Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Kan een klein bedrijf een belastingteruggaaf krijgen?


Iedereen houdt van belastingteruggaven. Als u een klein bedrijf heeft, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe u er een kunt kopen. CNN Money zegt dat in 2016 de gemiddelde belastingteruggave ongeveer $ 3000 bedroeg en belastingteruggave veel voorkomt. De kunst is om te weten hoe belastingterugbetalingen voor bedrijven werken en hoe u uw kansen op een terugbetaling kunt verbeteren.

Voor 2018 hebben de wijzigingen in de belastingwet de tarieven voor inkomstenbelasting voor zowel particulieren als bedrijven verlaagd. Als u uw federale inkomstenbelasting dus niet hebt gewijzigd in de bron van inkomsten uit arbeid, heeft u mogelijk een kans op belastingteruggave. Maar als u bedrijfsinkomsten hebt, is er geen achterhouden, dus u moet begrijpen hoe belastingterugbetalingen werken voor bedrijfseigenaren.

Belastingterugbetalingen voor zakelijke typen

Hoe u uw belastingteruggave voor kleine bedrijven krijgt, hangt af van uw bedrijfstype en uw eigendom in het bedrijf. Er zijn twee basistypen voor bedrijven als het gaat om het krijgen van restituties:

• Pass-through-bedrijven. De meeste kleine bedrijven betalen hun inkomstenbelasting via hun persoonlijke belastingaangifte. Enige eigenaren en een eigenaar LLC's voltooien een Schedule C - Winst en verlies voor het bedrijfsleven als onderdeel van 1040 van de eigenaar.

Partners in partnerschappen, eigenaars van vennootschappen met meerdere leden en eigenaars van S-bedrijven hebben ook hun aandeel in bedrijfsinkomsten opgenomen in hun persoonlijke belastingaangiften. Het partnerschap of LLC registreert een belastingaangifte voor informatie en de eigenaren krijgen een schema K-1-formulier met hun aandeel in het inkomen.

• Bedrijven. Als u de eigenaar van een bedrijf bent, kunt u op een van de twee manieren betalen voor uw inkomsten. Bedrijfseigenaars zijn aandeelhouders, die dividenden ontvangen uitbetaald door de corporatie. Dividenden worden belast naar aandeelhouders wanneer ze worden ontvangen. Als u voor de onderneming als werknemer werkt, wordt u op dezelfde manier belast als uw andere werknemers op uw jaarloon. De onderneming betaalt zelf inkomstenbelastingen en de aandeelhouders betalen belasting over ontvangen dividenden.

Alle inkomsten uit uw pass-through-bedrijf, uw bedrijfsdividenden of uw inkomsten als bedrijfsmedewerker zijn opgenomen in uw persoonlijke belastingaangifte, samen met eventuele andere inkomsten.

Inhouding, geschatte belastingen en belastingrestituties

Medewerkers, inclusief bedrijfsleiders die werknemers zijn, hebben federale en staat inkomstenbelastingen ingehouden op hun loon. Maar andere bedrijfseigenaars zijn geen werknemers en zij houden geen inhouding in op betalingen die zij als eigenaars ontvangen.

Omdat ondernemers gedurende het jaar geen inkomstenbelasting hebben, moeten ze hun inkomstenbelastingfactuur periodiek gedurende het jaar betalen via geschatte belastingen. De data waarop deze geschatte belastingen verschuldigd zijn, zijn gebaseerd op inkomsten van de voorgaande drie maanden. De vervaldatums zijn 15 april, 15 juni, 15 september en 15 januari van het volgende jaar.

Het is geen goed idee om de geschatte belasting te betalen en te wachten tot de belastingtijd is verstreken. De IRS kan boetes en boetes in rekening brengen voor onderbetaling.

