Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Kan kleine bedrijven profiteren van Trump belastingverlagingen?

Voordelen en nadelen van de Tax Cuts and Jobs Act


De Tax Cuts and Jobs Act van 2017 (ook bekend als de Trump Tax Cuts Act) heeft vele voordelen - en enkele nadelen - voor kleine bedrijven. Al deze onderdelen van de nieuwe belastingwetgeving worden van kracht met uw zakelijke belastingen van 2018, dus lees de lijst door en houd ze in gedachten terwijl u praat met uw belastingdeskundige en uw belastingaangifte doet.

Hoe de Trump Tax Act kleine bedrijven bevoordeelt

De Trump Tax Act kan uw kleine onderneming op verschillende manieren ten goede komen. De eerste twee die hier worden besproken, zijn primaire belastingverlagingen voor bedrijven en eigenaren van kleine bedrijven. De verlaging van de vennootschapsbelasting is alleen voor bedrijven, terwijl de nieuwe doorvoeraftrek voor andere soorten bedrijven (inclusief S-bedrijven) is.

Verlaging inkomstenbelastingtarief voor bedrijven

Het nieuwe tarief van de vennootschapsbelasting is 21 procent, lager dan een schema waarin het hoogste vennootschapsbelastingtarief 39,6 procent bedroeg. Voor kleine bedrijven met een inkomen van minder dan $ 260.000, is het persoonlijke belastingtarief gelijk aan de bedrijfstarief en dus niet veel van een voordeel, volgens Ondernemer.

Nieuwe aanvullende belastingaftrek voor andere bedrijfstypen

Een nieuwe aftrek voor bedrijfsinkomsten (aftrekpost Section 199A) is beschikbaar voor kleine bedrijven die beginnen met 2018 belastingen. Inkomstenbelastingen voor kleine bedrijven worden doorbelastingen genoemd omdat de door de onderneming betaalde belasting doorwerkt in de belastingaangiften van de eigenaar. Dit deel van de nieuwe belastingwet geeft veel kleine bedrijven 20 procent aftrek van het netto bedrijfsresultaat, naast alle andere aftrekposten voor zakelijke uitgaven.

Er zijn veel limieten en kwalificaties om aan deze nieuwe aftrek te voldoen.

Belastingbetalers op hogere inkomensniveaus kunnen aanvullende beperkingen of uitzonderingen hebben. Bij hogere belastingniveaus zijn professionele bedrijven bijvoorbeeld uitgesloten. Alleen bepaalde soorten bedrijfsinkomsten kunnen worden opgenomen. Deze nieuwe aftrek is buitengewoon complex. De Belastingdienst heeft details en u moet met uw belastingprofessional praten om te zien of u in aanmerking komt.

Hogere niveaus van afschrijvingen voor het kopen van apparatuur en auto's

In de afgelopen paar jaar heeft het Congres het bedrag dat bedrijven kunnen afschrijven (aftrekken) voor het kopen van bedrijfsmiddelen zoals apparatuur, machines en voertuigen in de eerste paar jaar veranderd. Deze limieten voor versnelde afschrijving zijn verhoogd als een stimulans voor bedrijven om te kopen.

Met name vanaf 2018 kan uw bedrijf een grotere onkostafschrijving doen voor het kopen van een auto voor zakelijk gebruik. Iowa State University heeft een uitgebreid artikel waarin wordt beschreven hoe de nieuwe afschrijving werkt onder de Trump Tax Cuts Act.

Voor andere grote aankopen is de aftrek van afschrijvingen verhoogd. Bonusafschrijving is verhoogd van 50 procent naar 100 procent voor gekwalificeerde eigendommen die zijn gekocht en in gebruik zijn genomen na 27 september 2017 en vóór 1 januari 2023. Er is nu bonusafschrijving beschikbaar voor het kopen van gebruikte activa.

Sectie 179 inhoudingen zijn ook verhoogd. Voor 2018 is de maximale aftrek verhoogd van $ 500.000 naar $ 1 miljoen, waarbij de bedragen na 2018 zijn gecorrigeerd voor inflatie. De nieuwe wet breidt ook de afschrijving van artikel 179 uit naar bouwkundige verbeteringen zoals HVAC, brandbeveiliging, alarmen en beveiligingssystemen.

Er zijn veel beperkingen en beperkingen bij het nemen van deze afschrijvingsaftrekken. Zie dit artikel van de IRS over afschrijvingen op aftrekposten onder de nieuwe wet inzake belastingbeperking door Trump.

Nieuwe bepalingen voor kasaccounting

De nieuwe wet staat meer bedrijven toe om contantaccounting te gebruiken in plaats van accrual accounting-methoden. In contanten worden inkomsten en uitgaven alleen meegeteld als ze worden ontvangen of betaald. Bij accrual accounting moet u een verkoop meetellen wanneer u de factuur verzendt, zelfs als u het geld niet hebt ontvangen, en moet u uitgaven registreren wanneer u de factuur ontvangt.

Eerder vereiste de IRS een boekhouding op transactiebasis voor bedrijven met voorraad. Onder de nieuwe bepalingen hoeven alleen bedrijven met een jaaromzet van $ 25 miljoen accrual accounting te gebruiken. Meer kleine bedrijven kunnen dus kasboekhouding gebruiken en herkennen eerder zowel verkopen als uitgaven.

