onderdeel van een categorie bedrijfsactiva die beursgenoteerd eigendom wordt genoemd. Deze categorie van activa omvat bezittingen die kunnen worden gebruikt voor zowel persoonlijke als zakelijke doeleinden. Hiervoor vereist de IRS een gedetailleerdere registratie om persoonlijk gebruik te scheiden van zakelijk gebruik.

Een bepaling van de Small Business Jobs Act van 2010 verwijderde mobiele telefoons uit de categorie van de vermelde woning. Dat wil zeggen, het apparaat zelf, niet de kosten om het te gebruiken, werd uitgesloten van de lijst.

Een telefoon kan een bijkomstigheid zijn

Hoewel de IRS mobiele telefoons uit de vermelde categorie heeft verwijderd, heeft dit de kosten voor mobiele telefoons niet verwijderd uit de categorie secundaire uitkeringen.

Het is logisch. De meeste bedrijven vereisen tegenwoordig dat werknemers die reizen of in leidinggevende posities zijn mobiele telefoons hebben.

Maar hoeveel van het gebruik van de telefoon is persoonlijk en is dit persoonlijk gebruik een belastbaar voordeel voor de werknemer? De IRS zegt dat een door de werkgever verstrekte mobiele telefoon een bijkomend voordeel is voor de werknemer en dat de waarde van de telefoon, inclusief de kosten van de telefoon en de maandelijkse kosten voor het gebruik ervan, belastbaar is voor de werknemer, tenzij het kan worden bewezen dat de telefoon voornamelijk voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt. (Internal Revenue Bulletin 2011-38)

De IRS zegt ook dat "wanneer een werkgever een werknemer voornamelijk om zakelijke redenen een mobieltje verstrekt, het zakelijke en persoonlijke gebruik van de mobiele telefoon over het algemeen niet-belastbaar is voor de werknemer." De IRS vereist geen registratie van bedrijfsgebruik om ontvang deze belastingvrije behandeling. "

Een telefoon kan een werkende conditie zijn

De IRS noemt een mobiele telefoon een "randvoorwaarde voor arbeidsomstandigheden". Die uitkering wordt gedefinieerd als "alle eigendommen of diensten die aan een werknemer van de werkgever worden verleend, in de mate dat, indien de werknemer voor dergelijke goederen of diensten heeft betaald, deze betaling als aftrek toelaatbaar is." Als zodanig wordt het beschouwd als een gewone en noodzakelijke zakelijke uitgave.

Als randvoorwaarde in de arbeidsvoorwaarde heeft het persoonlijk gebruik van werknemers geen invloed op het vermogen van het bedrijf om bedrijfsgerelateerde kosten van mobiele telefoons af te trekken, en is het ook niet belastbaar voor de werknemer als een voordeel voor de buitenwereld.

Dit betekent in wezen dat het primaire zakelijke doel moet worden vastgesteld om de bedrijfsgerelateerde kosten aftrekbaar te maken voor het bedrijf, terwijl wordt voorkomen dat de werknemer wordt gedwongen belasting te betalen voor het gebruik van die telefoon. Het niet-zakelijke, persoonlijke gebruik van de mobiele telefoon is niet aftrekbaar als bedrijfskosten van het bedrijf.

Als u van werknemers vraagt ​​om mobiele telefoons te gebruiken voor zakelijke doeleinden, wordt het persoonlijk gebruik van de werknemer voor belastingdoeleinden behandeld als een de minima-voordeel in natura. Deze IRS-bepaling is van toepassing op het gebruik van een door de werkgever verstrekte mobiele telefoon.

Wat "gewoon en noodzakelijk" is, wordt bepaald door de IRS en is op specifieke manieren van toepassing op mobiele telefoons. Een voorbeeld dat door de IRS wordt gebruikt om 'zakelijke doeleinden' te beschrijven, is een vereiste van de werkgever dat de werknemer tijdens niet-kantooruren telefonisch bereikbaar moet zijn.

Aan de andere kant zegt de IRS dat het aanbieden van een mobiele telefoon voor morele of goodwill-doeleinden, om een ​​nieuwe werknemer aan te trekken, of als een bonus niet als "zakelijke doeleinden" wordt beschouwd en niet uitsluit dat de telefoon een bijkomend voordeel is.

Keep Good Records

Het gebruik van mobiele telefoons uit de vermelde vastgoedcategorie betekent niet dat je het bijhouden van goede gegevens over het persoonlijke gebruik van je mobiele telefoon kunt vergeten. U moet nog steeds kunnen aantonen dat de telefoon voornamelijk voor zakelijke doeleinden is gebruikt.

Hoe om te gaan

Om problemen met belastingaudits te voorkomen en te voldoen aan de wetgeving met betrekking tot zakelijk gebruik van mobiele telefoons, kunt u het probleem bespreken met uw belastingadviseur. Enkele maatregelen die u mogelijk als ondernemer wilt beschouwen:

  • Beperk mobiele telefoons tot werknemers die ze nodig hebben om hun taken naar behoren uit te voeren, zoals externe verkoopvertegenwoordigers, managers die vaak reizen en leidinggevenden.
  • Houd medewerkerstelefoonlogboeken bij om zakelijk gebruik te verifiëren. Als dit lastig is, zoek dan een manier om toegang te krijgen tot online mobiele telefoonlogboeken via uw provider, zodat u deze indien nodig kunt terugvinden.
  • Vereisen dat werknemers met door het bedrijf geleverde mobiele telefoons een andere telefoon voor persoonlijk gebruik houden.


Video Van De Auteur: Gwen en Emma krijgen pijples | Spuiten en Slikken

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Overzicht van de belangrijkste aanbieders van verhuur en verhuur van pallets

✔ - Belastingfaciliteiten voor onderzoek en ontwikkeling voor bedrijven

✔ - Tips voor het optimaliseren van supply chain management


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!