Vergeet de belasting op zelfstandigen niet

Als u eigenaar bent van een van de hierboven beschreven pass-throughbedrijven, moet u naast uw inkomstenbelasting ook bedrijfsbelastingen op uw bedrijfsinkomsten betalen. Zelfstandige belasting is voor Sociale Zekerheid en Medicare, en het wordt betaald voor 15,3% van uw aandeel in het netto bedrijfsresultaat, of het volledige bedrijfs net inkomen als u een solo bedrijfseigenaar bent.

Als u een belastingteruggave wilt ontvangen, moet u overwegen om tijdens het jaar genoeg te betalen door middel van geschatte belastingen of inhouding op andere inkomsten om zowel uw geschatte inkomstenbelasting als uw belasting op zelfstandige werkzaamheden te dekken.

Hoe restituties voor bedrijfsbelasting werken

De truc om een ​​belastingteruggave voor een bedrijf te krijgen, is door de IRS tijdens het jaar meer te betalen dan uw totale belastingaanslag. Dat betekent dat u het bedrag aan belasting dat u tijdens het jaar verschuldigd bent, kunt schatten en dat bedrag plus meer kunt betalen.

Voor de meeste ondernemers zijn uw bedrijfsinkomsten slechts een deel van uw totale belastbare inkomen, dus u moet rekening houden met alle inkomstenbronnen. Dit betekent dat geschatte bedrijfsinkomsten en zelfstandige belasting worden toegevoegd aan andere inkomsten om een ​​totaal van alle verschuldigde inkomsten en belastingen te krijgen.

Een belastingteruggaaf voor kleine bedrijven ontvangen

Hier zijn enkele manieren om uw kansen op een belastingteruggave te vergroten:

Werk samen met een belastingprofessional wie op kwartaalbasis bij u kan zitten en kijk naar uw bedrijfs- en persoonlijk inkomen voor het jaar en plan de bedragen van uw driemaandelijkse geschatte betalingen.

Belastingvoorbereiding software bedrijven kan u ook helpen bij het schatten van uw totale inkomstenbelasting, inclusief uw zakelijke en persoonlijke belastingen. De belangrijkste belastingvoorbereidingsproviders zoals TaxAct, H & R Block en Turbotax hebben experts die uw bedrijfs- en persoonlijke belastingaangifte kunnen beoordelen voor items die u mogelijk heeft gemist.

Als je wilt zelf geschatte belastingen berekenen, de IRS heeft een werkblad met een geschatte belastingberekening op formulier 1040-ES. Of bekijk dit artikel van William Perez, expert op het gebied van belastingplanning, over het berekenen van geschatte belastingen.

Het nadeel van belastingrestituties

Veel mensen gebruiken belastingteruggaven als een gedwongen besparing, en ze overschatten de hoeveelheid belasting die ze moeten betalen om in april een flinke vergoeding te krijgen. Maar het nadeel is dat je het geld gedurende het jaar niet hebt en dat je er geen rente op krijgt. De IRS gebruikt uw geld maximaal 12 maanden.

Het is een evenwichtsoefening - proberen genoeg te betalen in geschatte belastingen en te onthouden boetes en boetes te vermijden, en niet zoveel te betalen dat je een enorme belastingteruggave hebt, maar niet in staat bent om het geld gedurende het jaar te gebruiken.

Artikel Inhoudsopgave Ga naar sectie

Uitbreiden

  • Belastingterugbetalingen voor zakelijke typen

  • Inhouding, geschatte belastingen en belastingrestituties

  • Vergeet de belasting op zelfstandigen niet

  • Hoe restituties voor bedrijfsbelasting werken

  • Een belastingteruggaaf voor kleine bedrijven ontvangen

  • Het nadeel van belastingrestituties


Video Van De Auteur: Btw aangifte invullen

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Bronnen van teruggewonnen hout en waar het te vinden

✔ - Hoe en wanneer moet u formulier 941 indienen voor loonheffingen

✔ - Is Supply Chain uw concurrentievoordeel?


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!