Nieuw verlof voor familiekrediet

Een van de beste voordelen van de TCJA voor kleine bedrijven is een nieuw belastingvoordeel voor het hele gezin. Uw bedrijf kan nu (2018 belastingjaar) een belastingvermindering krijgen voor het verstrekken van verlof wegens gezinsverlof aan werknemers. Dit belastingvoordeel is alleen beschikbaar voor 2018 en 2019. Als u het tegoed wilt ontvangen, moet uw bedrijf een geschreven verlof voor verlof wegens vrijgezellenvakantie hebben en werknemers twee weken betaald verlof geven. Het belastingkrediet wordt berekend en toegevoegd aan uw bedrijfsbelastingen voor het jaar. Lees meer over de belastingvermindering en hoe u deze kunt krijgen.

Nadelen van de Trump Tax Act voor kleine bedrijven

De Trump Tax Act sneed ook enkele aftrekposten en belastingverminderingen af ​​en legde limieten op aan anderen. Sommige daarvan zijn een afweging voor het lagere belastingtarief voor bedrijven en de passieve belastingaftrek voor andere bedrijven en een manier om belastingen te "vereenvoudigen".

Lagere renteaftrek

Vóór 2018 was er geen limiet op het bedrag van de belastingaftrek voor rentebetalingen dat een klein bedrijf zou kunnen nemen.

Het krijgen van een renteaftrek is belangrijk omdat het bedrijven helpt om leningen te betalen en een belastingaftrek te doen.

Vanaf 2018 is de renteaftrek voor grotere bedrijven beperkt tot 30% van de EBITDA van het bedrijf (winst vóór rente, belastingen, afschrijvingen en amortisatie). Maar kleinere bedrijven met jaarlijkse gemiddelde bruto ontvangsten van $ 25 miljoen of minder voor de afgelopen drie jaar zijn vrijgesteld van deze beperking, wat betekent dat ze alle onkostendeclaraties zonder enige beperking kunnen nemen.

Einde van de aftrek voor producten voor huishoudelijke producten

Bedrijven die producten maken en verkopen, konden vroeger een belastingaftrek krijgen van 3 procent van hun netto inkomen, op grond van Section 199 van de IRS-code. Het idee was om een ​​prikkel te geven om deel te nemen aan "gekwalificeerde productieactiviteiten" (in feite verkopen, leasen of licentiëren van dingen die in de Verenigde Staten zijn gedaan). Maar sommige bedrijven werkten aan het systeem, dus dit voordeel werd geëlimineerd (tot 2025, wanneer de TCJA afloopt).

Maaltijd en entertainment Expense Dutuctions Limited

Eerder kon een bedrijf 50 procent van de maaltijden en entertainment aftrekken voor zakelijke doeleinden. De nieuwe wet heeft deze aftrek enigszins verlaagd. Aanvankelijk leek de wet te stellen dat geen aftrek zou worden toegestaan ​​voor zakelijk amusement, maar sommige zakelijke maaltijden kunnen nog steeds aftrekbaar zijn voor 50 procent. Dus, als je een klant bij een evenement vermaakt en ook eten koopt, zijn de kosten van het entertainment niet aftrekbaar, maar de kosten van het eten kunnen (op 50 procent) zijn als je de kosten goed kunt documenteren.

Maaltijden die aan werknemers op uw werkterrein worden verstrekt, waren voorheen 100 procent aftrekbaar, maar nu zijn ze aftrekbaar met 50 procent en in 2025 zijn ze helemaal niet aftrekbaar. Maaltijden die aan werknemers worden verstrekt als onderdeel van een activiteit, zoals een vakantiefeest of een jaarlijkse picknick, zijn nog steeds 100 procent aftrekbaar.

Dit deel van de wet is herzien en mogelijk opnieuw. De IRS heeft nog geen definitieve regelgeving over dit onderwerp uitgegeven.

Als u zich klaarmaakt voor uw aangifte voor de bedrijfsaangifte van 2018, controleert u alle zakelijke maaltijden en entertainmentuitgaven en voegt u details toe die uw belasting bereider kunnen helpen de aftrek te rechtvaardigen.

Pendelkostenaftrek verminderd

Werkgevers waren in staat geweest om de kosten van vergoedingen voor woon-werkverkeer die aan werknemers werden vergoed, af te trekken, zoals carpoolen, parkeren en woon-werkverkeer. Deze voordelen zijn niet langer aftrekbaar als bedrijfskosten voor werkgevers. U kunt nog steeds deze voordelen bieden, maar uw bedrijf krijgt geen belastingaftrek voor de kosten.

Bedrijfsbelastingskortingen verminderd of verlaagd

Hier zijn enkele van de andere fiscale aftrekposten en kredieten die voorheen beschikbaar waren voor kleine bedrijven en die werden verlaagd (ingetrokken). Een paar van de algemene kredieten die zijn geëlimineerd zijn:

  • Door de werkgever verstrekt belastingkrediet voor kinderen

Hoe om te gaan met deze veranderingen in de belastingwetgeving

Delen van deze wet zijn in beweging, en andere delen zijn complex. Bereid u voor op het belastingseizoen door ervoor te zorgen dat u uitstekende records heeft en dat u een zakelijk doel kunt laten zien voor eventuele uitgaven. Breng vervolgens alles naar uw belastingprofessional. Ze hebben de nieuwste voorschriften en kunnen ervoor zorgen dat u niets belangrijks mist.


Video Van De Auteur: Obamanation: Crash Course US History #47

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Pass-through belastingen en bedrijfstypes

✔ - De verschillende soorten zakelijke entiteiten

✔ - Verhuizing van uw bedrijf naar een andere staat


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!