Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Kunnen niet-Amerikaanse inwoners spelen om de loterij te winnen?


Heb je je ooit afgevraagd wie de loterij in de Verenigde Staten mag spelen? Kom je in aanmerking om kaartjes te kopen als je geen inwoner van de VS bent, maar zou je graag een van die enorme loterij jackpots winnen? Kun je Amerikaanse loten kopen als je uit het buitenland komt? Wat als je geen wettelijke toestemming hebt om in het land te zijn? Kun je het prijzengeld opeisen als je wint?

Wie kan Mega Millions, Powerball en andere Amerikaanse loterijen spelen?

U kunt Amerikaanse loterijtickets kopen, de Powerball- en de Mega Millions-loterijen winnen en uw jackpot verzamelen, ongeacht uw Amerikaanse verblijfsstatus.

Hoewel er een leeftijdsbeperking is (je moet minimaal 18 zijn om te spelen), kun je kaartjes kopen in elke staat die de loterij aanbiedt, zelfs als je geen Amerikaans staatsburger bent, of je woont niet in de staat die de ticket, of zelfs als u helemaal niet in het land woont.

En omdat niet-ingezetenen van de VS in aanmerking komen om de kaartjes te kopen, komen ze natuurlijk ook in aanmerking om het prijzengeld te claimen als ze winnen. Houd er echter rekening mee dat waar je woont, invloed zal hebben op wat er gebeurt als je wint. Verschillende staten hebben bijvoorbeeld verschillende regels over de vraag of loterijwinnaars anoniem kunnen blijven. Landen buiten de Verenigde Staten hebben verschillende wetten over hoe loterijprijzen worden belast en hoeveel geld wordt ingehouden op uw winst. Als u wel wint, moet u voor meer informatie contact opnemen met een belastingdeskundige.

Als je probeert een andere loterij te spelen dan de Powerball- of Mega-Millions-spellen, controleer dan de regels voordat je de deelnamevoorwaarden invoert.

Kun je US Lottery Tickets kopen van Outside of the United States?

Hoewel niet-ingezetenen van de VS de loterij kunnen betreden en winnen, is er een waarschuwing: je moet wel in het land zijn om legaal Amerikaanse loten te kopen. Het is illegaal om loten te kopen via internet of per post (met enkele zeldzame uitzonderingen, zoals een loterij-app die een medewerker fysiek tickets voor zijn klanten koopt).

Dit is belangrijk om in gedachten te houden, omdat veel loterijzwendel mensen doen geloven dat ze loterijen uit het buitenland hebben gewonnen. Je kunt alleen een buitenlandse loterij winnen als je een kaartje hebt gekocht terwijl je in dat land was. Als je dat niet hebt gedaan, kun je die scam-winberichten weggooien.

Er zijn ook zwendelwebsites die uw geld nemen en beloven om loten voor u te kopen. Benader deze sites met de nodige voorzichtigheid en zorg ervoor dat u het bedrijf zorgvuldig controleert voordat u geld overhandigt. Zoeken op internet naar de bedrijfsnaam samen met het woord 'scam' is een goede eerste stap.

Kan een illegale immigrant een Amerikaanse loterij winnen?

Omdat er geen verblijfsrestricties zijn over wie de Amerikaanse loterijen mag betreden, kunnen illegale immigranten kaartjes kopen en hun winst opeisen. Het claimen van de loterijwinst kan echter een illegale immigrant kwetsbaar maken voor deportatie.

In 2011 won Jose Antonio Cua-Toc bijvoorbeeld een loterij van $ 750.000 en was bang om het te claimen omdat hij geen wettelijke verblijfsstatus had. Toen hij zijn baas vroeg om het voor hem te claimen, nam de baas het geld voor zichzelf.

Het winnen van de loterij zou echter de weg naar een groene kaart kunnen versoepelen. Als u een immigrant zonder papieren bent en u heeft een winnend loterijticket, dient u een juridische professional te raadplegen voordat u uw prijs claimt.

Kunnen Felons loterij jackpots winnen in de Verenigde Staten?

Regels variëren van staat tot staat, maar in de meeste gevallen kunnen criminelen legaal loten kopen en jackpots winnen.

In december 2014 brak een verhaal over Timothy Poole, die meer dan $ 2 miljoen won in de Florida Super Millions krasloterij.

Poole werd in 1999 veroordeeld voor het seksueel mishandelen van een negenjarig jongetje dat een vriend van zijn familie was. Poole pleitte onschuldig maar nam een ​​pleidooikoop, die meer dan een jaar gevangenisstraf en registratie als zedendelinquent omvatte.

De Florida-loterij heeft geen beperkingen met betrekking tot de criminele achtergrond van de deelnemers, wat betekent dat Poole een forfaitair bedrag van $ 2.219.807,90 ontvangt.

Veel mensen waren geschokt toen ze dachten dat een zedendelinquent zo'n enorme prijs zou kunnen ontvangen. Over het artikel waarnaar hierboven wordt verwezen, zei Toni Tommasi: "Het doet me bijna twijfelen aan het bestaan ​​van God."

Terwijl sommige mensen denken dat het verkeerd is dat moordenaars en zedendelinquenten miljoenen van de staat kunnen winnen, vinden anderen het oneerlijk om te voorkomen dat iemand de loterij speelt nadat ze voor hun misdaad hebben betaald en hun tijd hebben gediend.

Er is echter een positieve kant aan een misdadiger die een loterij jackpot wint; het kan de slachtoffers een manier bieden om schadevergoeding of restitutie te krijgen in een civiele rechtszaak. Het is moeilijk voor een misdadiger om te beweren dat hij of zij niet kan betalen wanneer ze publiekelijk een loterij jackpot hebben gewonnen.


Video Van De Auteur: Jean Pierre Van Rossem - 'Wie Ben Ik ' oudejaarsspecial VTM 31 dec 1990

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Waterford - Week of Waterford Sweepstakes (Verlopen)

✔ - Windsor Fashion - Coast to Coast Giveaway (verlopen)

✔ - Pepsi - Brisk Summer Sweepstakes (Verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!